امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 23:46)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیما خودشه واقعاً؟
الان رفتم ارسالاشو دیدم قبلا باهم حرف زدیم ولی چیزی یادم نمیااااد

اره خودشه رمز اون اکش یادش رفته بود اون سری اینو ساخته بود

آلتر ایگو زیاد ساختیم D:
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust
آگهی
(13-01-2026، 23:45)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای
منم بدبخت هستم
شما هم الان امتحاناتون انلاینه دیگه؟
امتحانی دادین؟

مال من افتاده ۷ بهمن متاسفانه ۱۶ م بود
فردا هشت صبح امتحان دارم((=
تا حالا با این وادانا هم امتحان ندادم
بچه ها شنبه امتحان داشتن میگفتن ارور داد
میخواستم ببینم تایم اپلود پاسخنامه چقدره
 سپاس شده توسط sober
(13-01-2026، 23:45)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:43)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا کاش یه چیز دیگه از خدا خواسته بودیم ((:

سلام مدوسا
آره اوکیه

غریبی می‌کنی؟ 
 سپاس شده توسط Itsali
(13-01-2026، 23:43)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:37)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی اگر واقعا ما توی یک جهان ساختگی باشیم و در حال تماشا شدن، میدونی خنده دار ترین چیز برای اون شبیه ساز ها چیه؟
تلاش ما برای کشف حقیقت و حدس های ما برای اینکه توی یک شبیه سازی هستیم یا نه Smile

اگه صدای منو می‌شنون باید بهشون بگم که خیلی nerd اید واقعاً. برید یه زندگی پیدا کنید.

(13-01-2026، 23:39)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ✌️
خوبی؟
من هستم هرزگاهی میام نگاه میکنم میرم D:

ای بابا کاش یه چیز دیگه از خدا خواسته بودیم ((:

(13-01-2026، 23:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی اینجا آزاد نمیره؟

دانشگاه آزاد؟ 

فک کن چقدر بدبختن میشینن زندگی مارو نگاه میکنن.
برو زندگی سوئدیارو نگاه کن صفا کن، تو ایران چی کار میکنی
 سپاس شده توسط Medusa
از اونجایی ک خداتون خابش گرف
فردا جوابگو هستم ^___^
یادتون نره بهم سجده کنین و شبخیر بگید
بوس بای
 سپاس شده توسط Itsali ، shghyegh ، *Aɴѕel* ، Medusa ، Mohlek ، _ƇRAƵƳ_
(13-01-2026، 23:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:44)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمم سیاه.
منم تلگرام دلیت کردم، دیگه فکر کنم بچه های فلش سر بحران ها همو می‌بینیم اینجا از این به بعد D:
البته دوره جنگ من فقط مهمان میومدم یه سر میزدم میرفتم

واااااای کثاااافتتتتت
مثلللل سگگگگ دلم برات تنگ شده بودددد آشغااال
۳ سالهههه دنبالت میگردم آخههه کجایی بیشعورررر p336

That's ok Siah.
خوبی؟
عیال خوبه؟ D:
 سپاس شده توسط Faust ، sober ، Medusa
(13-01-2026، 23:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانشگاه آزاد؟

بله

چی‌میخونی ملیکا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
(13-01-2026، 23:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله

چی‌میخونی ملیکا؟
فتوگرافیک
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-01-2026، 23:48)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اونجایی ک خداتون خابش گرف
فردا جوابگو هستم ^___^
یادتون نره بهم سجده کنین و شبخیر بگید
بوس بای

زمانی خدا شدی که همه اتئیستن
شبت بخیر
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، shghyegh
(13-01-2026، 23:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی‌میخونی ملیکا؟
فتوگرافیک

واو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان