امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 1:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعث افتخاری(:

من چاکرتم عزیزم ، قربونت

ازم تعریف کردین پررو شدم یه عکس از یکی از ماسکای هالووین امسال هم پیدا کردم واستون (((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-0be791fb27cb1.jpg
پشمام عجب چیزی
اینو بزنی خیلی بهت میاد :v
 سپاس شده توسط esiesi
آگهی
(18-01-2026، 1:00)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:56)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-d701c6c0369d1.jpeg
جون داد تا اپلود شه

تو‌از ۱۶ جولای

قبول نیست شماها دافین ما بخوایم چالش بریم احتمالا عکس با بیل و شلوار کردی درمیاد

پسرا همیشه تو ی استیج متفاوتن(=

(18-01-2026، 1:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 1:00)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خر چه داند قیمت نقل و نبات
تو نقل و نبات نیستی (:
تو چلوکبابی (((:

کباب خیلی اوریجه
 سپاس شده توسط B I N A M
(18-01-2026، 1:05)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 1:00)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبول نیست شماها دافین ما بخوایم چالش بریم احتمالا عکس با بیل و شلوار کردی درمیاد

منم ساید جذاب دارم رو کنم Big Grin  ولی ماه پیش ریختم رو pc حافظه گوشیو

کاش محل کارم آینه قدی داشت
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Titiw
(18-01-2026، 1:07)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 1:05)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپسسسسس
(18-01-2026، 1:04)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 1:01)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون چنده ریتینگش؟ 
(((((:
ولی بنظرم رو گوشی خیلی راحت تره 
دنبال کردن حرکتا دیدن آپشنا تایم کنترل همه چی رو گوشی راحت ترهههه 

نمیدونم جزو خفنا بود
اون خیلی weirdo عجیبی بود
همیشه معتقده خفن ترین رقیبا پیرمردای بازنشسته شطرنج باز تو پارکان
و در کمال تعجیب همیشه به اونا میبازه D:

ببین هیچکدوم از آپشنای گوشی روی تخته نیست -_-

اونا غولای مرحله آخرن Smile))

(18-01-2026، 1:04)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 1:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هروقت بگن زیبا رویان بی وفایند 
میگم بیتا مثال نقضشه 
^.^

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-8d53d0e2906f1.jpg

از ۶ مارچ

بوووس بوووس
چقدر ماینکرفتو دوست دارم

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-fa67feef8de61.jpeg

۷ می

بازی میکنی؟!((:

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-25f6d43782ac1.jpg

۱۸ فبریه

(18-01-2026، 1:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:54)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعث افتخاری(:

من چاکرتم عزیزم ، قربونت

ازم تعریف کردین پررو شدم یه عکس از یکی از ماسکای هالووین امسال هم پیدا کردم واستون (((:

به سمت شاخه جالبی رفتی 
از کی شروع کردی 
نقاشی چی؟ اونم هست هنوز؟ 
 سپاس شده توسط Titiw ، esiesi
(18-01-2026، 1:09)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 1:07)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپسسسسس

محل کارم اگ آینه قدی داشت زخمیت میکردم  32
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(18-01-2026، 1:04)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوووس بوووس
چقدر ماینکرفتو دوست دارم

۷ می
پناه بر خدا 
تو چقدر داف تر شدی پدسگ (((:
چرا ما فقط پیر شدیم

(18-01-2026، 1:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام عجب چیزی

منظورت چیه آشغال من که روحیاتم خیلی لطیفه  fs10
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 155
 سپاس شده توسط Titiw
(18-01-2026، 1:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 1:04)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم جزو خفنا بود
اون خیلی weirdo عجیبی بود
همیشه معتقده خفن ترین رقیبا پیرمردای بازنشسته شطرنج باز تو پارکان
و در کمال تعجیب همیشه به اونا میبازه D:

ببین هیچکدوم از آپشنای گوشی روی تخته نیست -_-

اونا غولای مرحله آخرن Smile))

بوووس بوووس
چقدر ماینکرفتو دوست دارم

۷ می

بازی میکنی؟!((:

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-25f6d43782ac1.jpg

۱۸ فبریه

من چاکرتم عزیزم ، قربونت

به سمت شاخه جالبی رفتی 
از کی شروع کردی 
نقاشی چی؟ اونم هست هنوز؟ 

ن متاسفانه ولی یوتوب نگاه میکنم گیمرارو

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-268c4057f9301.jpeg
خسته شدم بازی تموم(:

(18-01-2026، 1:12)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوووس بوووس
چقدر ماینکرفتو دوست دارم

۷ می
پناه بر خدا 
تو چقدر داف تر شدی پدسگ (((:
چرا ما فقط پیر شدیم

(18-01-2026، 1:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام عجب چیزی

منظورت چیه آشغال من که روحیاتم خیلی لطیفه  fs10

مرسی عزیزم ((=
لایف استایلم سالمه ( چصی چصی

(18-01-2026، 1:12)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 1:09)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپسسسسس

محل کارم اگ آینه قدی داشت زخمیت میکردم  32

چی بگم((=
 سپاس شده توسط esiesi
(18-01-2026، 1:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سمت شاخه جالبی رفتی 
از کی شروع کردی 
نقاشی چی؟ اونم هست هنوز؟ 
من کلا خیلی رفتم تو بحر اهریمن شناسی و هیولا ها، حتی پروپوزال ارشدم هم مرتبطه تا حد زیادی ((:
این حجم و مجسمه کار کردن هم از اواخر ۹۹ تو مخم بود اما ۴۰۲ شروع کردم به سیخونک زدن به طور تجربی
و مثلا سر پروژه اولم حتی تاکسیدرمی شاخ یاد گرفتم به طور تجربی
اسپویلر آلرت: خیلی کار کثافتیه
(18-01-2026، 1:16)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عزیزم ((=

بیتا جون مباحث دیشبمون رو یادم نرفته
اونا خیلی ناسالم بود خدایی (((:
ولی خب، هر چی هست قشنگ بهت ساخته
Keep up the good work, whatever it is
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 155
 سپاس شده توسط Titiw
(18-01-2026، 1:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سمت شاخه جالبی رفتی 
از کی شروع کردی 
نقاشی چی؟ اونم هست هنوز؟ 
من کلا خیلی رفتم تو بحر اهریمن شناسی و هیولا ها، حتی پروپوزال ارشدم هم مرتبطه تا حد زیادی ((:
این حجم و مجسمه کار کردن هم از اواخر ۹۹ تو مخم بود اما ۴۰۲ شروع کردم به سیخونک زدن به طور تجربی
و مثلا سر پروژه اولم حتی تاکسیدرمی شاخ یاد گرفتم به طور تجربی
اسپویلر آلرت: خیلی کار کثافتیه
(18-01-2026، 1:16)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عزیزم ((=

بیتا جون مباحث دیشبمون رو یادم نرفته
اونا خیلی ناسالم بود خدایی (((:
ولی خب، هر چی هست قشنگ بهت ساخته
Keep up the good work, whatever it is

حدمو فراموش‌نمیکنم دنت وری^_^
 سپاس شده توسط esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان