امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(14-10-2021، 12:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 0:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

26 سالش شد.
عر نمیخام بزرگ شه سهونا

10000000000000000 سال زنده باشههه
بزرگ شه باید زن بگیره بعد بره سربازی(:::
واقعا 26؟ ینی یه سال از سهون کوچیکتره؟

مومونوووونننننن
عررررر بچممم زن نمیخاد) :
متولد 1995 دیگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(14-10-2021، 11:23)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 11:14)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا کوه نمیرن؟
+
اینده روشن است=/

نه عزیزم دخترا کوه متروک پنج کیلومتر بیرون از شهر نمیرن =)

کی گفته؟ :| خیلیم تاریکه.
نوچ نوچ کوه متروک میری چیکار؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-10-2021، 13:01)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 12:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10000000000000000 سال زنده باشههه
بزرگ شه باید زن بگیره بعد بره سربازی(:::
واقعا 26؟ ینی یه سال از سهون کوچیکتره؟

مومونوووونننننن
متولد 1995 دیگه

من میخوام برا مینسوک زن بگیرم):
سهونم نود و چهاره
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(14-10-2021، 11:49)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 11:42)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا که خریدم -_-
یه عالمه پول بالاش دادم اگه نمیدن پولمو از حلقومشون بیرون میکشم

:| ما میدزدیمشون دیگه.
؟
پول بده من تا ده تاشو بدم بت.

ناع -_-
چرا میدزدیشون چون خر دارن؟
بیا برو عامو -_- بیا اصن من مقامشونو بت میدم بزار بیان پیش منAdore
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-10-2021، 21:07)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:55)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خود خودت

ن ابلح اونو میگم تو تو دید من نیستی
آره چشه مگ؟ خیلی بک خفنی داد

ناراحتم که چرا بارون نمیاد

چرا خوب؟

بارون دوست داری؟

آدم وقتی از خود بیخود میشه عین من میشه

آرهههههه خیلی تو بارون خاطره دارم
یاد اون فوتبالایی که زیر بارون بازی میکردیم بخیر چقدر حال میداد

(09-10-2021، 17:25)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2021، 9:44)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@م‍حمّد حتی درخواست دوستی ها رو 
تو کی به من درخواست دوست دادی نامرد :telegh_34:

داش فرستادم دیگ اما بی جواب گذاشتی :crying:

(09-10-2021، 21:45)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی شخص یا گروهی، قادر به دفاع منطقی از عملکرد خود نباشند، با مغالطه و فرافکنی،
  اشتباهات خود را پنهان و وانمود می‌کنند در ثبات و موضع قدرت هستند.َََ

از کجا یاد گرفتی داش؟
 سپاس شده توسط Prometheus ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(14-10-2021، 13:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 13:01)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مومونوووونننننن
متولد 1995 دیگه

سهونم نود و چهاره

چه اشناست :/ کیه؟!
عا پس دو سال از جین کوچیکتره
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
(14-10-2021، 14:19)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 13:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهونم نود و چهاره

چه اشناست :/ کیه؟!
عا پس دو سال از جین کوچیکتره

شیومین/:
آره یه سالم از جیمین بزرگتره
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(14-10-2021، 13:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 11:23)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عزیزم دخترا کوه متروک پنج کیلومتر بیرون از شهر نمیرن =)

کی گفته؟ :| خیلیم تاریکه.

کارای بد بد میکنیم

(14-10-2021، 13:39)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 11:49)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ما میدزدیمشون دیگه.
؟
پول بده من تا ده تاشو بدم بت.

ناع -_-

چون پولدارن v:

باشه دارن میان v:

(14-10-2021، 13:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 21:07)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خوب؟

بارون دوست داری؟

(09-10-2021، 17:25)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کی به من درخواست دوست دادی نامرد Telegh_34

داش فرستادم دیگ اما بی جواب گذاشتی crying

(09-10-2021، 21:45)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی شخص یا گروهی، قادر به دفاع منطقی از عملکرد خود نباشند، با مغالطه و فرافکنی،
  اشتباهات خود را پنهان و وانمود می‌کنند در ثبات و موضع قدرت هستند.َََ

از کجا یاد گرفتی داش؟

=')اخ آخ فوتبال زیر بارون
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، shahid ، THEDARKNESS
(14-10-2021، 14:33)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 13:39)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناع -_-

چون پولدارن v:

باشه دارن میان v:

هوراااا
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-10-2021، 14:33)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 13:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارای بد بد میکنیم

ناع -_-

چون پولدارن v:

باشه دارن میان v:

(14-10-2021، 13:52)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش فرستادم دیگ اما بی جواب گذاشتی  crying

از کجا یاد گرفتی داش؟

=')اخ آخ فوتبال زیر بارون

تو هم مگ فوتبال بازی میکنی؟
راستی بیشوررررر چرا جواب تلفن نمیدی؟
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان