امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

vmesس://ew0KICAidiI6ICIyIiwNCiAgInBzIjogIvCfh6nwn4eqIPCdkIbwnZCe8J2Qq/CdkKbwnZCa8J2Qp/CdkLIgIHwg8J2Qk/CdkI0iLA0KICAiYWRkIjogIkdlaC5zZWZydGFzYWQuY29tIiwNCiAgInBvcnQiOiAiNzc2NiIsDQogIC​JpZCI6ICJmYmZmNDYxZS04ZDFjLWQ3ZDctZTM0OS0yZTI1NmY2NjBhMzYiLA0KICAiYWlkIjogIjAiLA​0KICAic2N5IjogImF1dG8iLA0KICAibmV0IjogInRjcCIsDQogICJ0eXBlIjogImh0dHAiLA0KICAiaG​9zdCI6ICJmYXN0LmNvbSIsDQogICJwYXRoIjogIi8iLA0KICAidGxzIjogIm5vbmUiLA0KICAic25pIj​ogIiIsDQogICJhbHBuIjogIiINCn0=

تست کنید

گویا روبیکا دسترسیاش داره برمیگرده
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(17-01-2026، 16:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 16:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به صورت مستمر =)
مشاوره نمیدم. اونجا کارای اداری و مصاحبه بالینی اولیه و... انجام میدیم و خب سوپروایزرمون هم هست و تحت آموزشیم دیگه
کار اصلی رو تو مرکز توان‌بخشی بیماران روان می‌کنیم
+
اوووو ادبیات ماشاالله

کدوم مرکز مشاوره میری ؟
بخش روانم رفتی؟ من عاشق هدنرس اونجا بودم

مرکز مشاوره امین
+
بخش روان بیمارستان نه. مرکز توان بخشی رفتیم بیماران روان هستند داخلش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط ραтяιcια
BIG-DARK شما را تگ کرده است در "رسیدگی به مدیران و نویسندگان بی فعالیت و کم فعالیت".

پشمام ۵ تا اطلاعیه از سال ۲۰۲۱ داشتم
یعنی چی که ۵ ساله آنلاین نشدم
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، م‍حمّد
(17-01-2026، 17:10)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

vmesس://ew0KICAidiI6ICIyIiwNCiAgInBzIjogIvCfh6nwn4eqIPCdkIbwnZCe8J2Qq/CdkKbwnZCa8J2Qp/CdkLIgIHwg8J2Qk/CdkI0iLA0KICAiYWRkIjogIkdlaC5zZWZydGFzYWQuY29tIiwNCiAgInBvcnQiOiAiNzc2NiIsDQogIC​JpZCI6ICJmYmZmNDYxZS04ZDFjLWQ3ZDctZTM0OS0yZTI1NmY2NjBhMzYiLA0KICAiYWlkIjogIjAiLA​0KICAic2N5IjogImF1dG8iLA0KICAibmV0IjogInRjcCIsDQogICJ0eXBlIjogImh0dHAiLA0KICAiaG​9zdCI6ICJmYXN0LmNvbSIsDQogICJwYXRoIjogIi8iLA0KICAidGxzIjogIm5vbmUiLA0KICAic25pIj​ogIiIsDQogICJhbHBuIjogIiINCn0=

تست کنید

این چیه
(17-01-2026، 16:50)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 15:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت خوبم خودت خوبی؟
وضع شهر یا خودم؟
اولی ارومه دومی نه
تو چ خبر
قربونت . من بجز خوابم ، اوکیم . 
شهرمون‌که پر *ایهماله این همه اعتراضات یک بار بلند نشد .الانم اکثرا تو محل بزن برقصه . 
درس مرس میخونی ؟ 

دوربین گزاشتن رو نیرو های سرکوب وقتی دارن کتک‌میزنن ضبط میکنه . بعد شبکه ۳ نشون میدن !! 

چرا نمیخوابی
هرچی شهرو منطقه کوچیکتر باشه خفقان بیشتر متاسفانه

در حد زبان میخونم .یکمم کتابای رفرنس میخونم ک اماده باشم برای دنبال کار رفتن
(17-01-2026، 17:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 16:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم مرکز مشاوره میری ؟
بخش روانم رفتی؟ من عاشق هدنرس اونجا بودم

مرکز مشاوره امین
+

سایکوز و اینا داره؟ یا استیبل‌اند؟
ما بیمارستان میرفتیم ، میون اون همه کار تکراری ، یکی بخش روان یکی اورژانس امداد و واسعی برام تکراری نمیشد
هیجان انگیز بود برام

(17-01-2026، 17:11)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

BIG-DARK شما را تگ کرده است در "رسیدگی به مدیران و نویسندگان بی فعالیت و کم فعالیت".

انگاری تورو یادمه ولی نمیدونم از کجا و از کی؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، جاویدم
منو تگ کرده بودی نوشته بودی مبارکه @Emmɑ
تو ام تگ کرده بودی نوشته بودی آخ آخ @Prometheus
انتظار بزرگی نیست که یادتون باشه برای چی تکم کرده بودید
واقعا ۵ سال مدت کمیه.
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط Prometheus
(17-01-2026، 17:14)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 17:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرکز مشاوره امین
+

سایکوز و اینا داره؟ یا استیبل‌اند؟
ما بیمارستان میرفتیم ، میون اون همه کار تکراری ، یکی بخش روان یکی اورژانس امداد و واسعی برام تکراری نمیشد
هیجان انگیز بود برام

استیبل هستند ولی خب داروها رو به موقع نخورن احتمال پرخاش و بروز مشکل داره.
و خیلی هاشون اعتیاد داشتند و این بد و عجیب بود
+
واقعا هیج وقت تکراری نمیشه. فقط شب اولی که اونجا بودم. از ترس داشتم میمردم...
۶ نفر بودیم با ۱۰۰ از بیمارا چیز خوفی بود
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(17-01-2026، 17:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 17:10)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تست کنید

این چیه

کانفیگ v2ray
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(17-01-2026، 17:14)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 17:11)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگاری تورو یادمه ولی نمیدونم از کجا و از کی؟
من خودمم به سختی یادم اومد "جاویدم"
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان