امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 18:47)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 18:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل روز ک نمیشه

خب
قبلا که نت داشتی چه میکردی ؟
خیلی کارا 
دقیقا این روزا جزو پرکارترین روزهام بود
آگهی
(13-01-2026، 18:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 16:13)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم دوره و اینکه آزمون علمی و تئوریش به چه صورته؟

دوره عکاسی دیجیتال
عملیش همون تو مجتمع فنی حرفه ای برگزار میشه
تئوریش دست آموزشگام بود

عااا برعکس نگفتی؟

بعد اینکه برای تئوری همون سوالای داخل اینترنت رو خوندی؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(13-01-2026، 18:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 15:57)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابستان ۱۴۰۴ - روستای ممشی منطقه سواد کوه 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III 175

https://uploadkon.ir/uploads/7c9913_26VID-20260113-162958-021.mp4

ممشی کجای سوادکوهه؟
زیرآب میره بالا . 
دقیقا تپه کنار الاشته 
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
قوی ترین موتور جست و جوی ایرانی :

سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Đęąđ.ğïřł
(13-01-2026، 19:15)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ بودD:
ذره بین چی؟
اون میاره؟
یا برو از پیامرسان داخلی آهنگ بگیر
(13-01-2026، 18:47)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 18:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل روز ک نمیشه

خب
قبلا که نت داشتی چه میکردی ؟

(13-01-2026، 18:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بزور ۶۰ شدم Big Grin
اگه منبعت کامل باشه میشه

فک کن من ی ماه همه تستا همه روشای تست همه چیزای نسخه خوانیو خونو اینا رو خوندم
اونوقت نصف سوالا راجب این بود ک اگه من اونی باشم ک پشت میز پذیرشه، باید چجوری اطلاعات کسیو ثبت کنم و رفتارم باید چجوری باشه5

خیلی زشت شد که

در حد ۳۰ ثانیه وصل بودم

همه آخرین بازدیدا یه هفته پیش
چجوری وصل میشییی
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(13-01-2026، 19:19)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 19:15)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ بودD:
ذره بین چی؟
اون میاره؟
یا برو از پیامرسان داخلی آهنگ بگیر

فک کنم یکی از بیشترین سرچ های مردم قاعدتا آهنگه، فک کن این چقدر آشغاله که سرچ میکنی آهنگ هیچی نمیاره
حالا ذره بین زدم اون یک چیزایی اورد
پیامرسانا هم فک نکنم اهنگایی که من بخوام رو داشته باشن
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، _ƇRAƵƳ_
(13-01-2026، 18:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 18:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوره عکاسی دیجیتال
عملیش همون تو مجتمع فنی حرفه ای برگزار میشه
تئوریش دست آموزشگام بود

عااا برعکس نگفتی؟

بعد اینکه برای تئوری همون سوالای داخل اینترنت رو خوندی؟
موقع جواب دادن تازه از خواب بیدار شده بودم((=
نصفش هموناست
احساس می‌کنم ک دارم ب جنون میرسم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
بچه ها این 12 هزار نفر که میگن راسته؟؟
این ایران اینترنشنال هم چرتو پرت زیاد میگه. نتم نیست بریم ببینیم واقعیت چیه و چیا شده ...
ولی اگه راست باشه دیگه دلی واسه ادم نمیمونه و ادم میگه چرا اونا باید بمیرنو من نه

کاش اون اینترنت همراه ایلان ماسک یکی دو سال زود تر میومد ببینم اینا دیگه چه گ^ی میخوان بخورن و چیو میخوان قطع کنن
ما نه ماهواره داریم نه نت وصله دل تو دلمون نیستو نمیدونم کلا چ خبره ...
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان