(18-01-2026، 21:16)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2026، 21:16)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها بنظرتون اینم بگم که یه هندی از شقایق تو بازی آنلاین خوشش اومد بعد شقایق بهش آیدی و اینارو داد و ذوق میکرد میگفت من حتی در سطح بین الملل خواستگار دارم ؟ یا نگم ؟ ((((((((:
ولش کن حسام نگو v:
چشم D:
(18-01-2026، 21:17)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2026، 21:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من صدام میخوره واقعا 
تا به حال اقدامی برای گویندگی و دوبلوری نکردی؟
نه راستیتش
پ.ن : تو هم صدامو شنیدی مگه ؟
(18-01-2026، 21:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2026، 21:16)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها بنظرتون اینم بگم که یه هندی از شقایق تو بازی آنلاین خوشش اومد بعد شقایق بهش آیدی و اینارو داد و ذوق میکرد میگفت من حتی در سطح بین الملل خواستگار دارم ؟ یا نگم ؟ ((((((((:

جررر
اینا رو چرا زودتر نگفتی (((:
هنوزم نگفتم. سوال کردم فقط v:
(18-01-2026، 21:17)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیشرف اونو ک تو فلش نگفتم ساکت شو 
بعد من از عمو پورنگ ی میم استوری کردم یارو گف کیه این
گفتم دوسپسرمه شاعره
و اون ناراحت شد
عه آره ببخشید
وایی ریدممممم یادم اومد
(18-01-2026، 21:18)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2026، 21:17)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه سینا (((:
بدون ریش خیلی افتضاح بنظر میرسم حس میکنم
میخوام بگم ن ولی تو منو لو دادی
اره
وای ببخشید