امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 22:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتا وصل شد بریم تلگرامD:

به عنوان جمله خبری می‌گی یا یه برنامه‌ریزی برای آینده؟ 

(13-01-2026، 22:26)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:22)rezaninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد به منم یاد بده چطوری به 2 نفر تو ی کامنت جواب میدید من یادم رفت
فک کنم کپی پیست میکردیم فقط نه؟

خره نگا
باید انقد فرز باشی
ک نفر بعدی نتونه پیام رو بفرسته
اینجوری جفت پیامات
پشت سرهم تو ۵ثانیه سند میشه
باحاله ن؟
بگو ک دلت تنگ شده بود بگو بگو 29

خب نقل قول کنه یه جا جواب بده که راحت‌تره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(13-01-2026، 22:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:26)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمله امری بود
یک لحظه فکر کردم خبریه و خوش حال شدم..

کاش خبری بود)))=
کاربرد ویرگول واقعا مهمه

بخشش لازم نیست، اعدامش کنید.
بخشش، لازم نیست اعدامش کنید.
(13-01-2026، 22:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:20)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم خیلیا هستن اصالت خودشونو پنهان میکنن
و اصرار دارن بگن که اصالتاً اجدادشون هم برای تهران بوده
نمونه‌اش بازیگر خانم لادن مستوفی اگه اشتباه نکنم ..

ولی من بشخصه اصالتم رو پنهان نمیکنم و دوست دارم.
حالا هرچقد که که بگیم پدرم و خودم تهران بدنیا اومدیم و بزرگ شدیم..
والا اصن بی معنیه
من ۶-۷ جد قبلیم که آمارشونو دارم بچه همین روستاهای مازندران بودن
واقعا هم هیچ‌مشکلی درش نمیبینم

چه مشکلی باید باشه آخه؟
روستایی بودن نعمته ..
پیج یه بلاگر رو داشتم خونه روستایی گرفته بود
کلی سبزیجات میکاشت و مرغ نگه میداشت صبح ها میرفت تخم مرغ برمیداشت
کیییف میکنه آدم اینارو میبینه
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa
(13-01-2026، 22:27)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتا وصل شد بریم تلگرامD:
خوبی دلبر؟^^
ملیکا؟
اگه اشتباه نکنم

ممنونم قشنگم
بله
شما فکر کنم صبا بودین
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(13-01-2026، 22:28)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:23)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی دونم چرا نمی تونم ایموجی بفرستم):
جمله پر از تناقض بودD:

گوشیت ایفونه؟
منم نمیشه
حروف روبروشو کپی میکنم

نه والا
مرسی
بذار امتحان کنم
grou
(13-01-2026، 22:23)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:21)rezaninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معتاد به معتاد بگیر نگیر داره

بستگی به مدل اعتیاد دیگر شاخصه ها فرق دارن با هم

الان شما شاخصه‌ی اعتیادت چیه 

اینترنت

الان در خماری به سر میبرم

(13-01-2026، 22:26)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:22)rezaninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد به منم یاد بده چطوری به 2 نفر تو ی کامنت جواب میدید من یادم رفت
فک کنم کپی پیست میکردیم فقط نه؟

خره نگا
باید انقد فرز باشی
اینجوری جفت پیامات
باحاله ن؟

عه اصفهونی هستی؟

دمت گرم بزار تست کنم ببینم میشه
اینترنت با این که داخلیه سرعتش از دایل اپ کمتره در هر صورت 2 ساعت طول میکشه یه رفرش ساده
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
(13-01-2026، 22:29)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتا وصل شد بریم تلگرامD:

به عنوان جمله خبری می‌گی یا یه برنامه‌ریزی برای آینده؟ 

خره نگا
باید انقد فرز باشی
اینجوری جفت پیامات
باحاله ن؟

خب نقل قول کنه یه جا جواب بده که راحت‌تره

هیچ وقت انقد حرفه ای نبودم
حتی وقتی همه چیو کشف کرده بودم
 سپاس شده توسط Medusa
(13-01-2026، 22:21)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای مامانتو یادمه
بهم پیام داده بود یادته؟ ((((:
خوشگل بود مامانت

یه چیزای محوی یادمه  Telegh_34 
آرههه خیلی نازنازیه

راستی از درسا چه خبر؟
فامیلتون بود یادمه
 سپاس شده توسط Medusa
(13-01-2026، 22:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اصن بی معنیه
من ۶-۷ جد قبلیم که آمارشونو دارم بچه همین روستاهای مازندران بودن
واقعا هم هیچ‌مشکلی درش نمیبینم

چه مشکلی باید باشه آخه؟
روستایی بودن نعمته ..
پیج یه بلاگر رو داشتم خونه روستایی گرفته بود
کلی سبزیجات میکاشت و مرغ نگه میداشت صبح ها میرفت تخم مرغ برمیداشت
کیییف میکنه آدم اینارو میبینه
همین دیگه
البته اینم بگم
بعنوان کسی که تجربه کمی تو زندگی کاملا روستایی ( ازون روستاهایی که برق و گازشون تازه چند ساله وصل شده v: ) دارم ؛ خیلی خیلی دردسرش زیاده اصلا به این راحتیا که میگن نیست Telegh_01 ولی خب حس و حال خودشم داره واقعا
 سپاس شده توسط Faust
(13-01-2026، 22:28)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:23)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی دونم چرا نمی تونم ایموجی بفرستم):
جمله پر از تناقض بودD:

گوشیت ایفونه؟
منم نمیشه
حروف روبروشو کپی میکنم

(13-01-2026، 22:27)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا سیروان نیومدش؟

متاهله
سرگرمه چیزاییه ک تو نداری^_^
تو این دوره زمونه دختر سالم کمه ادم ازدواج کنه :>

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان