امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(01-03-2026، 15:00)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 14:54)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاورقی یا پا مَنقلی

من از این برنامه متنفرم واقعا
توی کشوری که همه چیز فیلتره طرف میره تو اپهای فیلترشده متنها و توییتهای بقیه رو می خونه بعد میشینه مسخره شون می کنه
سیرکه
تازه تمام ویدیوها و متنها رو بدون اجازه برمیداره همه جای دنیا این کار مجازات داره

(01-03-2026، 14:58)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن وصل ک وصل میشه
پایدار نیست
ایشالله تا شب اوک میکنم

اگه تونستی وصل شی بگو حتما
دستت دردنکنه

تا الان ک موقع ج×نگ و اعتراضا وصل شدیم ایشالله امشبم میشیم
باشه حتما
 سپاس شده توسط sober
آگهی
عجیبه که عذاداری نکردن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(01-03-2026، 15:02)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 15:00)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی کشوری که همه چیز فیلتره طرف میره تو اپهای فیلترشده متنها و توییتهای بقیه رو می خونه بعد میشینه مسخره شون می کنه
سیرکه
تازه تمام ویدیوها و متنها رو بدون اجازه برمیداره همه جای دنیا این کار مجازات داره

دستت دردنکنه

باشه حتما

ایشالا
اگه چیزی وصل شد ما رو هم متصل کن
 سپاس شده توسط KVYmVN
(01-03-2026، 12:04)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
میتونی وصلمون کنی یا نه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://eitaa.com/joinchat/1900152276C7d82a5ed2b
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(01-03-2026، 14:56)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صداسیما میگه تو نیویورک مردم پاشدن رفتن میدون تایمز بر علیه اقدام آمریکا و اسرائیل اعتراض کردنTelegh_01
کاش اینم می‌گفت که جیره خور خودشونن که رفتن
کاش اینم میگفت مسلمونا رفتن میدون تایمز نماز خوندن
یهودیا رفتن جای نمازخوندنشونو تمیز کردنTelegh_01

این اقدام انقدر تاثیر گذار بود ک همه‌مون ب ی ور مون حواله کردیم خخ
هیچ جای دنیا جاشون نی
 سپاس شده توسط KVYmVN
(01-03-2026، 15:14)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 14:56)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صداسیما میگه تو نیویورک مردم پاشدن رفتن میدون تایمز بر علیه اقدام آمریکا و اسرائیل اعتراض کردنTelegh_01
کاش اینم می‌گفت که جیره خور خودشونن که رفتن
کاش اینم میگفت مسلمونا رفتن میدون تایمز نماز خوندن
یهودیا رفتن جای نمازخوندنشونو تمیز کردنTelegh_01

این اقدام انقدر تاثیر گذار بود ک همه‌مون ب ی ور مون حواله کردیم خخ
هیچ جای دنیا جاشون نی

دقیقاا
ناشناس
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
(01-03-2026، 15:09)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد که مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل گفتن آخر سر خودشون اومد

(01-03-2026، 15:07)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://eitaa.com/joinchat/1900152276C7d82a5ed2b

دمت گرم

آرش اگه چیزی پیدا کردی لطفا اینجا هم بذار
(01-03-2026، 15:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 15:09)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد که مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل گفتن آخر سر خودشون اومد

دمت گرم

آرش اگه چیزی پیدا کردی لطفا اینجا هم بذار

حلته
تاحالا که چیزی پیدا نکردم
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(01-03-2026، 15:02)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیرکه

دستت دردنکنه

باشه حتما

التماس دعا دارم بشخصه
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(01-03-2026، 14:44)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

_ƇRAƵƳ_"

ریپ زدم رو پیامت بهم ریخته شد پیامامون گفتم تگ کنمت
منم فعلا خونه‌ام همه جا هم تعطیلِ
حوصلم سر رفته از اون‌ ورم حال انجام کاری رو ندارم

ارره کاری برا انجام دادن نیست
اگه نزدیک بودی می گفتم بیای پیش خودمD;
من حالا تو یه دوره شرکت کرده بودم
وقتی فهمیدم داره ج.نگ میشه همه رو دانلود کردم
اونارو دارم میبینم
تو هم برو یه فیلمی ببین
نمی دونم تا کی قطع باشیم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان