امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 462

(30-10-2021، 21:28)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:24)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه مشکل خود آزاری دارم هرچی طرف زشت و بد اخلاق و مسخرس بیشتر خوشم میاد ازش اخرم طرف فک میکنه چه چیز خوبیه ول میکنه میره
پس حسین به دردم نمیخوره

ینی عاشق منی ؟ Telegh_01
(30-10-2021، 21:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیو دارم حواسش به منه هر چی بگم اون دااااررررررهههه

چقدر جلف بازی در میاری جلو این همه پسر((:
صداتو بیار پایین

نههههههههههه من ازت بدم میاد Telegh_01
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
آگهی
@Mohlek
از دستت ناراحت شدم یادت باشه p336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-10-2021، 21:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:27)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم کسایی بود که باهاشون رل زدم در گذشته
تازه درسم دارم میخونم

میشه تعداد دقیقشونو بگی
+
منم خوابم Telegh_01

از دستم در رفته متاسفانه Telegh_01
دو عدد بیشتر نبوده(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(30-10-2021، 21:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عب نداره باوا
مود اقا مود._.
يعني بعضي اوقات مود صورتي(متنفرم متاسفانه)ميگيرم 10 دقيقه هم نميشه همشو عوض ميكنم مشكي رو عشقه باوا ولي خب دوس دارمش^^

هنوز نرفتم سر انیمه عه بحث گ.آ جالب بود شرمنده

عب نعرههه(:
هر وقت رفتي صحت حرفمو ميبيني
نآشِنآسَم(:
(30-10-2021، 21:31)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه  تعداد دقیقشونو بگی
+
منم خوابم Telegh_01

دو عدد بیشتر نبوده(:

همش دو تا
من بینهایت × 0 تا رل داشتم

(30-10-2021، 21:32)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز نرفتم سر انیمه عه بحث گ.آ جالب بود شرمنده

عب نعرههه(:
Heart
قرار بود تا سه روز به حرفم گوش کنی نه؟
حرفت صحت نداشته باشه میگمت
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-10-2021، 21:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:31)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو عدد بیشتر نبوده(:

همش دو تا

همینش خوبه بابا هیچ جا با هیچکی خاطره نداری Telegh_01
(30-10-2021، 21:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو عدد بیشتر نبوده(:

همش دو تا

(30-10-2021، 21:32)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عب نعرههه(:
Heart
قرار بود تا سه روز به حرفم گوش کنی نه؟
حرفت صحت نداشته باشه میگمت

اره باچهه
نآشِنآسَم(:
(30-10-2021، 21:28)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:17)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله;-;

ببخشید تو مزاحم نیستی کیوتچه اصلا مزاحم نیستی

10 ساله دارم درس ميخونم كيوتچههه؟

کیوتچه عادیه من بیشتر دارم میخونم بهم میگی کیوت من چیزی میگم(:؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-10-2021، 21:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:15)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ببخشید  Telegh_01
چقدر عکس عوض میکنی در نصفه روز

عب نداره باوا
مود اقا مود._.
يعني بعضي اوقات مود صورتي(متنفرم متاسفانه)ميگيرم 10 دقيقه هم نميشه همشو عوض ميكنم مشكي رو عشقه باوا ولي خب دوس دارمش^^

چخبرته... چندتا مود در نصفه روز اخه...
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-10-2021، 21:34)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش دو تا

همینش خوبه بابا هیچ جا با هیچکی خاطره نداری Telegh_01
من نه که دختر دورم زیاد بود از دخترا دل خوشی نداشتم فقط دلم میخواست اذیتشون کنم.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان