......................
|
امتیاز موضوع:
برنامه روزانه فلشخوری ها |
||||||||||||||||||||||||||||||||
03-09-2020، 14:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-09-2020، 14:02، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
امیدوارم مداخله یا فضولی کارم به نظر نرسه. امّا ما همچنان کنجکاویم برای خواندن شمایان :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Маджид Гангстер @卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 @░4░0░4░ @Tιɳα @ρσєѕɪ @SABER
04-09-2020، 9:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-10-2021، 15:51، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
وی وقت خود را فقط در فلشخور میگذراند...
04-09-2020، 9:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2020، 10:02، توسط شـــقآیــق.)
امروزم با دیروزم با روز قبلش و روزای قبل تر متفاوته...
تنها شباهتش اینکه هفت صبح بیدار میشم(: ی روز درمیون سڪوی خونه خودمون با مامان بزرگمو میشورم... حیاطو جارو میزنم... بعضی روزا میرم خونه همسایمون میرم سرزمین بابابزرگم انگور میچینم...با گوسفندا دردو دل میکنم|: علف های جلو در خونمونو میکنم میرم خونه داییم با دختر داییام بازی میکنم...(هف هش سالشونه) ب مادر بزرگم کمک میکنم برا شام درست کردن فیلمای مسخره تلویزیونو نگا میکنم بعدم میرم میخوابم در حال حاضر فضای مجازی جایی تو برنامه روزانم نداره تابستون من اینگونه میگذرد(:
07-09-2020، 13:29
پایان تابستان من شد):
طبق معمول هفت پا میشم...میرم حموم...صبحونه میخورم...لباس میپوشم میرم سرکار>_< تا ساعت یک سرکارم...یک تا سه یا میخوابم یا میام فلش بعد سه میرم تا9 شب شام میخورم میام فلش تا یازده ... بعدم میخوابم(: هرروز ب همین صورت میگذره...
06-10-2021، 14:41
ساعت هفت و چهل و پنچ بیدار میشم و میرم سر کلاس تا ساعت نزدیکای یازده سر کلاسم بعد یازده تو کارای خونه کمک میکنم سفره پاک میکنم خونه و اتاقمو جمع میکنم یبه جوجم غذا میدم بعد میام خونه و درسامو مینویسم و میخونم بعد ناهار میخورم و میخوابم بیدار که شدم ظرفارو میشورم و یه دستی به خونه میکشم و اگه درسی مونده باشه میخونم،با خواهرم و دختر داییم (چهار سالشه) میریم پشت خونه میشینیم تا شب(:
خونه که میام شام میخورم و میام اینجا و یکم تو گروه پیش دوستام چت میکنم و آهنگ گوش میدم و کلیپ فان میبینم ظرفام و میشورم و یکم فیلم میبینم و میرم میخوابم و این بود از زندگی روزانه من!
من اصلا خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم :|
06-10-2021، 16:35
صبح که میریم مدرسه تا ظهر.
بعدش میایم برنامه میریزیم برای ادامه روز،بعد میام فلش تا شب. -_-
06-10-2021، 17:30
صبح کلاس و دبیر و فلان
ظهر تا شب درس + فلش
06-10-2021، 17:48
همچي كار خواسيم نيس-_-
درس+مدرسه+مشكلات زندگي+گيم-_-
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان