امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(03-03-2026، 14:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش می‌گذره ها.

عروسک بخصوص و خاصی نبود
به جز یه باربی که توی مهد کودک بغلش میکردم و میخوابیدم
بذار این وسط یه چیز خنده دار بگم
یه باربی داشتم(هنوز دارمش)تو شکمش بچه بود بعد به یکی از هم مهدکودکیام گفته بودم و در جواب گفته بود بعد چندوقت اون بچه تو شکمش دوتا میشه و از اون تاریخ هر روز شکمشو باز میکردم ببینم دوتا شده یا نه(((((=

منم باربی حامله داشتم با شوهرش =)) با دوستام هی به هم میچسبوندیمشون که مثلاً دارن بوس می‌کنن همو 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، shghyegh
آگهی
(03-03-2026، 14:08)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک الی سه اسباب‌بازی موردعلاقه بچگیتون رو هم بگید.
اگر مثلا یه عروسکه توصیفش کنید و بگید چرا دوستش داشتید یا یه خاطره از روزی که خریدیدش یا هدیه گرفتید رو تعریف کنید. یا خاطره‌ای که باهاش بازی می‌کردید.

یکی بهم ی عروسک راسو هدیه داد اصلا یادم نیست کی بود 
اسم اینو راسوئَک گذاشته بودم و همه جا با خودم میبردمش
دلیل دوست داشتنشم این بود که چشماش زنده بود 
نمیدونم چطور توضیح بدم همه عروسکای دیگم چشمای غیر زنده داشتن ولی این انگاز چشماش زنده بود 
هنوزم دارمش
خودت چی؟(=

چشماش زنده بود!!
دقیقا دنبال شنیدن همین خاطره‌ها بودم. رسیدن بچه دوم توی شکم باربی و زنده بودن چشم‌های یه عروسک.

من یه ساعت بن‌تن داشتم. از اون ساعت خفن‌ها هم نبود که نور داشته باشه یا حتی وقتی فشارش می‌دی پرس بشه داخل. خیلی خیلی معمولی بود و حتی اندازه مچ دستم نبود(چون مچم خیلی کوچک بود و هست)
ولی دوستش داشتم.
 سپاس شده توسط Medusa ، shghyegh
(03-03-2026، 14:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عروسک بخصوص و خاصی نبود
به جز یه باربی که توی مهد کودک بغلش میکردم و میخوابیدم
بذار این وسط یه چیز خنده دار بگم
یه باربی داشتم(هنوز دارمش)تو شکمش بچه بود بعد به یکی از هم مهدکودکیام گفته بودم و در جواب گفته بود بعد چندوقت اون بچه تو شکمش دوتا میشه و از اون تاریخ هر روز شکمشو باز میکردم ببینم دوتا شده یا نه(((((=

منم باربی حامله داشتم با شوهرش =)) با دوستام هی به هم میچسبوندیمشون که مثلاً دارن بوس می‌کنن همو 

من هنوز همه باربی هامو دارم(((=
 سپاس شده توسط Medusa ، shghyegh
(03-03-2026، 14:10)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:03)BIG-DAR  K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟
علتش چیه حذف کنین؟

سلام. با پیشرفت فناوری دیگه انجمنها منسوخ شده...
دلیل دیگه هم این که هی نت رو به مدت طولانی قطع می کنن بازدید ها به شدت ریخته، فقط سایت های خودشون بازه از گوگل بازدیدها رو می گیره، بقیه رو به نابودی رفتن...
بعد جنگ هم احتمالا اینترنت آزاد خواهد شد و قطعی نداریم که دوستان به انجمن سر بزنن!!! Wink

با سپاس.

حاجی حقیقتا دلم گرفت
دلم اصلا نمیخواد اینجا از بین بره کل خاطراتم همینجاستت
شمام امیدواری پسسس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Mohlek ، SABER ، Prometheus ، shghyegh
(03-03-2026، 14:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احیاناً تک دختر با بچه آخری؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
(03-03-2026، 14:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم از اشنایی باهات ملیکا
چقد جالب اون تایم نقطه نظر های عجیب همه زیاد داشتن.
الان خوبه دوست دارم هرچی بهم حال بده رو میتونم گوش بدم و ارتباط بگیرم.

خوبه خوبه(((: 
خوشحالم زنده ای و خوبی

قربونت همینطور منم خوشحالم. 
ی راه ارتباطی خوبه باشه که همه همو گم نکنیم بعد وصل شده نت. حیفه واقعا
چرا شماها همتون باربی داشتین
من همه خاطره های اسباب بازیم با تفنگه |:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus ، shghyegh
(03-03-2026، 14:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همینطور ..
ولی خیلی وقته دیگه بازی نکردم باهاشون
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
چه همتون عروسک باربی داشتید
=))

سپاس شده توسط shghyegh
(03-03-2026، 14:13)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احیاناً تک دختر با بچه آخری؟

تک دخترم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان