04-03-2026، 0:42
(04-03-2026، 0:38)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من یبار برای کارای خر حمالی دانشگام لپتاپو دو مانیتوره کردم
(04-03-2026، 0:32)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RTX 4060
I9-11370
16 DDR5
1 TB
FULL HD 144HZ FULL RGB
Type C THUNDERBOLT 4
نهایت استفاده؟ چند روز یه بار رند فول اچ دی
نهایت استفادت پارم کرد![]()
ستاپت خیلی خوبه ها ولی اگ کیسه مثلا من سلیقم بود بجای اینکه یه i9 بردارم یه گرافیک بهتر برمیداشتم مثلا
ولی در کل ستاپت عالیه مبارکت باشه (اموجی آتیش)
(04-03-2026، 0:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عههههه (((((:
منم دقیقا همینطوره وضعیتم
پارسال بزور سیستم جمع کرده بودم
قطعاتش یخورده ریسکی بود ؛ سر قطع و وصلی برق پاورم سوخت کل سیستم رفت برا خودش
امسال ولی نشستم خودم تک به تک قطعه هارو بررسی کردم همرو خودم سفارش دادم اسمبل کردم که گویا چیز تمیز و ترازیه چیزایی کع گرفتم و راضیم فعلا
دقیقا هم میدونستم قراره جنگ شه لپتاپمم فروختم پیسیو هر جور شده بود بستم که حوصلم سر نره v:
مانیتور دوم خیلی باحاله
واقعا حتی توکاربری عادی ویندوز هم چیز جالبیه
آره زیباییش خودش خیلی ملاکه
ولی من برا کد زدن یه مانیتور عمودی لازم داشتم
بعد تو تدوین ویدیو هم میخوام پریویو رو بندازم رو مانیتور عمودیه ک دستم تو تایملاین با مانیتور افقی باز تر باشه
تلوزیونم برا فیلم دیدن و بازیایی مث تیکن و فوتبال که چند نفرس میخوام، یه ویدیو پروژکتور داداشم برا تولدم خرید کیفیتش به لعن خدا نمیارزه ولی همون باعث شد به فکر یه tv بیوفتم
واقعا حال داده بود بم با اینکه کار خیلی ساده ای بود. واقعا اگه میتونی بگیرش خیلی خوبه.
پروژکتور خوبه ها. اما واقعا جای تلویزیونو نمیگیره هیچوقت
ینی پروژکتوری که جای تیوی رو بخواد بگیره خودش هم قیمت تیویه !
ازین ارزونا من hy 300 و مدلای جدیدترش hy 320 رو پیشنهاد میکنم به شخصه

بازی آنلاین
آپلود عکس

، یه ویدیو پروژکتور داداشم برا تولدم خرید کیفیتش به لعن خدا نمیارزه ولی همون باعث شد به فکر یه tv بیوفتم

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)