امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برنامه روزانه فلشخوری ها

Snowman 
صبح كه خورشيد رو ميبينم شكرخدا و نعمت هاش رو ميگم و ميخندم
 كلي اميد از شكر گفتن هاي هر روزم عايدم ميشه كه هميشه هم كارهام تا حدودي كه خودمم پيگيرم روبه راه ميشه

وسطاي روزهم فكر فلشخور سرم مياد تا سري بزنم و احوالي بگيرم  بعدظهرهام كه گيم و كلاب حالش و ميده و
گردش در شهر هم حدود 4-5 ساعت كه اين نكته مهم اين مردم و زيرنظر دارم و برام جالب رفتاراي هركدوم شون از خريد تا دكتر رفتن شون كه به هر دري ميزنن تا ب خواسته شون برسن.
پاسخ
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
....
پاسخ
سلام من امروز تلاش کردم که زنده بمونم. Smile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s8.uupload.ir/files/img_5933_o48y.jpeg
پاسخ
 سپاس شده توسط Medusa ، Berserk ، فرنودِ بن گیومرث ، Đęąđ.ğïřł ، Prometheus
سخت ترین کار توصیف این روز هاست
در بی برنامه ترین و کلافه ترین ورژن خودم سر میبرم
تمام تلاشم در طول روز فقط برای بقاست هم جسمی و هم روحی و هیچ تصوری برای آینده پیش رومون ندارم صرفا ذره ای امید در دل دارم
و آدمی فقط با همین امید زنده س.
پاسخ
 سپاس شده توسط shghyegh ، Berserk ، فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus
Information 
وقتی همه روزام چهار فصل دیگه خیالی ندارم جز خیال باقی تا بماند روزگاری.
ما •???? ? ?????
   ?????, ???? ??? ????? !!

مثل ابلیس مغرور، مثل خدا تنها !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/3007182
پاسخ
 سپاس شده توسط Berserk ، فرنودِ بن گیومرث
10.....
پاسخ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Đęąđ.ğïřł
تا قبلِ قضایای جنگ... 
صبح ساعت چهار و نیم پنج بیدار میشدم و تا برم سرویس و صبحونه بخورم و یه رب بیست دقیقه موزیک گوش بدم ساعت میرسید به شیش، شیش و خورده ای و حاضر میشدم میرفتم "اداره"
معمولا ساعت دو و نیم میرسیدم خونه و یه نهار میخوردم و راه میوفتادم سمت بیمارستان و معمولا بین ساعت 15 تا 15:30 میرسیدم بیمارستان
تا هفت، هفتونیم کارامو جمع میکردم و ب سمت منزل رهسپار میشدم... 
تا یه دوشی بگیرم یا دست صورتی آب بزنم و اینا تایم شام میشد و شاممو میخوردم و اگه پروژه یا کاری تو دست و بالم بود ک توی تایم بیمارستان هماهنگیاش انجام شده بود، میشستم پای سیستم اونو انجام بدم، اگه هم پروژه مروژه دستم نبود دیگ همونو رو تخت دراز میکشیدمو یوتیوب و چت و گهگداری با بچها میرفتیم بیرون یه چرخی میزدیم تا یازده دوازده شب که دوباره بخوابم تا صب...
البته این دو ماهِ آخر بیمارستان آنکال شده بودم و لازم نبود هرروز برم و اگ نیاز ب رفتن بود بهم زنگ میزدن...

بعضی روزا هم که از "اداره" مرخصی میگرفتم صبحشو تا هشت و نه صب میخوابیدم، بعد میرفتم تا حدود ساعت دو بعد از ظهر بیمارستان کار میکردم و برمیگشتم خونه که تفریحی چیزی کنم یا از بچها یکی بیاد دنبالم بریم یه وری...

هفته ی قبل از جنگ هم ک از "اداره" مرخصی بودم و بیمارستان کار خاصی باهام نداشت یه دو روز با بچها رفتیم چهارصد پونصد کیلومتر دور‌تر...
تو استانِ مرکزی، یه چشمه و رودخونه خیلی قشنگ بود ک واقعا خوش گذشت... 

آره خلاصه برنامه روزانم اینه، برنامه ماهانمم یه مسافرت با رفیقام تنگِ برنامه روزانمه... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
پاسخ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek
برنامه روزانم ؟
هیچی عزیزم
فکر میکنم
فقط فکر میکنم
به اوضاع ایران و همه چی
ته دلمم آشوبه کلا
هی میخوام به این نتیجه برسم که چی درسته و چی غلط ؛ ولی خب به هیچ نتیجه خاصی نمیرسم اصولا.
تمام تلاشمم میکنم که نادیده بگیرم همه چیو ولی نمیشه
پاسخ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Đęąđ.ğïřł
در حال لذت بردن از تعطیلات زمستانه ۲ هستم
بیشتر اوقات یا کارتون و سریال میبینم یا گیم میزنم و اخبار میخونم و مقدار زیادی میخوابم
پاسخ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
برنامه روزانه خاصی نمیشه تو طول این روزای جنگی داشت. صرفا خودمون رو به زندگی گره میزنیم تا ببینیم چی پیش میاد
فیلم و سریال، فضای مجازی مِیدین ایران و تلاش برای پیدا کردن کانفیگ ، اتصال به تلگرام با کانفیگ بدست اومده و گشتن دنبال کانفیگ جدید از تلگرام برای زمان قطعی دوباره ، غذا خوردن، اخبار خوندن و در اخر فرار از فکر کردن
پاسخ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان