امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(14-01-2026، 21:48)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 21:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخش ازمایشگاهتون نیرو نمیخواد؟ :>

چی میخونی؟

میکروبیولوژی
آگهی
(14-01-2026، 21:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماهواره ندارین؟

نه مگه میشه خوب بود ): وضعیت کلافه کننده‌ایه ..
نه
ما اصلا تو خونه تلویزیون روشن نمی‌کنیم D:
من که فیلما رو دانلود میکنم
مامانم از یوتیوب سریال میبینه

چی بگم، دیگه بچه ها همگی با ترامپعلی وارد سیچویشن شیپ شدن D:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Faust
(14-01-2026، 21:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 21:47)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منبعیم داره؟
دیوونه شدیم تو این وضعیت بدون اینترنت بودنو
نمیدونم
ناراحتم از اینکه اینجا بدنیا اومدم
منابع داخلی + ایران اینترنشنال . هردوتا گفتن

ریررررررررررری
ی توپ تضمینی بخوره وسط خونمون *
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(14-01-2026، 21:44)Emoboy420 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 21:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا زندگی میکنه که پارسی به کارش نمیاد؟

کاملاً جدی ام ، از قیافه ام معلوم نیس؟

داخل خود ایران هست ولی کیبوردش فارسی نداره از این پولداریاس  Big Grin  Big Grin  Big Grin

عجیبه
(14-01-2026، 21:46)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 21:44)Emoboy420 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داخل خود ایران هست ولی کیبوردش فارسی نداره از این پولداریاس  Big Grin  Big Grin  Big Grin

موشی چرا رو من ریپ زدی
بخدا من واسم مهم نیس اگ جفتتونم ی نفر باشین
انقد حصلم سررفته ک میتونم تظاهر کنم گول خوردم*.*

اخ ببخشید اینترنت خیلی ضعیفه دستم خورد ute
(14-01-2026، 21:49)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 21:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت فکرشو نمیکردم برای حمله بیگانه به کشورم خوشحال شم

من نگران دوتا از دوستامم که سربازن ):
اونسری ام جونمون بالا اومد 
اگه سرباز نیرو انتظامی نیستن اتفاقی واسشون نمیوفته . نگران نباش
 سپاس شده توسط Faust
(14-01-2026، 21:49)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 21:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت فکرشو نمیکردم برای حمله بیگانه به کشورم خوشحال شم

من نگران دوتا از دوستامم که سربازن ):
اونسری ام جونمون بالا اومد 

اره بیچاره سربازا
رل دوستمم سربازه
جون به لب شدیم تو جنگ
 سپاس شده توسط Faust
(14-01-2026، 21:44)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 21:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا زندگی میکنه که پارسی به کارش نمیاد؟

کاملاً جدی ام ، از قیافه ام معلوم نیس؟

لوک بده ماعم بیایم
بهرحال اینجا نون و نمک خوردیم
زشته نیایم زیارت

همین شهری که دوستمون Loc دادن ، بغلیش ماییم
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(14-01-2026، 21:36)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهرم تا منو دید از ذوق غیب شد
حق داره بنده خدا ^.^

=)))))))
(14-01-2026، 21:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2026، 21:47)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی علی ور آر یو
کامان آیم ویتینگ فور یو

به ۳۰ ساله میگی ددی حس پیر بودن میکنم (((((:
یکم فاصله دارم(((:
چی میگی خره پسرا پیر میشن
دخترا اوف میشن
تازه جا میوفتی<<<<:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان