امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

عارفه رو مسخره نکنین .
این کار منه
آگهی
نقل قول: کاهش تورم در شیلی طی سال‌های ۱۹۷۳ تا ۱۹۸۰ (از اوج ۵۰۵٪ به ۳۵٪) عمدتاً از طریق اجرای یک شوک درمانی نئولیبرالی افراطی محقق شد که بر سه پایه استوار بود: ۱) انضباض پولی شدید با کاهش عرضه پول و افزایش نجومی نرخ بهره برای سرکوب تقاضا، ۲) انضباض مالی با کاهش هزینه‌های دولت و حذف یارانه‌ها، و ۳) آزادسازی یک‌باره قیمت‌ها و تجارت همراه با تثبیت نرخ ارز به عنوان «لنگر اسمی».
(26-01-2026، 21:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 21:46)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم قربونت. تو چطوری؟ اوضاعت بهتره؟

از وقتی تونستم وارد اینستا شم انچنان خوب به نظر نمیرسم

تو چی؟پروژه هاتو به کجا رسوندی

منم امروز رفتم ویدیو دیدم و ایده خوبی نبود. چون همزمان هم شد با یه خبر دیگه و ترکیبشون یکم کشنده بود. ولی خب زود خودم رو جمع کردم.
پروژه‌ها خوب هستند بجز یکی.درواقع یک لحظه بنظر همه چیز خوب میاد و یک لحظه همه‌چیز بد. مثلا الان تماس تلفنی داشتم که اولش یه باگ داشتیم با هم فیکس کردیم بعد دیدیم یه جای دیگه‌ش خراب شده...

ولی در کل خوبم. همین که پیش می‌ره خوبه.
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
kaffe2
 سپاس شده توسط Prometheus ، Faust
(26-01-2026، 22:10)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی اگ مردم لطفا بزنین مرحوم
مهم نیس چقد بقیه بم بخندن:دی

Ki khabar margo qrre bersone?

ute
(26-01-2026، 21:34)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 19:14)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Nazanin artmis 16 tb
?Shma
Nazanin mhmd 15 teh
Khshvqtm azizm

Mnm Khoshm
Hslmmm
 سپاس شده توسط ѕααяeη
cry girl
 سپاس شده توسط Prometheus ، فرنودِ بن گیومرث ، Đęąđ.ğïřł
(26-01-2026، 22:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

منم همینطور رها منم همینطور
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Faust
(26-01-2026، 22:33)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 21:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقتی تونستم وارد اینستا شم انچنان خوب به نظر نمیرسم

تو چی؟پروژه هاتو به کجا رسوندی

منم امروز رفتم ویدیو دیدم و ایده خوبی نبود. چون همزمان هم شد با یه خبر دیگه و ترکیبشون یکم کشنده بود. ولی خب زود خودم رو جمع کردم.
پروژه‌ها خوب هستند بجز یکی.درواقع یک لحظه بنظر همه چیز خوب میاد و یک لحظه همه‌چیز بد. مثلا الان تماس تلفنی داشتم که اولش یه باگ داشتیم با هم فیکس کردیم بعد دیدیم یه جای دیگه‌ش خراب شده...

ولی در کل خوبم. همین که پیش می‌ره خوبه.
هیچی تو این روزا به هیچی نمیخونه ترجیح میدم بخوابم فقط

خوبا ک راضی که خوب پیش میره

(26-01-2026، 22:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

عه رهاعه
 سپاس شده توسط Faust
ute

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان