امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 22:53)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم میگه ی بار ک زاهدان بودیم رفتیم خونه ی بنده خدایی
تو کابینت ۵۰ سال حبس داشت
فقط اون نیست بارشون
همه چیز قاچاق میکنن حتی بنزین
ولی حق دارن کاری وجود نداره اون منطقه این تنها راهشونه
بجز مواد  کارای دیگشون بدون اسیبه

(18-01-2026، 22:51)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت بشم
کجا بودی من دلم واسه خودت تنگ شده بود<<:

منم همینجا._.
کی بریم دوباره تو گروه دلم تنگ شده برا خرا(=
واقن نمیدونم خره کی وصل میشه
شایدم هیچ وقت وصل نشه تیتی
ولی بیا امیدمون رو از دست ندیم crying
 سپاس شده توسط shghyegh ، Titiw
آگهی
(18-01-2026، 17:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 17:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سال ۲۰۱۱
پشمامممم اون موقع مگ اینترنت بود اصلا؟
چ عجیبه

Telegh_01
۲۰۱۱ رو خیلی فقیر میدونی

دقیقا فقیر میدونم اخهه
فک نمیکردم باشه در این حد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، shghyegh
(18-01-2026، 22:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Wanton
@Medusa

در سکوت میخونید فقط  14k !

الان اومدم
 سپاس شده توسط Faust
در این بین که هرکس از قومیت خودش دفاع میکنه، شقایق داره به قومیت خودش حمله میکنه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ραтяιcια ، Mohlek ، shghyegh ، Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 22:50)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:48)Mr.Roboto' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود اون چیز رو باید بیاری تست کنیم

من ک تازه اومدم تهران از شمال
ولی ادرس بفرست برام فردا برات ارسال شه(:
حالا باید جواب خانواده رو بدم کی اینو فرستاد . 
اومدم‌ ولی اونجا دیگه عذر و بهانه نداریم
 سپاس شده توسط Titiw
(18-01-2026، 22:56)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا
بعد ترسید در کابینتو آروم بست

با منی؟ crying

بقول امیر این بحثا شوخی بر نمیداره

آخه من دارم جدی میگم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(18-01-2026، 22:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:53)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اون نیست بارشون
همه چیز قاچاق میکنن حتی بنزین
ولی حق دارن کاری وجود نداره اون منطقه این تنها راهشونه
بجز مواد  کارای دیگشون بدون اسیبه

منم همینجا._.
کی بریم دوباره تو گروه دلم تنگ شده برا خرا(=

عه مواد ن چیز
اس.لحهudo

این مورد هم اگه برای کارای زشته ایراد داره :|
ولی در کل ادمای باحالین نباید با اون لحن بهشون گفت قاچاقچی
 سپاس شده توسط shghyegh
(18-01-2026، 17:46)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 17:41)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سال ۲۰۱۱
پشمامممم اون موقع مگ اینترنت بود اصلا؟
چ عجیبه

اره تازه اون موقع فلشخور صفحه اصلیش چت روم داشت بعدش حذف شد و به جاش یه پست زدن به اسم گفتگو آزاد

بعد شما اون موقع تازه ۱۵ سالت بود
چقد از بچه های زمان خودت جلو بدی پسسسس
من خودم ۱۸ سالگی تازه گوشی داشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(18-01-2026، 22:57)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 22:56)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Wanton
@Medusa

در سکوت میخونید فقط  14k !

الان اومدم

چخبر؟
تونستی وصل شی امروز؟
(18-01-2026، 22:56)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 17:43)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
۲۰۱۱ رو خیلی فقیر میدونی

دقیقا فقیر میدونم اخهه
فک نمیکردم باشه در این حد

بابا نت از دهه ۸۰ بود(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان