(17-01-2026، 13:57)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2026، 13:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لینک فلش هزارتا تروما تو خودش گنجونده
آخرین سنگر
(17-01-2026، 13:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دلم برا گپ تنگ شده ):
اینجا رو اعصابه بابا
توی گپ که خیلی راحت بودیم(((:
اینجا منم معذبم این مهمانا و خیلیای دیگه میخونن|:
دقیقا
بقول یه بنده خدایی ؛ چت کردن اینجا شبیه لخت بودن وسط بازاره ((((:
(17-01-2026، 16:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-01-2026، 21:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
v:
عه کدوم دانشگاه رفتی آخرش
فقط یادمه رتبت خیلی خوب شده بود توکنکور
منم والا هیچی
فعلا امتحانامونم رو هواست
رسما علافیه اوضاع (:
@"Ɗєя_Mσηɗ "
فرهنگیان D:
دوران اوجم همون موقع بود بعدش نزول کردم. (((((:
اره امیدوارم همینجور کنسل شه باز
(((((((((: بخدا فلشیا رو طلسم کردن
هممون رفتیم فرهنگیان (((((:
رشتت چیه؟
(17-01-2026، 16:11)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-01-2026، 15:35)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Same question
@Mohlek
تو رتبه بندی به کار میاد ( لول کنید و در جای مناسب فرو کنید )
(17-01-2026، 19:48)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای یادمه یبار مسابقه گذاشته بودیم که کی محبوبتره
من و حسام باهم مقایسه میشدیم @Mohlek
سم سم سم
شت
یچیزایی یادمه ولی نمیدونم نتیجش چیشده بود
من محبوبتر بودم یا تو ؟ v: