امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(06-10-2021، 14:48)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 14:47)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا قربونت آدم پایه

@"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"

بچه گلیه (:

مبارکه

جووووونز
بادا بادا مبارک بادا ایشالا مبارک بادا

بم شاباش بده برات زن گرفتم /=
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
مش کریم من اومدم

(06-10-2021، 14:49)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 14:48)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه

جووووونز

شیرینی نداریم
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(06-10-2021، 7:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 0:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گفتی باز Dodgy

گفتم لعنت بر فمنیستBl8
باعش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(06-10-2021، 14:51)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مش کریم من اومدم

(06-10-2021، 14:49)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووووونز

شیرینی نداریم

نوچ نوچ خسیس گفتم شاباش ن شیرینی ._.
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Prometheus
(06-10-2021، 7:52)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
آخ باران مغززززم
تو مامان حسامی
من مامان رومینا
از طرفی حسام داداش کوچیکمه
ینی تو مامان منو حسام و مامان بزرگ رومیناییی؟ :Telegh_07: :Telegh_01:

@shghyegh

اينو تو گ.ا 432 گفتي مغزم رگ به رگ شد يني حسام داييمه؟-_-
تا به حال نديده بودم طرف شوورش داييش باشه-_-

@Mohlek
سلام دايي ژژژووون چطور مطوري-_-؟
حسام داداشِ من میشه منم مامانِ تو .از طرفی باران خاله ی حسامِ پس ینی خاله ی منم هست؟@_@ آبجیم بود ک Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(06-10-2021، 14:54)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 14:51)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مش کریم من اومدم

شیرینی نداریم

نوچ نوچ خسیس گفتم شاباش ن شیرینی ._.

نداریم خواهر من نداریمممم
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(06-10-2021، 14:42)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 14:38)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمرا

حسین؟
سهند؟
دیگه نمیشناسم
عا این شهیدم هس*.*

خجالت بكش قباحت داره -_-

(06-10-2021، 14:47)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 14:45)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه

نهههههههه

عا قربونت آدم پایه

@"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"

بچه گلیه (:
-_-
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(06-10-2021، 14:55)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 14:54)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ نوچ خسیس گفتم شاباش ن شیرینی  ._.

نداریم خواهر من نداریمممم

ای بابا باشه /=
ولی عجب زنی ژووون Big Grin

(06-10-2021، 14:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 7:52)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
آخ باران مغززززم
تو مامان حسامی
من مامان رومینا

@shghyegh

@Mohlek
حسام داداشِ من میشه منم مامانِ تو .از طرفی باران خاله ی حسامِ پس ینی خاله ی منم هست؟@_@ آبجیم بود ک Telegh_01

همان طور ک قبل تر فرمودم من خاله و خواهر و مادرشم /=
و در کنارش خواهر و عاشق تو 31
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus
(06-10-2021، 14:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
آخ باران مغززززم
تو مامان حسامی
من مامان رومینا

@shghyegh

@Mohlek

يا خدااااا-_-
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، shghyegh
(06-10-2021، 14:57)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-10-2021، 14:42)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین؟
سهند؟
دیگه نمیشناسم
عا این شهیدم هس*.*

خجالت بكش قباحت داره -_-

عا قربونت آدم پایه

@"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"

بچه گلیه (:
-_-
خوشبخت بشی (:
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان