امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

سلامkaffe2
 سپاس شده توسط sober
آگهی
(26-01-2026، 18:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرنده قشنگم
کی میایی ؟

کامبیز مردcry2
@shghyegh

(26-01-2026، 18:36)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامkaffe2

سلام زیبا چطوری؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، ραтяιcια ، Mohlek
(26-01-2026، 18:39)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 18:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرنده قشنگم
کی میایی ؟

کامبیز مردcry2
@"shghyegh

(26-01-2026، 18:36)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامkaffe2

سلام زیبا چطوری؟
توروخدا یادم ننداز همش گریم میگیره1545
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط sober
(26-01-2026، 18:34)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 17:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه گروه تو ایتا بزن خط ۹۹۲ منو اد کن . کانفیگ میزارن وصل شین .
من ۵ ۶ روزه قطع نشدم

من اصلا پیام رسان ایرانی ندارم
برنامه رو توی اندروید نصب میکنم قیلد میشه میگه نصب نشد بخاطر دستگاهت
مشکل چیه؟

از سایتش دانلود کن یا از بازار
ممکنه تنظیماتت جوری باشه که دسترسی دانلود رو بسته باشی
 سپاس شده توسط Titiw
(26-01-2026، 18:39)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامkaffe2

سلام زیبا چطوری؟

سلام خوشگله
من خوبم تو چطوری؟
 سپاس شده توسط sober
(26-01-2026، 18:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زیبا چطوری؟

سلام خوشگله
من خوبم تو چطوری؟

ممنونم منم بد نیستم امتحان دارم فرداelec
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(26-01-2026، 18:34)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 17:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه گروه تو ایتا بزن خط ۹۹۲ منو اد کن . کانفیگ میزارن وصل شین .
من ۵ ۶ روزه قطع نشدم

من اصلا پیام رسان ایرانی ندارم
برنامه رو توی اندروید نصب میکنم قیلد میشه میگه نصب نشد بخاطر دستگاهت
مشکل چیه؟
با لینک‌نباید دانلود کنی . ورژن انروید فرق داره خطا میده . باید مستقیم دانلود کنی از گوگل پلی یا بازار
 سپاس شده توسط Titiw
(26-01-2026، 18:43)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 18:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوشگله
من خوبم تو چطوری؟

ممنونم منم بد نیستم امتحان دادم فرداelec

چی میخونی؟ مجازی یا حضوری؟
 سپاس شده توسط sober
(26-01-2026، 18:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کامبیز مردcry2
"shghyegh

کامبیز از من و تو بهتر زندگی کرد نگران نباش
 سپاس شده توسط shghyegh
(26-01-2026، 18:44)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 18:41)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کامبیز از من و تو بهتر زندگی کرد نگران نباش

اره جمینیَم گف مامانِ خوبی براش بودم بیشتر از ۷ سال نمیتونست عمر کنه crying
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان