امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(03-03-2026، 15:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی مرسیییی

ولی جدی عرفان کدوم بود .چن سالش بود .تو تلگرامم اخه باهاش در ارتباط بودم الان گوشام تیز شد Big Grin
ما نسل اهورا و فرید کامیاب ایناییم Smile

وای یادش بخیرررر اهورا ی پروفایل داشت موهاش سیخ سیخی بود فکر کنم
کامیابم یادمه
یادش بخیر
دوست ندارم تو ذوقت بزنم ولی اون عکسا خودش نبود . یه بچه ۱۴ ساله بود که فیک اون بنده خدارو داشت
آگهی
(03-03-2026، 15:17)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:11)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی جدی عرفان کدوم بود .چن سالش بود .تو تلگرامم اخه باهاش در ارتباط بودم الان گوشام تیز شد Big Grin
پس خودتی . اره همون عرفانو میگم . عکس دو نفره گذاشته بودین تو گروه .
بعدا که مشخص شد اهورا فیکه گروهو پاک کرد من گروه زدم نگه داشتم تا الان .
چخبر خوبی ؟

اررررررررههه با هم سینما رفتیم ولی با هم نبودیم بابا عرفان از من کوچیکتر بود وای تو چ‌حافظه ای داریییی.
فربونت تو چطوری
اره اهورا فیک‌ دراومد ارین بود اسمش ولی بچه‌خوبی بود تا چن سال تبریک میگفتم روز تولدشو و تو تلگرام سالی ی بار پیام میدادیم

سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-03-2026، 15:18)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:17)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای فرید رمل میگی؟
یادشون بخیر
اهورا چه‌قدر تو موضوع زدن خلاق بود

فربد الان ارشد علوم سیاسی فک کنم داره میخونه یا تموم کرده‌
اره یادته چ دورانی بود

دوران قشنگی بود
از اهورا چه خبر؟
چندوقت پیش به یادش بودم، دیگه ازش خبری نشد
(03-03-2026، 15:18)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کامیابم یادمه
یادش بخیر
دوست ندارم تو ذوقت بزنم ولی اون عکسا خودش نبود . یه بچه ۱۴ ساله بود که فیک اون بنده خدارو داشت

اره داداش میدونم معلومه که خودش نبود Smile))))
 سپاس شده توسط saba 3
(03-03-2026، 15:17)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی مرسیییی

کامیابم یادمه
یادش بخیر

اره همون Smile ولی فیک‌بود

سپاس شده توسط Mohammad 77
اهورا مطمعنم اسمشم فیک بوده عشقش ب اون دختر فلشیه هم فیک بوده
اون زمانا اهورا ینی ممد
 سپاس شده توسط saba 3 ، هلی
(03-03-2026، 15:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:18)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فربد الان ارشد علوم سیاسی فک کنم داره میخونه یا تموم کرده‌
اره یادته چ دورانی بود

دوران قشنگی بود
از اهورا چه خبر؟

منم در دوسال اخیر ازش خبر ندارم .اخرین بار تولد سه سال پیشش تبریک گفتم بهش

سپاس شده توسط saba 3
(03-03-2026، 15:20)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون زمانا اهورا ینی ممد

همیشه دوست داشتم بدونم رابطه اونا به کجا رسید
همش فیک؟)))=
 سپاس شده توسط هلی
(03-03-2026، 15:20)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون زمانا اهورا ینی ممد

اره اسمش ارین بود
عشقشم ایسان بود ک اونم اسمش ی چی دیگه بود .
چ‌دوران سمی بودااا لات مجازی روابط لانگ مجازی خدایاااا Big Grin

سپاس شده توسط saba 3 ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(03-03-2026، 15:20)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 15:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوران قشنگی بود
از اهورا چه خبر؟

منم در دوسال اخیر ازش خبر ندارم .اخرین بار تولد سه سال پیشش تبریک گفتم بهش

خودت چه خبر خوشگلم؟

(03-03-2026، 15:21)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون زمانا اهورا ینی ممد

اره اسمش ارین بود
عشقشم ایسان بود ک اونم اسمش ی چی دیگه بود .
چ‌دوران سمی بودااا لات مجازی روابط لانگ مجازی خدایاااا Big Grin

آفرین
هی داشتم فکر میکردم اسم پارتنرش چی بود

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان