امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 23:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا تو مسائل زناشوییتون دخالت نمیکنم ولی برو پروتکل باشه که نتیجه ی جاگذاریت ۹ماه دیگه حاصل نشه دلار تااون موقع ۲۰۰ میشه
کی به شما این اجازرو داده راجع به خانوم زیبای بنده اظهار نظر کنید ؟

(13-01-2026، 23:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یهویی زن میخوام بغلش کنم

ای بابا ):

یک جمله گفتی غم همه پسرا رو گین کردی
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS ، Đęąđ.ğïřł ، sober
آگهی
(13-01-2026، 23:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بهم خورد؟

توضیح بیشتری نداد متاسفانه

انقد متاسف نباش
دوباره صدا اومد سهند
حلال کن خره داریم میریم رو هوا گویا
(13-01-2026، 23:16)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این زاویه هم میشه نگاه کرد ولی حسام منو نخاست گفت هم سن داداشمی):
حالا داداششم به ما نمیده):
حالا ما یه بچگی کردیم  Telegh_44

وقتی اختلاف ۶سال شه معلومه حرکاتت بچگانه تلقی میشه ((((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-01-2026، 23:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مجازیحوصله سابق رو ندارم . تو پیدا کن گرم گرفتنش با من

امیر
از پوریا خبر نداری؟
اونموقع خیلی رفیق بودید
پوریا تا دو سال پیش تلگرامشو داشتم . گوشی عوض کردم شمارش پاک شد . یه بارم دیلیت اکانت که کرد دیگه جوینش برام نیومد
 سپاس شده توسط Faust
(13-01-2026، 23:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا تو مسائل زناشوییتون دخالت نمیکنم ولی برو پروتکل باشه که نتیجه ی جاگذاریت ۹ماه دیگه حاصل نشه دلار تااون موقع ۲۰۰ میشه

(13-01-2026، 23:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یهویی زن میخوام بغلش کنم

ای بابا ):

هی بابا بالشت رو بغل کنیم فعلا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط Mohlek ، Mutemit
(13-01-2026، 23:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بهم خورد؟

توضیح بیشتری نداد متاسفانه

د اخه Telegh_01
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(13-01-2026، 23:19)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا ):

یک جمله گفتی غم همه پسرا رو گین کردی

بخدا که
حالا حاجی آخرش موفق شدی بغلش کنی ؟ ):
(13-01-2026، 23:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:07)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوراک تتوئه ولی حیف اهلش نیستم

می‌تونی برای شروع اسم من رو تتو کنی Heart

می زنم رو پیشونیم
 سپاس شده توسط Medusa
(13-01-2026، 23:17)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چندسال اخیر برای مردم جا افتاده برن پیش روانشناس تراپیست ..
چطور شرایط کاری نیست 
به چه شکله؟

نگفتم شرایط کاری نیست میگم اون شرایطی که من تصور می کردم نیست
مثلا همه جا دنیا روانکاوی شیوه ش ثابته یا سی بی تی ثابته
پیش ده تا تراپیست بری هر ده تا یه چیز میگن
ولی اینجا میری پیش یه تراپیست یکی صحبتهای مامان بزرگشو میگه
یکی حرفهای روزنامه
یکی توصیه اینستاگرامی
اون عده کمی هم که خوب کار می کنن دیده نمیشن و مردم ترجیح میدن پیش کسی برن که اسمش دهن پرکن باشه
هنوزم رشتمو دوست دارم و پشیمون نیستم ولی دارن خرابش می کنن

راست میگی
منم اخیراً پیش ینفر میرفتم حس میکردم اکثراً حرفاش تکراریه 
و خب منم فقط میرفتم که حرف بزنم و خالی شم ...
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(13-01-2026، 23:16)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این زاویه هم میشه نگاه کرد ولی حسام منو نخاست گفت هم سن داداشمی):
حالا داداششم به ما نمیده):

من چرا اینطوری خوندم این جمله رو
خدایا Telegh_01

چجوری خوندی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان