امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(26-01-2026، 18:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 18:02)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا بودی

سر کار 

عه
خسته نباشی جیگر

(26-01-2026، 18:05)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههههه ۷۷۷۷ سپاسمو ندیدم بیشتر شدن

(26-01-2026، 18:04)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اسمشو نمیگی ک من دوساعت بخام بپرسم اسمش چیه
یکار نکن گریه کنم

Telegh_01
عزیزترین دشمنم
عاشقانس

کره ای عاشقونه
بیا زنت بدم خره
 سپاس شده توسط Medusa
آگهی
پرنده قشنگم
کی میایی ؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh ، sober
(26-01-2026، 18:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا کیه

:ngh:
 سپاس شده توسط shghyegh
(26-01-2026، 18:13)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 18:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا کیه

عح من نمدونستم36
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط B I N A M
اخیرا دارم کتاب بوروکراسی از لودویگ فون میزس را مورد مطالعه قرار میدهم
واقعا بسیار ساده و زیبا درباره کاغذبازی های اداره و نقش دولت ها در پیچیده کردن سیستم اداری و سودی که از این بابت میبرن مطالبی رو بیان کرده

در واقع بیشتر کتاب سعی داره بگه که در بازار آزاد سود و زیان سرمایه گذارها میتونه تعیین کننده باشه در اینکه بازار چه جهتی رو باید دنبال کنه ولی در یک مدیریت بوروکراتیک معیاری وجود نداره که به ما بگه آیا جهتی که داریم میریم درسته یا نه

بعنوان مثال شما یک مدرسه دولتی را متصور بشید، دولت ها صرفا به اینکه تعدادی معلم استخدام کنن و به قول معروف اشتغال زایی کنن افتخار میکنن بدون توجه به کیفیت تدریسی که اون معلم ها در کلاس درس ارائه میکنند
 سپاس شده توسط Mohlek ، sober
(26-01-2026، 18:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 18:13)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عح من نمدونستم36

الان دیگه میدونی 157f
 سپاس شده توسط shghyegh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://t.me/pro xy?server=195.254.165.127&port=9443&secret=EERighJJvXrFGRMCIMJdCQ

من با ایرانسل با این وصلم (موقع کپی کردن فاصله بین o و x رو پاک کنین)
 سپاس شده توسط B I N A M ، shghyegh ، ραтяιcια ، sober
(26-01-2026، 18:07)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 18:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر کار 

عه
خسته نباشی جیگر

(26-01-2026، 18:05)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههههه ۷۷۷۷ سپاسمو ندیدم بیشتر شدن

Telegh_01
عزیزترین دشمنم
عاشقانس

کره ای عاشقونه
بیا زنت بدم خره

بابا زن می‌خوام چیکار تو این بی پولی
کلا تو فیلمای عاشقانه دستی دارن خوشم میاد از داستاناشون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(26-01-2026، 18:16)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 18:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عح من نمدونستم36

الان دیگه میدونی 157f

بل بل
من فک میکردم اسمت امیر باشه
یا ی چیزی ک توش ف داره
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط B I N A M
(26-01-2026، 17:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 17:52)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لینک دانلود برنامه npv برای اندروید رو دارید
یه گروه تو ایتا بزن خط ۹۹۲ منو اد کن . کانفیگ میزارن وصل شین .
من ۵ ۶ روزه قطع نشدم

من اصلا پیام رسان ایرانی ندارم
برنامه رو توی اندروید نصب میکنم قیلد میشه میگه نصب نشد بخاطر دستگاهت
مشکل چیه؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان