امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(14-01-2026، 12:23)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 12:22)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کانفیگو برای منم بفرست پیدا کردی

شاید یدونه پولی پیدا کردم بهت میگم

باشه اگه جواب داد بگو ممنون
هرچی لازم دارم حتی گروه کلاسام تو تلگرامه
 سپاس شده توسط bOoOoOy
آگهی
(14-01-2026، 12:25)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 12:23)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید یدونه پولی پیدا کردم بهت میگم

منم هرچی لازم دارم تو سایتِ سیاهو نارنجیس :v

اشتباه کردم هفته پیش نتم ضعیف شده بود دانلود نکردم ی چندتا خوبشو
 سپاس شده توسط sober
(14-01-2026، 12:26)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 12:25)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرم هرچی لازم داری تو عطاریه مثلا کافور D:
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(14-01-2026، 12:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 12:18)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زخمی سربلند بحران ها و درد
ما نخوایم کشور روز های دشوار باشیم کیو باید ببینیم.

من میخواستم بگم بهش، ولی انقد شوق دیدن تورو داشت دیگه گفتم حتما میخواد کل روز رو با تو بگذرونه
جو نده حرف الکی نزن 2mo5

به والله که حرف الکی نیست
بهش میگن بهانه

Telegh_01
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(14-01-2026، 12:28)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 12:26)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا دیشب اینجا همه زنو شوهر میخاستن ن من :v
 سپاس شده توسط sober
(14-01-2026، 12:28)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 12:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جو نده حرف الکی نزن 2mo5

بهش میگن بهانه

Telegh_01

بهانه اونیه که باعث شده به برنامه درسیت عمل نکنی

(14-01-2026، 12:29)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 12:28)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نخواستم
تو خودت هستی دیگه زن و شوهر میخوای چیکار؟ D:
 سپاس شده توسط bOoOoOy
(14-01-2026، 12:30)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 12:28)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش میگن بهانه

Telegh_01

(14-01-2026، 12:29)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نخواستم

یعنی خودم برا خودم آره؟
 سپاس شده توسط sober
نمیدونم شرایط چرا این طوری شده که حتی پسرا هم شوهر میخوان D:
(14-01-2026، 12:30)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Mutemit' pid='3866721' dateline='1768382930']

بهش میگن بهانه

Telegh_01

متاسفانه داری راست میگی، حرف حق جواب نداره.
صنم بیا و بگو تو هم بلاک صبح رو نخوندی
 سپاس شده توسط sober ، Đęąđ.ğïřł ، Medusa
(14-01-2026، 12:32)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نخواستم

یعنی خودم برا خودم آره؟

باهمون سایت کارو درمیاری دیگه خودت گفتی D:

(14-01-2026، 12:34)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه داری راست میگی، حرف حق جواب نداره.
صنم بیا و بگو تو هم بلاک صبح رو نخوندی
دیگه ظهر شد ساعت هم رند نیست ):
 سپاس شده توسط bOoOoOy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان