امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

چقدر جای بهار خالیه
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(13-01-2026، 15:28)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 15:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی خوبی توووو
نگا کن حسامو ک جواب دادم گفتم واااایی این بعدیا قطعا فاطیما بوده الان دهنم سرویس میشه Telegh_01

میگم ینی من کلا نبودم شما خبر دارین

خداروشکر بد نیستم
نه من زنگ نزدم کلا خطهامون قطعه تلفن پارازیت داره حسابی
حسام زنگ زده بهت
خوشحالم که خوبی واقعا نگرانت بودیم
نه بابا ما هم بی خبریم

قربونت بشم منننننن
مرسی ک حواستون بوددد Heart
یاخدا پ کی بود

(13-01-2026، 15:33)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 15:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایی ریدم خب من نمیدونستم چیکا کنم گفته بودن جواب ندین Telegh_01

بوج Rolleyes

وایی خوبی توووو
نگا کن حسامو ک جواب دادم گفتم واااایی این بعدیا قطعا فاطیما بوده الان دهنم سرویس میشه Telegh_01

میگم ینی من کلا نبودم شما خبر دارین

بالاخره اومدی
بابا خیلی نگران بودیم.
خداروشکر
فداتشمممم
ببخشید خدایی خیلی تلاش کردم بیام ب ذهنم نرسید اون مدلی سرچ کنم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط sober ، Mutemit
(13-01-2026، 15:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 15:28)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر بد نیستم
نه من زنگ نزدم کلا خطهامون قطعه تلفن پارازیت داره حسابی
حسام زنگ زده بهت
خوشحالم که خوبی واقعا نگرانت بودیم
نه بابا ما هم بی خبریم

قربونت بشم منننننن
مرسی ک حواستون بوددد  Heart
یاخدا پ کی بود

(13-01-2026، 15:33)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره اومدی
بابا خیلی نگران بودیم.
خداروشکر
فداتشمممم

خودت اگر باشی که عالیه.
ولی اگر نتونستی هم به حسام یا یکی از بچه ها یک خبر بده، ما از طریق همون خیالمون راحت میشه.
 سپاس شده توسط shghyegh ، sober
(13-01-2026، 15:58)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 15:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت بشم منننننن
مرسی ک حواستون بوددد  Heart
یاخدا پ کی بود

فداتشمممم

خودت اگر باشی که عالیه.
ولی اگر نتونستی هم به حسام یا یکی از بچه ها یک خبر بده، ما از طریق همون خیالمون راحت میشه.

اره آخه میدونی خیلی جاها هنو نمیشه زنگ زد من نمیدونستم حسامم میتونه زنگ بزنه

عارفه هم هس اینجا؟؟
 سپاس شده توسط Mutemit
(13-01-2026، 16:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 15:58)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت اگر باشی که عالیه.

آره یکسری خط ها زنگ نمیخورن، یکسری خط ها هم اصلا نمیتونن زنگ بزنن
مال خودم مثلا زنگ نمیخوره
کسی تاحالا آزمون سازمان فنی حرفه ای شرکت کرده؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(13-01-2026، 16:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله
(13-01-2026، 16:01)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 16:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره یکسری خط ها زنگ نمیخورن، یکسری خط ها هم اصلا نمیتونن زنگ بزنن
مال خودم مثلا زنگ نمیخوره

همون

(13-01-2026، 16:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یپ
 سپاس شده توسط Mutemit
(13-01-2026، 15:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2026، 19:57)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shg.hyegh
@Mo.hlek
"Mohlek"
"shghyegh"
تگ کردن رو یادم رفته!!!
درسته؟؟
چطورید شماها؟؟؟

سلاممم
من زندم
چطوری شقولک؟؟؟
خوبی؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
(13-01-2026، 16:03)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 15:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممم
من زندم
چطوری شقولک؟؟؟
خوبی؟؟

قربونت خوبممم
تو چطوری
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان