امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 22:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:49)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شماها خواباتون برنامه کودکیه

مال شما سیاه سفیده و چارلی چاپلین توش بازی میکنه؟Telegh_44Telegh_01

خوابای من هیجاناتش زیاده
سناریوهای جذاب تری داره
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(13-01-2026، 22:53)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:51)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا اگه در چن‌ سال گذشته کسی بخاطر حرفام یا رفتارام اینجا ناراحت شده کسب حلالیت میکنم (:

تگم کن و جدا عذربخواه
ببخشید بابت اون هات چاکلت  Telegh_54
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(13-01-2026، 22:53)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:50)rezaninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه اولشه ...

مطمئن باش وصل شدن نت خودش ی کابوس دیگست

و خود اونم احتمالا باعث شه دوباره چند روز بعدش نت قطع شه ...
دقیییقا از همینش میترسه آدم
بگیم کاش نت وصل نمیشد ...

(13-01-2026، 22:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شاید 
ولی من سنم بالاتره شخصیتم چندسالیه ثابت شده
شاید به علم و آگاهیم زیاد بشه به مرور ولی خب شخصبت به ثبات رسیده
باز تو هنوز جاداری ..
عع
چن‌سالته مگههه

(13-01-2026، 22:51)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خوابمو تعریف کردم
بعد تو گفتی خوابتو
منم گفتم خواب تو ک..شرتره مدال مال تو

آهاااا اون Telegh_01

کدوم؟ اصن چی بود؟ سوال اینه
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-01-2026، 22:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:52)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهه ! من اینو شنیدم ولی ندیدمش خودمم

الان شنیدی دیگه

نه نه فکر میکنم یک سال یا ۲ سال پیش این موضوع رو از یکی شنیدم ولی اونم گفت تو اکسپلور دیدم و ایدیشو ندارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
(13-01-2026، 22:54)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افتادن دندون کابوسههههه

من چن وقت پیش خواب دیدم اون یارو ک صورتش سوخته و چنگول داره اومده منو بکشه

دانلود خاب آروم«:

بخدااا
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(13-01-2026، 22:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:53)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
چن‌سالته مگههه

یه نگاه به اکانتم بنداز

عه
ازین به بعد میگم شما نمیگم تو v:
 سپاس شده توسط Faust
(13-01-2026، 22:39)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:37)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم اثر تحصیل همزمان تو دوتا دانشگاه باشه D:
بچه ها میگن تا سه نشه بازی نشه
ایشالا لیسانس سوم رو با دهه ۹۰ ایا خواهم گرفت^^
من یه چیزای محوی یادمه بعد یه دفعه یه جزییاتی یادم میاد

فاطیما این همه لیسانس باهم به چه دردت میخوره؟
سواله جداً
بحث لیسانس سوم که شوخی بود
من جامعه شناسی خوندم دوست نداشتم
روانشناسی رو گرفتم که ارشدم مرتبط باشه چون رابطه ی بین جامعه شناسی و روانشناسی شکرآبه و موقع پروانه اذیت می کنن برای بستن دهن جامعه روانشناسی این یکیو گرفتم صرفا که نتونن بهم برچسب بی سوادی بزنن
 سپاس شده توسط Faust
(13-01-2026، 22:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:53)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تگم کن و جدا عذربخواه
ببخشید بابت اون هات چاکلت  Telegh_54

خواهش میکنم
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-01-2026، 22:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 22:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نگاه به اکانتم بنداز

عه
ازین به بعد میگم شما نمیگم تو v:

بیشعور مگه انقدر پیرم؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-01-2026، 22:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
چن‌سالته مگههه

آهاااا اون Telegh_01

کدوم؟ اصن چی بود؟ سوال اینه

ولمون کن سر شبی زن
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان