امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 23:44)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:43)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای اره
بیا ی دوروز ببرش
تک تک مواتو مث دندونات سفید میکنه
مخصوصا ک میگن نباید باهاشون برخورد جدی داشته باشیم
دچار تروما میشن
ترومااااای چی کشک چی
مامانم میزد تو سرم تا همین پارسال

نه من بچرو کنترل شده دوست دارم
دست خودم باشه واقعا خیلی کتکش میزنم

وای پس بمیر خره Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(13-01-2026، 23:43)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا کاش یه چیز دیگه از خدا خواسته بودیم ((:

سلام مدوسا
آره اوکیه
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، Faust
(13-01-2026، 23:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:41)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
چرا آخجون؟._.

خوشم نمیاد از یکی کوچیک تر باشم. انگار دست و پام تو شوخی باهاشون بسته است

آهان منطقی بود
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-01-2026، 23:45)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:39)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرت کسی دیگ ازدواج میکنه؟ Telegh_01
اینایی ک عاشق میشن واقن کم دارن
احترام میذارم ب عشق
ولی چمیدونم والا
کُمیکه
نه واقعا هیچ کس
نظری درباره عشق و اینا ندارم کلا
به نظرم برا دنیای واقعی نیس

هعی جوونی
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(13-01-2026، 23:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:44)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش بگو دستاشو از زیر در نشون بده

فاطیما خودشه واقعاً؟
الان رفتم ارسالاشو دیدم قبلا باهم حرف زدیم ولی چیزی یادم نمیااااد

اره خودشه رمز اون اکش یادش رفته بود اون سری اینو ساخته بود
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust
(13-01-2026، 23:45)Maryc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:44)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندیدمش

بد شد
اسپویل شد

ای بابا، حالا ارزش دیدن داره؟
 سپاس شده توسط Maryc
(13-01-2026، 23:44)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمراً تو فرهان باشی

خودمم سیاه.
منم تلگرام دلیت کردم، دیگه فکر کنم بچه های فلش سر بحران ها همو می‌بینیم اینجا از این به بعد D:
البته دوره جنگ من فقط مهمان میومدم یه سر میزدم میرفتم

واااااای کثاااافتتتتت
مثلللل سگگگگ دلم برات تنگ شده بودددد آشغااال
۳ سالهههه دنبالت میگردم آخههه کجایی بیشعورررر p336
 سپاس شده توسط sober ، Itsali ، Medusa
(13-01-2026، 23:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:38)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی‌دونم... امیدوار باشیم خودش بخواد و بیاد

من امیدم به این بود شما تو تلگرام داریدش هنووز ):
من دیلیت اکانت کردم شما چرا گمش کردید فرهانمونووو ))))):

دیدی پیدا شد؟ آجی تو که دلت پاکه واسه اون چیزی که همه منتظرشیم هم دعا کن دیگه (=

(13-01-2026، 23:40)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم زیبا حالا که شما روی پیام من ریپلای کردید آیا مایل به تمایل؟  Heart

ای جان ای جان
فهمیدی چرا ریپلای کردم؟D;
باید فکرامو بکنم

زیاد منتظرم نذار Heart
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، Faust
(13-01-2026، 23:46)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:45)Maryc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد شد
اسپویل شد

ای بابا، حالا ارزش دیدن داره؟

شک نکن
 سپاس شده توسط Mutemit
(13-01-2026، 23:46)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:43)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم نمیاد از یکی کوچیک تر باشم. انگار دست و پام تو شوخی باهاشون بسته است

آهان منطقی بود

آره الانم درخواست دوستیمو رد کردی دیگه روت کراش نیستم صبا خانم ید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان