امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(17-01-2026، 23:05)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راجر واترز چپه و عشق فلسطین
تو شبکه خبر هم خیلی اومده حرف زده تو این سالا
حیف پینک فلوید

آره و عمق توخالی بودن و ناکارآمدی ایده‌های اینا رو تو مواجهه با مسائل ایران می‌تونی ببینی.
درد و بلای دیوید گیلمور بخوره تو اون سرت مرتیکه‌ی نچسب چپول (((:
 سپاس شده توسط wushu
آگهی
......
 سپاس شده توسط Prometheus
(17-01-2026، 23:04)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:01)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون موقع من به زنده بودنم هم لعنت می فرستادم
چه زجری کشیدم
ساعت ۳ باید بیدار میشدم
امسال سخته
تسلیت
اگه هم اتاقیات پایه باشن اوکیه باز
ما تو اتاق مث خر میخوریم همه کافرن اونجا v:

دستت رو بکش رو سرما
پایه هم باشن من عمرا اعتماد کنم بهشون
البته یه برنامه دارم :>
 سپاس شده توسط Mohlek
We'll all be dead if this shit don't change برای واقعی
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، Meow
(17-01-2026، 23:07)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:04)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت رو بکش رو سرما

وات
ینی تو اتاق جلوشون نمیتونی چیزی بخوری؟ :|
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(17-01-2026، 23:07)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت رو بکش رو سرما
اگه در این حد بی اعتمادی چرا هم اتاق شدی باهاشون خب
بگو عذر شرعی دارم ( نه تو میدونی ینی چی نه اونا میدونن ینی چی ولی کسی کارت نداره هر چی بخوری )
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، _ƇRAƵƳ_
(17-01-2026، 23:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت رو بکش رو سرما

وات

ماه رمضون رو میگم
آهنگ بیم رو، یاس سال ۱۴۰۱ داده بیرون. اگر ماشین زمان هم می‌داشت، بازم نمیتونست انقد دقیق شرایط فعلی امروز جامعه رو تو یک آهنگ توصیف کنه.
(17-01-2026، 23:10)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات

ماه رمضون رو میگم

خب منم همونو میگم دیگه
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(17-01-2026، 22:11)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 22:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اینجا یک تفاوتی وجود داره.
کیس های بیمارستان توان بخشی خوب نمیشن فقط وضعیتشون ثابت میشه و تقریبا تا آخر عمرشون باید تحت نظر باشن.
+
آره صفحه های کتابت جون میگیرن و جلوی چشمت رژه میرن خیلی خوبه
دائما باید نسخه هاشونو مصرف کنن که اکثراً فکر میکنن خوب شدن قطع میکنن دوباره بستری میشن

کتاب بخشD رو بخون دیگه شیا تو بهش خوابت نبرهD:

دقیقا+++
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
 سپاس شده توسط ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان