امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(11-01-2026، 12:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسییی فاطیما

حالا که دستت تو کاره

پیرمرد و دریا نشر خوارزمی ترجمه دریابندری نداری؟

چه اپی به نیکی معرفی کردییی؟ به منم معرفی کنننن ^_^
خواهش می کنم عزیزم
ببخشید حالم خرابه و فکرم مشغول یادم رفت سلام کنم
کتاب پیرمرد و دریا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/uploads/c35f11_26پیرمرد-و-دریا-نجف-دریابندری.pdf

اپ دانلود فیلم نسخه ویندوز و اندروید و تلویزیون هم داره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://mahroid.com/delfan/
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa
آگهی
یه فصل فرام رو تو یک روز تموم کردم
وضعیت جالبی نیست
 سپاس شده توسط Medusa
(11-01-2026، 12:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 12:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۸۰ تا دور داشتم از فرعی طرف بدون دیدن خیابون پیچید جلوم ‌. خواستم نزنم بهش زدم جدول. ولی خب سرعتمو کم کردم اسیب انچنان ندید ماشین 
وضعیت یجوری شده یه تصادفی بکنی یا مثلا گوشیت چیزیش شه و کلا همچین اتفاقایی برات بیفته رسما از چند ماه تا چند سال مجبوری فقط بدویی تا خسارت وارد شده رو‌ جبران کنی
باور کن یه ماهی میشه که از ترس اسیب بدنی دمبل هارو سبک تر کردم .اون سری یه اشتباه کوچیک باعث شد سیاتیکم فعال بشه یه ماه خونه بودم ۲ ماه کار کردم چاله چوله های اون یه ماهو پر کنم ‌
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł
(11-01-2026، 12:44)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 12:22)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم فصلو میخوای؟

فصل ۳ قسمت ۶ به بعد

(11-01-2026، 12:23)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم عشقممم
این سری دیر اومدی داشتم نگران می‌شدم کم کم  Telegh_34

آخ قربونت برمممم بچممم ))): ♡♡♡

آره آخه پس از ساااال ها خدا بخواد دارم میرم باشگاه سرگرمم برای خودم  4fvf

بعدشم اصلا نمیدونستم سایت بالا میاره تازه کشف کردم ):

ماشالااا *-*
منم خیلی وقته می‌خوام برم ورزش اما تنبلی می‌کنم هی 
 سپاس شده توسط Faust
(11-01-2026، 13:02)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 12:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسییی فاطیما

حالا که دستت تو کاره

پیرمرد و دریا نشر خوارزمی ترجمه دریابندری نداری؟

چه اپی به نیکی معرفی کردییی؟ به منم معرفی کنننن ^_^
خواهش می کنم عزیزم

کتابه نیومد ولش کن هنوز قبلی رو تموم نکردم
دارم به کودکی که هرگز زاده نشد رو میخونم  

فدای سرت عزیزم
چرا حالت خرابه؟
برای این شرایط یا دلایل دیگه؟
 سپاس شده توسط sober
(11-01-2026، 13:04)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 12:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وضعیت یجوری شده یه تصادفی بکنی یا مثلا گوشیت چیزیش شه و کلا همچین اتفاقایی برات بیفته رسما از چند ماه تا چند سال مجبوری فقط بدویی تا خسارت وارد شده رو‌ جبران کنی
باور کن یه ماهی میشه که از ترس اسیب بدنی دمبل هارو سبک تر کردم .اون سری یه اشتباه کوچیک باعث شد سیاتیکم فعال بشه یه ماه خونه بودم ۲ ماه کار کردم چاله چوله های اون یه ماهو پر کنم ‌
میدونم برار
منم دقیقا بخاطر گرونی مرغ و تخم مرغ رسما دارم به این فک میکنم دیگه باشگا نرم
هعی ...
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(11-01-2026، 12:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 12:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وصل که هست ولی پیام نمیشه داد

یه سایتی اپی چیزی نداری بشه گیم اف ترونز دید؟
نصفه دانلودش کردممم :<

کدوم فصلی؟ میتونم لینک دانلودشو بفرستم
 سپاس شده توسط Faust
(11-01-2026، 13:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:02)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش می کنم عزیزم

کتابه نیومد ولش کن هنوز قبلی رو تموم نکردم
دارم به کودکی که هرگز زاده نشد رو میخونم  

فدای سرت عزیزم
چرا حالت خرابه؟
برای این شرایط یا دلایل دیگه؟

https://uploadkon.ir/uploads/c35f11_26پیرمرد-و-دریا-نجف-دریابندری.pdf
الان درستش کردم
هم این شرایط هم بحث و جدل با بزرگترها سر همین شرایط
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa
یه پرس حلیم بادمجون تا دیروز 260 امروز 340، عالیه  Heart
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Faust
(11-01-2026، 13:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالااا *-*
منم خیلی وقته می‌خوام برم ورزش اما تنبلی می‌کنم هی 

من تاحالااا نرفته بودم باشگاه
یعنی چندین سال رزمی کار میکردم فقط خیلی سال پیش
بدنسازی حدوداً ۳ ماهه برای اولین بار دارم میرم و خیلی خوشم اومده
همه جلساتمو میرم و بچه‌ی خوبیم ): خیلییی ذوق دارم چون *^_^*
توام برو بچه

(11-01-2026، 13:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 12:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سایتی اپی چیزی نداری بشه گیم اف ترونز دید؟
نصفه دانلودش کردممم :<

کدوم فصلی؟ میتونم لینک دانلودشو بفرستم

3 3 3 3 3 3 3 3 3
 سپاس شده توسط sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان