امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(04-03-2026، 0:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره عزیزم خداروشکر خوبم
خودخوری نمیکنم فقط سردردش مونده اونم اوکی میشه‌.
ممنونم ازت♡

کلاً خیلی حساسم رو یه سری چیزا خیلییی فکر میکنم اذیت میکنم خودمو
باید این عادت رو از خودم بگیرم
این روزها هم قاعدتا آستانه تحملت پایین‌تره ((:

شدیداً ..

جدا از اونم خیلی به این فکر میکنم که بقیه راجع بهم چه فکری میکنن و چه تصوری دارن ( نابودم میکنه)
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(04-03-2026، 0:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه‌ها نکست لیدر مشخص شده؟

منظورت هدف بعدی برای موشک های اسرائیلیه؟
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ ، فرنودِ بن گیومرث
(04-03-2026، 0:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

م.خ
نه بنظرم ک م خ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=268859&pid=3886452#pid3886452

زخم کردین (((:
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 325
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(04-03-2026، 0:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها چند نفر عکس منو دیدن دیگه پیداشون نشد.
فکر کنم کشته مرده دادم از شدت زیبایی :دی
گفتم این وسط خودمم از خودم تعریف کنم :v

ما هم ببینیم))=

فرستادم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(04-03-2026، 0:26)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنازم v: تو هم مث خودم پیسیت ذغالیه
1650
i5 3570
12 gb ram
۲ تا هم هارد v:
منم راگ دارم
۱ ترا حافظه دارم ۲تا ۵۱۲
نمیدونم چ کار کنم اطلاعاتمو
به بیرون هم اعتماد ندارم بدم هاردمو عوض کنن
کلن ۱۰۰ گیگ خالی دارم لپتاپم هنگ میکنه پشمام میریزه:|
به به
احتمالا 3050 باشه

پ.ن : اینکه ۱۰۰ گیگ خالی داری ولی هنگ میکنه ینی مشکل فقط سنگین شدن پیسیت نیست. درایو سی چقد حجم خالی داره ؟
(04-03-2026، 0:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:22)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعب...

والا من کیسم قدیمیه
I7 4770-k
20GB RAM
سه چهار تا دونه هارد و SSD  Telegh_01
با یدونه RX 590 ولی سافایر اسپشیال ادیشن
بنازم v: تو هم مث خودم پیسیت ذغالیه
1650
i5 3570
12 gb ram
۲ تا هم هارد v:

آره سیستمامونم مث خودمون سناشون بالاعه  Big Grin
حاجی من سیستمم واقعا رفیقمه، نمیتونم عوضش کنم
چندبار به فکر خرید لپتاپ افتادم ولی ازونجایی ک کمتر از یکسال تا مهاجرتم مونده بیخیال شدم
میخوام این سیستممو خیلی خوشگل ستاپ کنم بذارم بمونه هر وقت ک برگشتم با عشق بشینم پاش
خیلیم بهش رسیدم، موس و کیبورد گیمینگ و این داستانا ب کنار
یه دل p2219 گرفته بودم براش، الان میخوام قبل رفتنم یدونه دیگه هم از سر همین بگیرم عمودی بذارم کنارش، یه تلوزیون حدود 50 اینچ (مدل و سایزش رو محدودیت بودجم معلوم میکنه Big Grin  ) هم بزنم به دیوارِ بالاش
کاملا میخوام قبل رفتنم بهش برسم
تو عید میخواستم مانیتور دومیه رو بگیرم ک فعلا افتادیم وسط جنگ
ببینم کی اوضا روال میشه...

ولی در کل ب تنها چیزی ک فکر نمیکنم عوض کردن سیستممه
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Mohlek
(04-03-2026، 0:22)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:20)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی عروسی دعوت شدیم.-.

ساده ای  

میدونستم ب حرف من گوش میکنی بوس بوسییی
 سپاس شده توسط esiesi
(04-03-2026، 0:28)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=268859&pid=3886452#pid3886452

زخم کردین (((:
داشی شبیه big show تو کشتی کج شدی ((=
یه باشگاه برو مرد حساب این‌چیه
 سپاس شده توسط esiesi
(04-03-2026، 0:28)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2026، 0:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

م.خ
نه بنظرم ک م خ

پسرش؟ خیلی قابل پیش‌بینی بود. توقع یه چیز عجیب و بامزه داشتم. ((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان