امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(03-03-2026، 13:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:51)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس میبینم(: 
ارهههه ببین
جک پسری با قلب کوکی هم خیلی نازه اگه ندیدی ببین

نازه؟ ناز خیلی دوست ندارم. ولی چون تو گفتی امتحان میکنم 
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(03-03-2026، 13:53)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهههه ببین
جک پسری با قلب کوکی هم خیلی نازه اگه ندیدی ببین

ببین هم عاشقونس هم عجیب
بوجییییی
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(03-03-2026، 13:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کسی هست؟

عه 
چه غریبه ی آشنایی
هنوزم از آهنگ گوش دادن خوشت نمیاد؟

واقعا فکر کنم بعد چندسال دارم اینجا با کسی حرف میزنم. یادش خیر واقعا چه شبای شلوغی بود. تون تایما که سوشیال مدیا به این حد نبود اینجا وقت میگذشت.
چطور مگه؟ خوشم میاد. من نمیشناسمت خودتو معرفی کن
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-03-2026، 13:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:53)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین هم عاشقونس هم عجیب
بوجییییی

مرسی(:
 سپاس شده توسط shghyegh
(03-03-2026، 13:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ریسک پذیریشو فاکتور بگیریم تقریبا میشه گفت بله
بیشتر شبیه ولما(اگه اشتباه نگفته باشم)اون دختر موه کوتاهه توی اسکوبی دوو
پشمام من دافنه رو خیلی دوس داشتم
عاشق اون قسمتا بودم ک خونواده اونو نشون میداد

جدی باید بشینم اسکوبی دوو ریواچ کنم
آخرین باری که دیدم فکر کنم پارسال بود از اون سری های یک ساعتی که توش بند کیس هم بود((((=
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh
دلم دوباره اسکوبی‌دو خواست
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث
(03-03-2026، 13:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه 
چه غریبه ی آشنایی
هنوزم از آهنگ گوش دادن خوشت نمیاد؟

واقعا فکر کنم بعد چندسال دارم اینجا با کسی حرف میزنم. یادش خیر واقعا چه شبای شلوغی بود. تون تایما که سوشیال مدیا به این حد نبود اینجا وقت میگذشت.
چطور مگه؟ خوشم میاد. من نمیشناسمت خودتو معرفی کن

ملیکام 
فقط یادمه ی مدت کوتاهی چت کردیم 
۲۰۱۶ یا ۱۷ بود فک کنم. و ازون چتا یادمه میگفتی آهنگ گوش نمیدی چون خوشت نمیاد. خیلی تعجب کرده بودم(=
 سپاس شده توسط Mohammad 77
یک الی سه اسباب‌بازی موردعلاقه بچگیتون رو هم بگید.
اگر مثلا یه عروسکه توصیفش کنید و بگید چرا دوستش داشتید یا یه خاطره از روزی که خریدیدش یا هدیه گرفتید رو تعریف کنید. یا خاطره‌ای که باهاش بازی می‌کردید.
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel*
(03-03-2026، 13:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:53)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام من دافنه رو خیلی دوس داشتم
عاشق اون قسمتا بودم ک خونواده اونو نشون میداد

جدی باید بشینم اسکوبی دوو ریواچ کنم
آخرین باری که دیدم فکر کنم پارسال بود از اون سری های یک ساعتی که توش بند کیس هم بود((((=
منم خیلی دوس دارم اینکارو بکنمممم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
(03-03-2026، 13:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:38)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. بره بالای ۳۰۰ چشم.

با سپاس.

عمو صابر جواب منو ندادی): 
انجمن بسته بشه فقط نمیشه چیزی فرستاد یا کلا از دسترس خارج میشه..؟
سلام خوبی. می خواستم جواب بدم یکاری پیش اومد رفتم..
به احتمال زیاد همون حذف میشه. بعد پایان جنگ...
با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، ραтяιcια ، Mohlek ، wushu ، Mohammad 77 ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان