امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(17-01-2026، 23:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی انلاین خوب تو فلش چی‌معرفی میکنین

پاپالویی
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(17-01-2026، 23:45)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا تو خوابگاه اصلا نمیشه نظافت رعایت کرد
ما لیترالی در بین موش ها و سوسک ها و سگ و گربه ها زندگی میکردیم

تو غذای سلف یه بار حشره پیدا شد بعد دوستم رفت نشون داد مسئولش گفت عووو حالا مارمولک که نیست

تمیزم میکردی باز فرداش همون وضع بود
دیگه از یجا به بعد باهاش کنار میومدی

||: 
فکر میکردم تجربم از دانشگاه شخمی بود تا حرفای شمارو خوندم 

موش میومد میرفت تو کمدا بعد باید چسب میذاشتی به تله مینداختیش
خیلی زندگی جالبی بود در کل
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(17-01-2026، 23:48)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:46)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب میدادی بخوره خیارشورو

گرفت ازمون پرتش کرد اونور
آخه می تونیم تشخیص بدیم فرق کرم و خیار شور روD:

اون بنده خدا تشخیص نمیده مث اینکه
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(17-01-2026، 23:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاپالویی
لینکش
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(17-01-2026، 23:44)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی ک پسرا هیچ وقت درکش نمیکنن حموم خوابگاه دخترونس

نجس ترین جای ممکن، کثافت

چرا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(17-01-2026، 23:22)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:21)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف نزده بودیم در موردش؟

رتبه‌ت رو پرسیدم اونموقع ها نگفتی
درباره انتخاب رشتت هم پرسیدی گفتی وقتی نتایج اومد میگم
بعدشم  دیگه خجالتم میکشیدم بپرسم

وا. من فکر می‌کردم گفتم که. شرمنده پس.
رتبه‌ام اگه دقیق یادم باشه ۵۹۴ بود. رشته‌ هم که دبیری ادبیات.
 سپاس شده توسط م‍حمّد
بچه ها
هر چیم بگید
تو حیاط گراز دنبالتون نکرده ((((((((((:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel* ، sober ، Ɗєя_Mσηɗ
(17-01-2026، 23:47)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مو که عادی بود
بعد اون یارو آشپز ما اصن مو نداشت بنده خدا

وایTelegh_01
تا حالا الویه خوردی که مزه پیاز بده؟

الویه ترم تول به ما دادن بعد جمعش کردن متاسفانه
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(17-01-2026، 23:48)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:38)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم خیلی دوست تاثیر داره ولی یه سری چیزا مخصوص تربیت خانوادس
مثلا بهداشت، احترام به حقوق بقیه، رعایت حدومرز
اینا تو خانواده تعریف میشه و اموزش داده میشه

چیزی ک تو خوابگاه برام غیرقابل تحمله احساس زرنگی بعضیاس
مثلا فک میکنن با سیاست میتونن کنترلت کنن((((:
نفرت انگیز ترین ادمان

بهداشت و رعایت حقوق و اینارو موافقم
ولی خب حد و مرز
من خودم بخاطر همینا دورهمیای دوستانمو کنار گذاشتمو خیلیارو یعنی اکثرا رو حذف کردم از زندگیم
وقتی میرفتم تو یه جمعی حد و مرز از یه حدی بیشتر میشد از یه جایی به بعد شوخیا تبدیل میشد به اهانت
به تیکه و طعنه و خب صرفا واسه اینکه کم نیارم منم جواب میدادم و این باعث میشد روی من تو روی کسی که
چندسال مثلا بااحترام رفتار میکردم باز بشه
اینا جالب نیست اینا بخاطر جهان سومی بودنمونه اینا بخاطر اینه که بجایی که بیان وقت کلاس های رو صرف درس اخلاق و هویت و فرهنگ نمیدونم
این داستانا کنن میان صرف درسای مثه دینی و عربی و دفاعی و تفکر رسانه اسلامیو نمیدونم اون کتابایی که جداگانه برای
پسرا و دخترا کلاس هشتم میدادن میکنن تو خود شهر ما
الان اونی که سرش بقولی تو .ون خودش باشه و زندگی خودشو کنه میشه بچه ننه
و اونی که با یه شلوار گشاد و یه زیرپیراهنی و نمیدونم تیپ اوباش در بیاد میشه کله گنده و کدخدای یه محل
جامعمون بخاطر قانون مزخرف و اشتباهش داره به فساد کشیده میشه

حاجی اینکه یسریا فکر میکنن از همه زرنگ ترن از کوتاه نظری خودشونه اونا هنوز نیوفتادن تو مسیری که گنده تر از خودشونو ببینن و شاخ دربیارن

ببین انقدر تیپ های مختلف میبینی تو خوابگاه بعد یه مدت از سایه طرف مبفهمی طرف تا چه اندازه توانایی گوه خوردن داره((((:

بازیای مزرعه داریشو بچه بودم خیلی دوست داشتم 
یکیم بازیای رستوران papa ی همچین چیزایی صد مدل رستورانم داشت 
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان