امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(27-01-2026، 0:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۰۹ ساله شدم (((:

عه تولدت مبارک ستون
ایشالا تولدت خیر دار باشه امسال عید رو متفاوت برگذار کنیم:>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط esiesi
آگهی
(27-01-2026، 0:23)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 23:37)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه

فقط من بینتون درس خون نیستم

نریدن داش
(27-01-2026، 0:25)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 0:23)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط من بینتون درس خون نیستم

نریدن داش

برا مهاجرت به کار میاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(27-01-2026، 0:20)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 0:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم تا مرگ اینا رو نبینم اسممو تو کلاب ۲۷نخواهم نوشت بنظرم تو هم صبر کن

قشنگ گفتی بابا
33 club هم داریم البته، به اونم میشه فکر کرد 
راستش من هنوزم منتظرم املاکی کله زرد جا کش یه کادوی تولد جانانه بده بهم 
مبارکه اقا احسان
اگه کادوتو بده ماهم خوشحال میشیم (((((:

(27-01-2026، 0:27)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 0:25)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نریدن داش

برا مهاجرت به کار میاد

بمان و پس بگیر (:
*سسشر
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi
(27-01-2026، 0:27)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نریدن داش

برا مهاجرت به کار میاد

حالا حالا ها بهش فکر نکن
(27-01-2026، 0:27)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 0:20)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ گفتی بابا
33 club هم داریم البته، به اونم میشه فکر کرد 
راستش من هنوزم منتظرم املاکی کله زرد جا کش یه کادوی تولد جانانه بده بهم 
مبارکه اقا احسان
اگه کادوتو بده ماهم خوشحال میشیم (((((:

برا مهاجرت به کار میاد

بمان و پس بگیر (:
*سسشر
ایبابا پس گرفتن در قبال چی؟
از دست دادن عزیزات؟
من دیگه امیدی ندارم حقیقتش
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(27-01-2026، 0:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاب ۳۳((= چرا نشنیدم .کیا هستن ببینم ارزش رفتن داره
اخ از دست این کله زرد قمار باز،هنوز کادوی تولد منو نداده

دانی هثوی رو یادمه، خواننده سیاهپوست آمریکایی
اینترنتم نداریم ببینم دیگه کیا بودن (((:

ایشالا کادوی جفتمونو باهم میده 
اگه تو رودربایستی پدر دختری بمونه، نده زشته دیگه 
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 41
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(27-01-2026، 0:06)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 22:49)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Mnm Khoshm
Hslmmm

Va chrahhhh

عنم گرف ناموسا
 سپاس شده توسط ѕααяeη
(27-01-2026، 0:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا مهاجرت به کار میاد

حالا حالا ها بهش فکر نکن

چرا؟؟
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
@esiesi
امید داشته باش،
کوبین علاقه ای نداره کسی بره پیشش D:
تولدت مبارک ✌️
 سپاس شده توسط esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان