امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 22:27)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا سیروان نیومدش؟

اومد
تحویلش نگرفتن رفت
 سپاس شده توسط bOoOoOy
آگهی
(13-01-2026، 22:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:21)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چیزای محوی یادمه  Telegh_34 
آرههه خیلی نازنازیه

هنوزم مامانت انقدر روت حساسه؟

نه دیگه، بزرگ شدم  2chw
 سپاس شده توسط Faust
(13-01-2026، 22:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اصن بی معنیه
من ۶-۷ جد قبلیم که آمارشونو دارم بچه همین روستاهای مازندران بودن
واقعا هم هیچ‌مشکلی درش نمیبینم

چه مشکلی باید باشه آخه؟
روستایی بودن نعمته ..
پیج یه بلاگر رو داشتم خونه روستایی گرفته بود
کلی سبزیجات میکاشت و مرغ نگه میداشت صبح ها میرفت تخم مرغ برمیداشت
کیییف میکنه آدم اینارو میبینه

نهایتا دیوید بکهام، که ثروتش اندازه ایه که می‌تونه همه مارو بخره و بفروشه، با اون شهرت و اون همه پول، زندگی روستایی رو انتخاب کرده.
به نظرم حرفی نمیمونه
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa
(13-01-2026، 22:29)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتا وصل شد بریم تلگرامD:

به عنوان جمله خبری می‌گی یا یه برنامه‌ریزی برای آینده؟ 

برنامه ریزی برای آینده ی نزدیک)=
 سپاس شده توسط Medusa
(13-01-2026، 22:31)rezaninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:23)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شما شاخصه‌ی اعتیادت چیه 

اینترنت

الان در خماری به سر میبرم

(13-01-2026، 22:26)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خره نگا
باید انقد فرز باشی
ک نفر بعدی نتونه پیام رو بفرسته
اینجوری جفت پیامات
پشت سرهم تو ۵ثانیه سند میشه
باحاله ن؟
بگو ک دلت تنگ شده بود بگو بگو 29

عه اصفهونی هستی؟

دمت گرم بزار تست کنم ببینم میشه
اینترنت با این که داخلیه سرعتش از دایل اپ کمتره در هر صورت 2 ساعت طول میکشه یه رفرش ساده

ولی مهم اینه ک بعد از هرپیام
میگه
سپاسگذاریم از ارسال پیام شما
تشکر میکنه ازت دیگه چی میخای 36
(13-01-2026، 22:31)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:21)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرههه خیلی نازنازیه

راستی از درسا چه خبر؟
فامیلتون بود یادمه

فاطیما تو چرا حافظه‌ات انقدر خوب کار میکنه ماشالا؟

ببین من انگار یه بخشی از ذهنم کلاً پاکسازی شده

یسری کاربری هارو میبینم مطمئنم قبلاً باهاش دوست بودم حتی .. ولی هیچییی یادم نمیاد

یجوری حافظم رو از دست دادم احساس میکنم گل کشیدم udo
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(13-01-2026، 22:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:27)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی دلبر؟^^
ملیکا؟
اگه اشتباه نکنم

ممنونم قشنگم
بله
شما فکر کنم صبا بودین

آره جانم ♡
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-01-2026، 22:34)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونم قشنگم
بله
شما فکر کنم صبا بودین

آره جانم ♡

شما چطورید
خوب هستیددد
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(13-01-2026، 22:31)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرههه خیلی نازنازیه

راستی از درسا چه خبر؟
فامیلتون بود یادمه

خوبه اونم، فکر کنم یا درسش تموم شده یا آخراشه
 سپاس شده توسط sober
(13-01-2026، 22:32)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه مشکلی باید باشه آخه؟
روستایی بودن نعمته ..
پیج یه بلاگر رو داشتم خونه روستایی گرفته بود
کلی سبزیجات میکاشت و مرغ نگه میداشت صبح ها میرفت تخم مرغ برمیداشت
کیییف میکنه آدم اینارو میبینه
همین دیگه
البته اینم بگم
بعنوان کسی که تجربه کمی تو زندگی کاملا روستایی ( ازون روستاهایی که برق و گازشون تازه چند ساله وصل شده v: ) دارم ؛ خیلی خیلی دردسرش زیاده اصلا به این راحتیا که میگن نیست Telegh_01 ولی خب حس و حال خودشم داره واقعا

ولی من تجربه‌ش رو دارم ...
نه اینکه برق نباشه
ولی روستایی که گاز نبود
یکی از روستاهای گیلان رفته بودیم یبار مسافرت
برف شدیدی بارید و کل جاده ها بسته شد
خونه‌ی ینفر موندیم با بخاری نفتی و درای چوبی و ..
وااای خود خود رویااا بودددد
در اتاقو باز میکردی بوی نفت پیچیده بود  Rolleyes
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان