امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(03-03-2026، 21:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گالری رو به منم معرفی میکنی؟  26

گالری آذر نوسالژیک داخل خارامام

قشنگ بود ؟ پیشنهاد میکنی برم؟

(03-03-2026، 21:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:45)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم تا تکیه نده زمین نمیخوره اقا احسان ((:
آخ آخ آخ
چقدر گل گفتی گل
رفت تو پاچم تا درس عبرت شه  Telegh_01

(03-03-2026، 21:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعادت نداشتی عزیزم
دیدن روی گل داش احسان سعااادت میخواد.

ایران کمته داشم ، کشور بودی پناهندت میشدیم :>

داش از آسمون بیشتر بالای سرمون جا داری
خدایی که اینجوری بنده نوازی میکنی
خبردارتیم سردار، دستور بده جونفدا شیم ((:

داداش من دیگه کم آوردم.
چاکریم و این صحبتا‌.

(03-03-2026، 22:09)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقتا خوشبحال اونایی ک تو این شرایط یکی رو دارن+++

منظورت من بودم الان که بلافاصله بعد از حرفم اینو گفتی؟ ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi
آگهی
(03-03-2026، 22:09)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

113 و 114 هیچوقت منو تنها نذاشتن
 سپاس شده توسط esiesi
(03-03-2026، 22:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ آخ آخ
چقدر گل گفتی گل
رفت تو پاچم تا درس عبرت شه  Telegh_01

داش از آسمون بیشتر بالای سرمون جا داری
خدایی که اینجوری بنده نوازی میکنی
خبردارتیم سردار، دستور بده جونفدا شیم ((:

داداش من دیگه کم آوردم.
چاکریم و این صحبتا‌.

منظورت من بودم الان که بلافاصله بعد از حرفم اینو گفتی؟ ._.

کلی گفتم
ولی بی تاثیر نبودی ^-^
 سپاس شده توسط Faust
(03-03-2026، 22:04)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیادی بزرگ نیستیم برای لانگ؟):

وای شقایق
بیا و این فداکاری رو بکن ی مدت حتی ب دروغ
ی صفایی بده ب جمع
یکم دل بده قلوه بگیر
گرم کن فضارو=)

اوکیه پایم
یکیو پیدا کن با ریش هاش حکم اعداممونو امضا نکنه من باهاش اوکی میشم((((:

(03-03-2026، 22:05)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:59)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وحشتناااک
تاریخ و تقویم نه، ولی مغز اینا تو ۴۰ سال پیشه (((:

همش تقصیر توئه دیگه دهن سرویس
ده بار بهم گفت بسیجی، میدونی چقدر مقاومت کردم؟ یه میل فاصله داشتم با عکس پیدا کردن برای اثبات (((:
داش نجات پیدا کردی ((: خوبیتو خواستم

دست شما دردنکنه (((:
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، Mr.Robot
یه دوری تو گالریم زدم
انتخاب سخت شد بین انگ بسیجی بودن یا ننگ اون عکسا  Telegh_01
بیشترشون غیر قابل پخشن آخه
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 289
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-03-2026، 22:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 21:52)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در قلبم رو مهروموم کردم14k

والا منم قفل زده بودم یکی اومد شکوند .

منم میزارم یکی ک قدرتش تو بازوشه بشکنه نه تو ریشش((((:
 سپاس شده توسط Faust
(03-03-2026، 22:11)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشدت قشنگه و واقعا پیشنهاد میکنم
ولی فعلا پلمپ شده((=
(03-03-2026، 22:13)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

113 و 114 هیچوقت منو تنها نذاشتن

امیر مخم نمیکشه
چی میگی
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-03-2026، 22:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دوری تو گالریم زدم

جفتش
بزار خودمون انتخاب کنیم که چی صدات کنیم ((:
 سپاس شده توسط esiesi
(03-03-2026، 22:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دوری تو گالریم زدم

ولی ما فقط میخایم قیافتو ببینیم
پسرا ک انقد سخت نمی‌گرفتن^-^
گویا واقن میخای دل ببری ک داری دقت میکنی
 سپاس شده توسط esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان