امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 21:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
عکس طاهارو دادی؟(((:

بقران همسن نبود خیلی کوچیکتر بود
پدوفیله
آگهی
(18-01-2026، 21:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:13)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار اومدی تهران جور کنیم بریم حداقل یکم غیبت کنیم دلمون پوسید

ناموسا بیایی ها
هفته بعد یه روز پلن بچین
هرروز ک اوکی بودی

باشه حتما
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 21:17)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
عکس طاهارو دادی؟(((:
نه سینا (((:

(18-01-2026، 21:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان با ریش سیبیل میخوره
اون موقه کوشولو بودییییی

بدون ریش خیلی افتضاح بنظر میرسم حس میکنم
میخوام بگم ن ولی تو منو لو دادی
اره
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-01-2026، 21:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:08)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه بود واقعا استرسی میشد 
و این خییییلی حال میداد خب ((((:

تخمت داداش تا همینجام زحمت کشیدی دمت گرم

Heart

(18-01-2026، 21:14)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم سلام کن

درود
درود بر تو
(18-01-2026، 21:16)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا نکردیم ک
اصن یهو دعوا میکردی فک کنم دوست نداشتی دختری به دوست های پسرت نزدیک شه(((:
گذشت  به هرحال

یادم نیست واقعا
ولی دوران نوجوونی دوران عجیبیه
من معذرت میخوام اگه اون موقع ناخواسته ناراحتت کردم ):
اصلا اعصابم بهم ریخته چه لیتل بچی بودم((:

Heart  Heart
 سپاس شده توسط Titiw
(18-01-2026، 21:11)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چتای خودمو ک میبینم میفهمم اشکال نداره بچه بودیم
آره اقتضای سن بود (((:
(18-01-2026، 21:12)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا بچه ی خوبی بود اینو جدی میگم ولی سنش کم بود ۱۲ ۱۳ سالش بود
خب من حوصلم سر رفته بود دوست داشتم یکیو بولی کنم (((:
(18-01-2026، 21:15)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههه منو امیر خیلی رفیق شدیم باهم واقعا داداشیمه از همه نظر(:
یادم رفته بود هیستوریو
چقدر من پاچه دریده بودم داستان چی بود(((:

قبلا هم خیلی باهم جینگ بودین
همون تایمی که تو گروه بودمو میگم
ولی تو همیشه سوج بودی بیتا جون 
همیشه همون کاراکتر دامینتریکس که گفتمو داشتی ((((:
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 254
 سپاس شده توسط sober ، Titiw
(18-01-2026، 21:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقران همسن نبود خیلی کوچیکتر بود
پدوفیله

ریدم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 21:17)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
عکس طاهارو دادی؟(((:
نه سینا (((:

(18-01-2026، 21:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان با ریش سیبیل میخوره
اون موقه کوشولو بودییییی

بدون ریش خیلی افتضاح بنظر میرسم حس میکنم
سینا کدومه
درمورد منه بحث ؟ زیاده حوصله خوندم ندارم جریان چیه 
 سپاس شده توسط esiesi
(18-01-2026، 21:18)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart

درود
درود بر تو

چه خبر
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان