امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(14-01-2026، 13:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:46)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی منو که می شناسی :>
همین کافیه^^

خانوم شما چرا مارو فالو دارید ولی ریکووست مارو قبول نمیکند؟)= هم شما هم صنم
نامردی تا کجااا

جدی؟ نمی‌دونستم نداری منو، تازه با خودم می‌گفتم چرا استوریامو نمی‌بینه ):
حتماً وصل شیم اوکیش می‌کنم نانا  Heart

(14-01-2026، 13:49)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sanam ydme cheshmash Sbz bud=)
Kojs chra nmiad

سلام  Telegh_01
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel*
آگهی
(14-01-2026، 13:50)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:49)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Kojs chra nmiad

عارفه تو واقعا باید کندر بخوری دیگه
صنم که هست
@Medusa

E
Ine
Shrmnde

4fvf
 سپاس شده توسط sober
(14-01-2026، 13:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:50)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارفه تو واقعا باید کندر بخوری دیگه
صنم که هست

این حجم از فراموشی عارفه اصلا ترسناکه

همین که افرا رو یادش میاد جای شکر داره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Medusa
(14-01-2026، 13:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه چرا اینا دو‌سه تا برادرم دارن

عموم کلیه ش مشکل داشت فک کنم
دیالیزی و اینا میشد دیگه نکشید اواخر ...
نمیدونم دیابت به کلیه ربط داره یا نه Telegh_01

آشنایی از بیخ گوشمون رد شد (((((:
ببین من همچنان حس میکنم خودشونن Telegh_01 فقط احتمالا یکیمون اشتباهی داره میگه
اصن تیر آخر
اسم باباشون چی بود Telegh_01
(14-01-2026، 13:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:13)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدم میاد مجازی کسی نشناستش
اینجام آشنا پیدا شد (((((:

اون لحظه ک اسمارو گفت نباید گردن میگرفتی :>
نه بابا اوکیه
تهش آشنا در میایم دیگه
(14-01-2026، 13:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام یکی دیگه از بچه های فلش هم بهشهریه . تو گروه من هست . 
طرف گیم نت داره اونجا ۶ ۷ سالی میشه ‌. احمدضا مصطفوی ‌. میشناسیش ؟ میخوای با رفبقات بازی کنی برو پیشش 
پشمام احمدرضا هم فلش بوده ؟ میشناسمش
ازش سیستم هم گرفتم اتفاقا
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mr.Robot ، sober ، Faust
(14-01-2026، 13:46)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:38)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه این بنده خدارو ما تو گروه سر یه داستانی خیلی اذیت کردیم . شقایق و عارفه در جریانن ((: عذاب وجدان دارم سرش ((: وگرنه این بچه پولدار تر از کل بچه های فلشه 

Ki

احمد
(14-01-2026، 13:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم شما چرا مارو فالو دارید ولی ریکووست مارو قبول نمیکند؟)= هم شما هم صنم
نامردی تا کجااا

جدی؟ نمی‌دونستم نداری منو، تازه با خودم می‌گفتم چرا استوریامو نمی‌بینه ):
حتماً وصل شیم اوکیش می‌کنم نانا  Heart

(14-01-2026، 13:49)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† odateline='1768387781' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Kojs chra nmiad

سلام  Telegh_01

28
Slm khre bbkhshid nmishnsm b accnt
Khyliiiiiiiii khshhal shdm k hstiiiii :ngh:

(14-01-2026، 13:59)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:46)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ki

احمد

Sht
Ksi sorgh grft?
D:Hnoz Ydesh zends
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Medusa
(14-01-2026، 13:57)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرف گیم نت داره اونجا ۶ ۷ سالی میشه ‌. احمدضا مصطفوی ‌. میشناسیش ؟ میخوای با رفبقات بازی کنی برو پیشش 
احمد از منم قدیمی تره و فعال ترم بوده .
من زیاد بهشهر میام رفیق دارم اونجا . کنار پمپ بزنین چایی خونه داره اکثرا اونجا میایم جمع میشم . 
شمارتو پی وی کن برام این سری اومدم زنگت میزنم برم پی اس بزنیم پیش احمد 
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-01-2026، 13:57)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آشنایی از بیخ گوشمون رد شد (((((:
ببین من همچنان حس میکنم خودشونن Telegh_01 فقط احتمالا یکیمون اشتباهی داره میگه
اصن تیر آخر
اسم باباشون چی بود Telegh_01
(14-01-2026، 13:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لحظه ک اسمارو گفت نباید گردن میگرفتی :>
نه بابا اوکیه
تهش آشنا در میایم دیگه

Alan k fk miknm
45 Cheghdr Irn kochike
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-01-2026، 14:01)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد از منم قدیمی تره و فعال ترم بوده .
من زیاد بهشهر میام رفیق دارم اونجا . کنار پمپ بزنین چایی خونه داره اکثرا اونجا میایم جمع میشم . 
شمارتو پی وی کن برام این سری اومدم زنگت میزنم برم پی اس بزنیم پیش احمد 
شتتت.
پمپ بنزین سر ایسگا گرگانو میگی احتمالا. سعید جعفری اونجا مغازه داره

حله برار v:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(14-01-2026، 13:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 13:28)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی امیر @Mr.Robot
از سعید خبر داری؟
خیلی نخبه بود فکر کنم مهاجرت کرد
دکتری فیزیک میخوند شریف بود فکر کنم
سعیدم تو گروهم هست . اره دکتری فیزیک نانو رو یک ماه پیش دفاع کرد . نه هست هنوز. میگه میخوام وسط اتفاقات ایران باشم توش دخیل باشم 
 تو شرکتای حومه تهران مشغول به کاره . خونه هم خریده جدیدا تو تهران . موندگاره 

آخی چقدر خوشحال میشم موفقیت و پیشرفتشونو میبینم 
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان