امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(25-08-2021، 13:37)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 13:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان
مگ موهات رنگ شدست؟

ایشش
اره
ولی نه نرم کننده نیست
چیزه
ماسک موعه
عهههه
حتما فر هم هست._.
خب قرار نیست ک تو 1 روز خالیش کنی عشگم ب اندازه بزن
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(25-08-2021، 13:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 13:37)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشش
اره
ولی نه نرم کننده نیست
چیزه
ماسک موعه
عهههه
حتما فر هم هست._.

ارهههه
نه دیگه فر نیست._.
نمیشه که امیدوارم /:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-08-2021، 13:43)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 13:40)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهههه
حتما فر هم هست._.

ارهههه
نه دیگه فر نیست._.
نمیشه که امیدوارم /:
پ من چرا تو خوابم فر دیدم؟
بزن فدای سرت بعدا برات میخرم...!
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-08-2021، 13:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 13:43)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههه
نه دیگه فر نیست._.
نمیشه که امیدوارم /:

فر دیدی؟ D:
باش باش^^
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ
(25-08-2021، 10:03)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2021، 23:46)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک میگم بی تی اس
جدن اگ میتونستم زندگیمو بی تی اس بارون میکردم :/

بله بله صد درصد (:
اره امروز یکم دربارشون خوندم انگار قدرتشون زیاده

اول مال تیلور رو میخرم بعدشم میخوام مال اسکیز :)
سونبه های بامزه :)
دلم میخواست استی بشی :/
+
وای خدای من چیکار کنم چیکار کنم
البومشون محشره همه اهنگاشون رو میشه بعنوان تایتل اهنگ نام برد
تو و @"نــــــــــⓐنسی"  باید حتما گوش کنین عالیه عالیه
دارم دیوونه میشم
خیلیییییییی عالیه زیادی عالیه

خب میشم میخوام با کلی گروه اشنا بشم (:

هیونگ اروم باش خب) : حتما گوش میدم

@DarkLight

هیونگم این بحثا همشون تکرارین و بی فایده
من از همشون کلی توهین شنیدم
ب نظرم بیخیالش شو (:

فقط تنها چیزی ک واسم جالبه اینه ک چرا وقتی
خوششون نمیاد میان ت تاپیک و اظهار نظر میکنن
بابا ادم دیگه تا ی جایی میتونه خودشو کنترل کنه
دفعه اول با احترام دفعه دوم با احترام دیگه چقدر
جدی بیخیال
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط DarkLight
(25-08-2021، 14:34)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط تنها چیزی ک واسم جالبه اینه ک چرا وقتی
خوششون نمیاد میان ت تاپیک و اظهار نظر میکنن
بابا ادم دیگه تا ی جایی میتونه خودشو کنترل کنه
دفعه اول با احترام دفعه دوم با احترام دیگه چقدر
جدی بیخیال

من فقط واسم سوال بود. همین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(25-08-2021، 13:54)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 13:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فر دیدی؟ D:
باش باش^^
اره، جالب اینجاست پسرهم بودی:>
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ραтяιcια
@ραтяιcια

lollllllll
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210825-164828-com-instagram-android.jpg
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(25-08-2021، 14:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 13:54)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فر دیدی؟ D:
باش باش^^

خب این مشکل توعه
لاناتی دوست داشتی پسر بودم؟ Cool

(25-08-2021، 15:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ραтяιcια

lollllllll
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210825-164828-com-instagram-android.jpg

خو راس میگه دیگه
دروغ میگه؟
خیلی حق بود لاناتی کمرم شیکست
حرفشو گوش کن
 سپاس شده توسط Emmɑ
(25-08-2021، 15:20)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 14:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب این مشکل توعه
لاناتی دوست داشتی پسر بودم؟  Cool
من ازین خواب های عجیب زیاد میبینم
مثلا دیشب خواب مار بنفش دیدم خیلی هم ناز بود ولی من میترسیدم.
تورو کنار استخر دیدم:>

(25-08-2021، 15:20)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2021، 15:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ραтяιcια

lollllllll

خو راس میگه دیگه
دروغ میگه؟
خیلی حق بود لاناتی کمرم شیکست
حرفشو گوش کن
چشم._.
 سپاس شده توسط ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان