امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 20:36)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین دیروز خیلی جدی داشتم به پارتنرم میگفتم خیلی دوست دارم یک بار ایربگ باز شده ببینم
ممنونمم
حداقل ممنونم آخرشو نمیگفتی (((:  
لااقل دو تا میم نمیزاشتی تهششش (((((((:

از دستم در رفت((=
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(18-01-2026، 20:35)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:27)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر خدا رحم کردا ولی خب
با تیربرق ۱۰ سانت فاصله داشتم
اینورتر بودم سر تیر میرفتم
بعد که ماشین پرت شد زدم تو یه درختو اونو کندمو زدم تو یه ماشین دیگه
شانس اوردم اگه درخت و تیر برق نبود جلوم یه دیوار برشی ۵۰ سانتی بود اگه میزدم توش ماشین تا نصف جمع میشد
پسر جدی جدی ۱۰ سانت تا مرگ فاصله داشتی ////:  
وااای

بخدا
من اون شب که اصلا خوابم نرفت ولی ۳ که خوابیدم ۴ بیدار شدم فکر کردم مردم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-01-2026، 20:34)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:33)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین کلا ترکیبی بزن خیلی بهتره
الوورا، انار، موز، بلوبری ،پرتقالی ،البالو
اینا خیلی اوکین ترکیبشون باهم خوب درمیاد

حالا ک من فردا میخوام ناشتا برم آزمایش بدم شماها هی حرفای خوشمزه بزنید Telegh_01
هرشب بساط همینه497
(18-01-2026، 20:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم یه غذای جدید و خوشمزه میخواد

تو مگه غذا هم میخوری؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(18-01-2026، 20:37)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم یه غذای جدید و خوشمزه میخواد

تو مگه غذا هم میخوری؟

فر ایناف((((=
 سپاس شده توسط sober
(18-01-2026، 20:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:27)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرمکی بودین شما پسرا(=

بیتااااا؟
منظورت چیه؟ من که همیشه آقا بودم  p334
اقای کرمو(:
(18-01-2026، 20:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:33)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=245993&pid=3088139#pid3088139
فعالیت گسترده داشتی تو این تاپیک(:

من متعجب ترینممممم((:

اوه شت
دوربین نداشته اون خیابون؟

خیلییی عجیب واقعا
الان همه عاقل و بالغن(:

داشته ولی خب تاثیر نداره چون کارشناس کروکی میکشه
خب اگه انقدر مطمئنی حق با توعه شکایت کن چندتا کارشناس میارن
(18-01-2026، 20:36)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:33)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=245993&pid=3088139#pid3088139
فعالیت گسترده داشتی تو این تاپیک(:

اصن ی دونه ازین نسخه هاشو من بیشترین ارسال داشتم یادمه 
باورم نمیشه ی مدت انقد رپ فارس گوش میکردم/:

اره خیلی پرفعالیت بودی (:
 سپاس شده توسط esiesi

(18-01-2026، 20:35)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریده از دهنت

جز اون افکار دارکم بود

منم از این افکار دارک دارم
مثلا میگم خدایا اگه یه انگشت تبدیل به کیک بشه بعد با چاقو قاچش کنیم چطور میشه |:
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
دوستان حالا بنظر شما این چتا عجیبن
ولی باید بگم من اونایی ک میرفتن زیر بازی آنلاینا حرف میزدنو هم یادمه =)))
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(18-01-2026، 20:38)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتااااا؟
منظورت چیه؟ من که همیشه آقا بودم  p334
اقای کرمو(:

(18-01-2026، 20:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشته ولی خب تاثیر نداره چون کارشناس کروکی میکشه
خب اگه انقدر مطمئنی حق با توعه شکایت کن چندتا کارشناس میارن

(18-01-2026، 20:36)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن ی دونه ازین نسخه هاشو من بیشترین ارسال داشتم یادمه 
باورم نمیشه ی مدت انقد رپ فارس گوش میکردم/:

اره خیلی پرفعالیت بودی (:
تا الانم که شکایت کردم ۱۰ میلیون پول به دادگاه و خدمات قضایی دادم
ناشناس
(18-01-2026، 20:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 20:25)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین دو سه سال پیش با اعزازی یکی به دو می‌کردی یادمون نرفته
اون سر رقابت بود 
میخواست قلبتو بدزده  Telegh_01

آخی. چقدر کیوت. حیف که در واقعیت رقابتتون سر نویسندگی انجمن ورزشی بود ):

+ تو می‌دونی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این بنده خدا چی شد آخر عاقبتش؟ یادمه تو بودی یه بار یه چیزی درباره‌ش گفتی که خیلی ناراحت‌کننده بود... ولی من بعدها شک کردم شاید زاده‌ی ذهن خودم بوده ((=
 سپاس شده توسط esiesi ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان