امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(17-01-2026، 1:29)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید باورت نشه ولی من هنوزم میترسم
یکی از تو یکیم از صدرا

آخه من چکارم؟
داش اگه قرار بود لو بدم الان پیامک
دانشجوی گرامی شما واجد شرایط و ضوابط معلمی نیستید
لطفا جهت اعتراض به هسته گزینش مراجعه نمایید
رو میدیدی

اینکه متن پیامک هم بلدی ، منم الان میترسم برام اس ام اس بیاد:>
آگهی
ماشالا گفت و گو ازاد با چه سرعتی پر میشه 

دوستان کسی راهی پیدا نکرده به تل واسمون پر.سی یا کانف.g  بفرسته؟
من فک میکردم دیگه امروز اوکی شه نتا ولی حرو.اده ها انگار تا یکاری نکنن برای نت بریزیم بیرون ول کن نیستن

از ۶یچ کاری برای راه رفتن رو مغز مردم دریغ نمیکنن
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(17-01-2026، 1:29)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید باورت نشه ولی من هنوزم میترسم
یکی از تو یکیم از صدرا

آخه من چکارم؟
داش اگه قرار بود لو بدم الان پیامک
دانشجوی گرامی شما واجد شرایط و ضوابط معلمی نیستید
لطفا جهت اعتراض به هسته گزینش مراجعه نمایید
رو میدیدی
مشتی من ذهنیتم از چیزاییه که از قبل دیدم ازتون وگرنه جدیدا که ارتباطی با هم نداشتیم
خودت میدونی چقد وضعیت جامعه خطرناکه
میترسم چون همچین مورد مزخرفو همون یکی دو هفته اول دانشگاه بهم گفتن (((: از بعد اون دیگه به زمین و زمان شک دارم اصلا
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(17-01-2026، 0:43)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:41)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای امنیت خودت و بچه ها و انجمن با سانSور تر حرف بزن Heart
اره خب درسته ولی ما تا الان ۱ درصد هم بیرون نیمده..
داداش نترس
ترس برادر مرگه
بالاتر از سیاهی هم دیگه رنگی نیست
کسی با اینجا کاری نداره

من فقط میترسم برای خانوادم..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(17-01-2026، 1:29)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابراهیم هادی چیشد

پشمام اینو یادم رفته بوووودTelegh_01

نکشته باشنش
 سپاس شده توسط Prometheus
(17-01-2026، 1:26)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:26)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Bd7 نه آقا قرار نیست با ۴۰۵ مشکی برم جلوی در خونه یکی (یا به گزینشتون خبر بدم خخ)
امیدوارم همینطور باشه
واقعا نکن (: بخدا قشنگ نیست

واقعا قشنگ نیست ولی نمیدونم چرا با هر دانشجوی فرهنگیانی از این شوخیا میکنم
کلاس شما رو نمیدونم کلاس ما خیلی فضای آزادی داره نسبت‌ به جاهای دیگه
فکر کن طرف میاد سر تا پای نظام رو میکوبه درحالی که فرمانده بسیج دانشجویی نشسته تو کلاس (با توجه به تفکرات عجیبی که نسبت به من داری لازم دونستم اشاره کنم که من نیستم، ایکاش لازم نبود اینو توضیح بدم)
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Mohlek
(17-01-2026، 1:27)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:23)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی نداشتی
داشتی
من حرفمو زدم !

صلوات بفرست بابا عارفه

الهم
جوجه زرد حرکتی بزنه
فرجی بشه واسه مرگ موشعلی
و آل
خوشبختی همه ایران
آمین
(17-01-2026، 1:30)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:26)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://t.me/Proxی?server=94.184.13.228&port=8333&secret=10403ffffffffffffffffffffffffffb

لینکو درست کردم ست کردم نیورد، بذا با یه مخابرات دیگه هم تست کنم

گویا بعضیا تونستن وصل شن
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط امیر2
(17-01-2026، 1:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ک فک میکنم زیادی برای این زندگی جنگیدم:|

چقدر چیپس و پفک شستیم ((((:
فکر کن 
از قرون وسطا و از طاعون به بعد، ما پاندمی در سطح جهانی نداشتیم تا جایی که مغز من قد میده
ما از قرون وسطا تا قرن ۲۱ بگ ایی ترین نسل های تاریخ بودیم تقریبا  Telegh_01
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 24
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(17-01-2026، 1:31)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابراهیم هادی چیشد

اومده؟

خیر
هنوز خبر موثقی دریافت نکردیم
هیچ خبری دریافت نکردیم
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان