امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 18:30)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخاطب شما بودین دیگه :دی
+
@سهَ‌ند

خواستم بامزه باشم و با کلمه آقا بازی زبانی در خورد شرایط سیاسی کنونی بکنم. :دی
اوضاعت چطوره؟
+
ممنون بابت تگ.
وای.چقدر طنزم ضعیف شده که طنزت رو نگرفتم)))=
میگذره فعلا.خوبم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(18-01-2026، 18:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:07)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو میفرستم داخل تلگرام روش میزنم گزبنه کانکت نمیاد فقط لود میکنه کسی میدونه مشکل از کجاست
جدا جدا عددا رو از داخل کپی کن . پRوکSی بساز

واسه منم نشد . وصل هم بشه خانه ارواحه خبری نیست 

دمت گرم
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(18-01-2026، 18:29)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم وصل نشد

به همونی که گفتم وصل شین

ب کدوم؟
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(18-01-2026، 18:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:29)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی فرنود هم انلاین شد
به به
سلام حسین! حالت چطوره؟

(18-01-2026، 18:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنم که ترسیده
لو نمیده
نه نترسیدم. ولی با دوست‌دخترم بیرون بودم و دهنم رو سرویس کرد که "ملیکا کیه؟"

Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
(18-01-2026، 18:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی
من واقعا نمیدونستم محتوای پیام سهند چیه
گفتم فرنود چرا نمیاد ،یکی بیارتش
از طرف من ازشون عذرخواهی کنید.
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، فرنودِ بن گیومرث
(18-01-2026، 18:31)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!
مرسی ازت. مهربون‌ترین کرکتر فلشخوری توی ذهنم همیشه.
حالت چطوره؟
سلام عزیزم
قربونت بشمgrou (ایموجی لبخند اشکی)
من خوبم تو خوبی؟ اوضاع زندگی چطوره؟

خوبم تا حدود خوبی. خوشحالم که تو هم همین‌طوری(امیدوارم واقعا باشی)
اوضاع زندگی یکم زیادی بهم‌ریخته‌ست. آخر سال همیشه فشار کاری زیاده چون شرکت‌ها می‌خوان کل کارها و پروژه‌هایی که در طول یک سال انجام نشده حالا توی دو ماه جمع بشه. این بهم‌ریختگی خیابان‌ها و ذهن خودمون و بعد قطعی اینترنت خیلی همه‌چیز رو کندتر کرد. بجز شرکت خودم یه جا هم ریموتم و چندتا پروژه‌ هم دستمه. اینه که دغدغه‌های این‌چنینی دارم و به بخش‌های دیگه‌ای از زندگی خیلی نمی‌رسم فکر کنم.
تو چطوری؟ توی قطعی اینترنت چی کار می‌کنی؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 18:32)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:11)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدا جدا عددا رو از داخل کپی کن . پRوکSی بساز

واسه منم نشد . وصل هم بشه خانه ارواحه خبری نیست 

دمت گرم
کوچیک اقای فسیل هستیم . تاخیر داشتی  این سری دیر اومدی
 سپاس شده توسط Albert wesker
(18-01-2026، 18:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی

نه خودت گفتی کاش فرنود بیاد اذیتش کنیم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
(18-01-2026، 18:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی
نه بابا اوکیه. بخشیش شوخی بود اصلا.
فقط همزمانی بامزه‌ای شده بود.

(18-01-2026، 18:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی

عالی بود. ایموجی خنده تلگرامی*
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، *Aɴѕel*
(18-01-2026، 18:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی

دیگه انقدر اذیت نامردی بود
عذاب وجدان گرفتم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان