امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

@SABER
بیزحمت اینو ی نگاه بندازید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=301710
اگ مشکل داشت پاکش کنید
 سپاس شده توسط saba 3
آگهی
(03-03-2026، 23:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میفرستم اگه بفرستی(:
چرا ندیدیمت

میفرستم‌تو هم بفرس):

چشم
ببین از الا میدونم چه مادمازل خوشگل با دیسیپلین و زیبایی هستی (:

بی شک به پای شما نمیرسم ♡♡ :*
 سپاس شده توسط SABER
(03-03-2026، 23:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا. اینقدر نذاشتی ما هم حتی کنکجاو شدیم ببینیم خرمایی تیره چه شکلیه...

خرما سیاه داداش ((:
سیاهه، این امیر دهن سرویس الکی میگه بور (((:
داشی انقدر خوشکله دختر بود میگرفتمش . بور . سفید . خوش هیکل
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، esiesi
(03-03-2026، 23:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میفرستم اگه بفرستی(:
چرا ندیدیمت

میفرستم‌تو هم بفرس):

چشم

برای منم بفرست ببینمت
 سپاس شده توسط saba 3
(03-03-2026، 23:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:20)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارسلونا اتلتیکو مادرید 
احتمالا شوهرت بارساییه داره میبینه .‌بهش بگو hala madrid فشاریش کن ((:

میخوای اختلاف بندازی بینمون؟  14k
میخوام به زندگیتون هیجان بدم . الان بهش کارد بزنی خون درنمیاد ((:
 سپاس شده توسط Faust
(03-03-2026، 23:20)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:19)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار یه عکس دارم با شال‌گردنی که ولنتاین کادو گرفته بودم. اون رو بذارم.

به به
هرموقع شد عکستو با اونی که کادورو داده هم واسم بفرست Smile
حتما! ((:
(03-03-2026، 23:21)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تاپیک عکس از خود رو نمیتونید پیدا کنید من برم یه عکس بذارم بیاد بالا. دوباره دنبال قربانی می‌گردید فکر کنم.

قربانی که نه
ولی فرنود یه رخی بنما(:

نماییدم (((:
 سپاس شده توسط saba 3
(03-03-2026، 23:21)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

بی شک به پای شما نمیرسم ♡♡ :*

محبت داری اینطور نگو خانم
شما بی‌نظیری
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(03-03-2026، 23:21)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:20)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=)))) حالا چرا خود زنی می‌کنی
نو اعصاب دوست عزیز
واقن خسته شدم
ن میشه بیرون رف ن نت داریم کارامونو انجام بدین
شتیه
خیلی‌ دوست دارم دلداری بدم
ولی بلد نیستم
بهترین جمله که بلدم اینه که بیخیالش تموم میشه این روزا

فرنود قیافش و اسمش و مدلش و شخصیتش کاملا به هم میان
یه پک کامل ((((:
 سپاس شده توسط sober ، Đęąđ.ğïřł ، فرنودِ بن گیومرث
(03-03-2026، 23:22)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2026-03-03_at_11.28.15_pm_1beh.png
چند دقیقه بعد از اینکه موهام رو خیلی کوتاه کردم و پشیمون شدم:

تو قیافت شیطون تره :>
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان