امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(03-03-2026، 14:26)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو سه هفتس ریشمو نزدم
دست بر قضا جاو آینه هم بودم‌ موقع دیدن این پیامت. دیدن خودم تو آینه با اون حجم ریش و تصور خودم در حال فشار دادن عروسکی که میگه i love you ؛ خیلی عجیب بود ((((:

عزادارِ آقایی نکنه؟ ((:

(03-03-2026، 14:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اون باربی مذکر(اسمش چی بود؟ دوست پسر باربی؟)

He's just Ken
آره دیگه از دو‌سه هفته پیش خودمو آماده کرده بودم که سر وقت بلند شه (((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، Medusa
آگهی
(03-03-2026، 14:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی.
شما هم قدیمی ای اینجایی؟

نه چندان
همون۲۰۱۹اومدم

خوشبختم از اشنایی باهات هم شهری
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(03-03-2026، 8:43)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 4:58)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER عه عمو صابر فقط خودمو خودتیم این ساعت Smile)

ی سوال از شما که خیلی اهل گیم بودی
سایبرپانکو پلی دادی؟
سایتی داری زیرنویس فارسیشو رایگان گذاشته باشه؟ زره بین اینا که چیزی نمیاره گوگلم که تعطیله
از ی طرف از حوصله سر رفتن میخوام پلیش بدم از ی طرف دلم نمیاد حیفش کنم بدون زیر نویس مخصوصا این که خیلی دیالوگ محوره

با سپاس

mifrstm barat bad

دمت گرم
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
 سپاس شده توسط SABER
(03-03-2026، 14:24)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اون باربی مذکر(اسمش چی بود؟ دوست پسر باربی؟)

اسمشون کوینه البته تو ایران نمی گفتن می گفتن باربی مرد یا شوهر باربی
باربی‌سالاریه توی ایران.

(03-03-2026، 14:25)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا کلمه حموم رو دیدم فکر کردم میخواهی دوباره با اسمم شوخی کنی. جادوی شبکه کلمات ((:
نه ما لباسشوییمون تو آشپزخونست نه تو حموم ((((:
حیف که نمی‌شه این شوخی رو ادامه داد وگرنه بامزه‌ترش می‌کردم حالا که تا آشپزخونه رفتیم (((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، sober
(03-03-2026، 14:27)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:24)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال خوبی بوددد((((=همون باربی حامله
چی فکر کردی باخودت
باربی حامله اومد بعد بدون شوهر؟((=بچه هم حتما لک لک ها آوردن((=

عه باربی حامله هم بود؟ دقت نکردم بذار بررسی کنم مجدد.
گفتم شاید کاشتند (((::

اون پشتا بود مشخص نیست((((=عجب بحث خنده داری
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(03-03-2026، 14:21)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:17)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما ۴ تا بچه ایم من اخریم . کل بچگیم یدونه تفنگ داشتم‌اونم مال داداشم بوده . ما برا بقا میجنگیدیم بچگی ((:
بمیرم برات مرد
حاجی میدونی چی یادم اومد ؟ تو بچگی برام آجر بازی خریده بودن
ازین آجر پلاستیکیا
بعد یه خاور پلاستیکی هم داشتم آجر بار میزدم از حال میبردم تو اتاقم خونه میساختم باش (((: کلا روحیه کارگری و خر حمالی در من دمیده شده بود از بچگی
((((= 
باز میگی چرا پیشرفت نمیکنیم
(03-03-2026، 14:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری بیام ؟ 

@Mr.Robot

اینترنت وصل شد برادر رو اد کن
اینترنت وصل شد همه گروه ها جمع میشه ، میشه یه گروه که اونم‌صابر میزنه 
قبل تموم شدن جنگ یکیتون ایدی صابر رو بگیره که یادش نره تو تلگرام داشته باشیمش
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek ، Prometheus ، *Aɴѕel* ، SABER ، shghyegh
(03-03-2026، 14:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه چندان
همون۲۰۱۹اومدم

خوشبختم از اشنایی باهات هم شهری

همچنین
منم تو گروهتون ببرید
مرسی):
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، فرنودِ بن گیومرث
(03-03-2026، 14:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:24)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمشون کوینه البته تو ایران نمی گفتن می گفتن باربی مرد یا شوهر باربی
باربی‌سالاریه توی ایران.

(03-03-2026، 14:25)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ما لباسشوییمون تو آشپزخونست نه تو حموم ((((:
حیف که نمی‌شه این شوخی رو ادامه داد وگرنه بامزه‌ترش می‌کردم حالا که تا آشپزخونه رفتیم (((:
نکنه میخواستی یکیو از لباسشویی نجات بدی ؟ (((((((((:
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(03-03-2026، 14:29)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:21)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرم برات مرد
حاجی میدونی چی یادم اومد ؟ تو بچگی برام آجر بازی خریده بودن
ازین آجر پلاستیکیا
بعد یه خاور پلاستیکی هم داشتم آجر بار میزدم از حال میبردم تو اتاقم خونه میساختم باش (((: کلا روحیه کارگری و خر حمالی در من دمیده شده بود از بچگی
((((= 
باز میگی چرا پیشرفت نمیکنیم

(03-03-2026، 14:23)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mr.Robot

اینترنت وصل شد برادر رو اد کن
اینترنت وصل شد همه گروه ها جمع میشه ، میشه یه گروه که اونم‌صابر میزنه 
قبل تموم شدن جنگ یکیتون ایدی صابر رو بگیره که یادش نره تو تلگرام داشته باشیمش

من دارمش یادآوری میکنم((:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mohammad 77 ، Prometheus ، SABER

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان