(27-01-2026، 0:53)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کشور توعه تحت استعمار جمهوری اسلامی
(27-01-2026، 0:52)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بشین تو کشور خودت بچه . این حرفا چیه
اینجا خیلی وقته کشور من نیست دیگه
۴۷ ساله مال مردم ایران نیست
|
|
امتیاز موضوع:
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ |
||||||||||||||
(27-01-2026، 0:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چین رو زیاد بهش فکر نمیکردم ولی در نظرم بوده همیشه ترکیه که نه زیاد نیستمش ولی کانادا رو چرا کانادا هزینش خیلی سنگینه ولی خب نمیدونم بنظرم ارزششو داره نظر تورو نمیدونم که چرا مخالفشی المان رو هستم خیلیم هستم چون خب از فک و فامیل دور و نزدیک مهاجرت کردن اونجا وقتی صحبت میکنیم خیلی اوکیه زندگیشون غیر قانونی وقتی اقامت گرفتی میشه برگشت ایران ؟ (27-01-2026، 1:00)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پس گرفتنش سخته
27-01-2026، 1:02
(26-01-2026، 15:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمیدونم
27-01-2026، 1:04
(27-01-2026، 1:01)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که بعد این همه کشته روم نمیشه حتی اسم مهاجرت رو بیارم . اگه میتونی بچین برو
27-01-2026، 1:04
و الله خدای خون بود
27-01-2026، 1:06
(27-01-2026، 1:01)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حقیقتش من خودم اول نظرم رو کانادا بود ولی بعد اینکه چندین بار با وکیلا صحبت کردم نظرم به طور کامل عوض شد همشون همون اول کار میپرسیدن ۳-۴میلیارد نقد دارید؟(اونم ۳-۴میلیارد دو سه سال پیش)اگه میگفتی نه قطع میکردن(((= کلا شرایط مهاجرت به اروپا راحت تره تا کانادا و آمریکا آره بابا چندین سال پیش یک سری از فامیلامون آلمان رفتن پناهندگی الان راحت میرن و میان
27-01-2026، 1:09
@esiesi
داشی تو روز تولدش داره مشاعره با کلمات با نقطعه بی نقطعه میکنه ((: .چقدر مظلومی تو
و خدای دست و پای قطع شده
مهاجرت با این قیمت دلار منطقی نیست واقعا... مخصوصا تو این سن و سال اگه ساپورت مالی خانواده رو ندارید
27-01-2026، 1:13
الان باید دغدغه م سفر به اروپایی چیزی بود یا اینکه برای فلان مهمونی چی بپوشم
بختت رو جوان ایرانی بختت رو. | ||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)