امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

باز خوبه فلشخور هست
وگرنه واقعا روانی میشدم
 سپاس شده توسط Medusa ، Đęąđ.ğïřł ، sober
آگهی
(11-01-2026، 21:52)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه فلشخور هست
وگرنه واقعا روانی میشدم

همش رفرش میکنم میبینم همه هم رفرش میکنن کسی حرف نمیزنه
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، Mohlek
(11-01-2026، 21:52)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه فلشخور هست
وگرنه واقعا روانی میشدم

+++++
هرچند اینجا هم آدم خیلی حرفش نمی‌آد 
 سپاس شده توسط sober ، Mohlek
(11-01-2026، 21:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 21:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعا از خودشونن . چند تا اکانت دائم تو گفتگو ازاده 

ممکنه هم تکو تک از بچه ها باشن ولی رمز اکانتشونو یادشون رفته باشه
ولی این همه عجیبه
درکل ریسک نکنیم بهتره . چخبر از شهر
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

باز خوبه فلشخور هست
وگرنه واقعا روانی میشدم

من‌منتظرم صدرا پروسکی بفرسته D:
 سپاس شده توسط Medusa ، Đęąđ.ğïřł ، Mohlek
(11-01-2026، 21:56)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 21:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممکنه هم تکو تک از بچه ها باشن ولی رمز اکانتشونو یادشون رفته باشه
ولی این همه عجیبه
درکل ریسک نکنیم بهتره . چخبر از شهر

اره
خبرندارم والا سمت خونه ما ساکته حالا جاهای دیگه شهر خبری باشه خدامیدونه
شما چی
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(11-01-2026، 21:57)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه فلشخور هست
وگرنه واقعا روانی میشدم

زیادی ایمان داری بهش  Telegh_34
 سپاس شده توسط sober
(11-01-2026، 21:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه فلشخور هست
وگرنه واقعا روانی میشدم

دقیقا
واقعا یچی میدونستن برا شکنجه زندانیا میفرستادنشون انفرادی ...
آدم با بقیه حرف نزنه پیر میشه
(11-01-2026، 21:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه فلشخور هست
وگرنه واقعا روانی میشدم

+++++
شبیه چتروم اگه بود باحالتر میشد
(11-01-2026، 21:57)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه فلشخور هست
وگرنه واقعا روانی میشدم

فععععک نکنم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Medusa ، sober
(11-01-2026، 22:02)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 21:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+++++
شبیه چتروم اگه بود باحالتر میشد

آخه همه هم پکریم کلاً
 سپاس شده توسط sober ، Mohlek
(11-01-2026، 22:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیادی ایمان داری بهش  Telegh_34

اره
اخه قبلا می فرستاد
البته سهند هم می فرستاد
خودمم اگه وصل شم می فرستم

(11-01-2026، 22:02)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 21:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا
واقعا یچی میدونستن برا شکنجه زندانیا میفرستادنشون انفرادی ...
آدم با بقیه حرف نزنه پیر میشه

حالا فکر کن یکی مثل  بابای من و بابای تو هم بشینن باهم حرف بزنن بیرون انفرادی ما ماهم مجبور باشیم گوش کنیم D:
 سپاس شده توسط Medusa ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان