امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 16:31)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 16:15)sarah:) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه نهایت دمیجشون کنه ،شایدم خطا بره تیر،زیااااد دقیق نیست، کیلشون نمیکنه

فک کنم هفت هشت روز توی بازی، این seed هارو با hoe کاشتم و بزرگ هم شده(توی همون چهار دیواری اسب ها کاشتم) چرا نمیخورن و بچه دار نمیشن پس

باید بکنی گندمارو،بعد نگه دار تو دستت برو نزدیک اسبا feed میاد،بزن رو feed.

خودت باید بکنی بدی بخورن خودکفا نمیخورن.
باید دوتا باشن، به دوتاشون بده قلب قلبی شد دورشون بچه میارن،اگه گندم نخوردن پس احتمالا اسبا هویچ میخورن.
ولی گوسفندا مطمینم همون گندمو میخورن.

بچهه هاا جووون، اگه به تل دسترسی دارید از کانالا پیوریوکسی بزارید ?
آگهی
(13-01-2026، 17:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 17:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او مای گاد

بله دیگه  Cool

(13-01-2026، 17:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

او مای گاد

بله ديگه  Cool

نصف حرفامو با استیکر بیان میکنم و الان عملا لالم
[/quote]

هاهاهااااا این کارماست شقایق کارماااا
کارمای اون همه استیکر بی مفهومی که میدادی و من نمیدونستم یعنی چیییی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
:ngh:
 سپاس شده توسط shghyegh ، _ƇRAƵƳ_
(13-01-2026، 17:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 17:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله دیگه  Cool

بله ديگه  Cool

نصف حرفامو با استیکر بیان میکنم و الان عملا لالم

هاهاهااااا این کارماست شقایق کارماااا
کارمای اون همه استیکر بی مفهومی که میدادی و من نمیدونستم یعنی چیییی
[/quote]
استیکرای بنده کاملا مفهومی و واضح بود Angry
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، THEDARKNESS
عه شقایق اومد
 سپاس شده توسط shghyegh
(13-01-2026، 17:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقاااااا
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(13-01-2026، 17:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 17:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقاااااا

جاااااان
چ خبر
(13-01-2026، 17:08)sarah:) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 16:31)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم هفت هشت روز توی بازی، این seed هارو با hoe کاشتم و بزرگ هم شده(توی همون چهار دیواری اسب ها کاشتم) چرا نمیخورن و بچه دار نمیشن پس

باید بکنی گندمارو،بعد نگه دار تو دستت برو نزدیک اسبا feed میاد،بزن رو feed.

خودت باید بکنی بدی بخورن خودکفا نمیخورن.
باید دوتا باشن، به دوتاشون بده قلب قلبی شد دورشون بچه میارن،اگه گندم نخوردن پس احتمالا اسبا هویچ میخورن.
ولی گوسفندا مطمینم همون گندمو میخورن.

بچهه هاا جووون، اگه به تل دسترسی دارید از کانالا پیوریوکسی بزارید ?

هفتا اسب دزدیدم.Telegh_01
مطمئن نیستم کامل رشد کرده باشه، میترسم بزنم همه روزایی که اینا موندن بزرگ شدن هدر بره، یکم وایمیستم
 سپاس شده توسط sarah:)
(13-01-2026، 17:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 17:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقاااااا

جاااااان
چ خبر

خوبیییی؟
هعببب همون خبرای همیشگی
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(13-01-2026، 17:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 16:13)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم دوره و اینکه آزمون علمی و تئوریش به چه صورته؟

کدوم دوره و اینکه آزموناش چه طوریه
ای بابا یدور کامل نوشتم پرید

من پذیرش نسخه خوانی و خونگیری شرکت کردم

ی تئوری داشت
رفتم سازمان پشت کامپیوتر همه نشستیم فک کنم ۴۰ تا سوال تستی مزخرف جواب دادیم ک نصفش واقعا چرت بود

برا عملی هم اون کلاسی ک رفتم خودشون صحبت کردن ک بیان اونجا بگیرن
گف ی کار با سیستم انجام بدم و ی دور خون بگیرم اونام فقط نگا میکردن نمره میدادن و تامام

مدرکه هم فک کنم ۵ سال اعتبار داره

ثبت نامشو خودت انجام دادی ؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان