امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(08-03-2026، 14:20)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:14)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه، همه باید بمونیم یا زنده میمونیم یا میمیریم، خونه فرستادن فقط واسه تهرانه.

دلم برات سوخت واقعا 
مارو ک شخم زدن
فقط ی زمین مونده نهایتا بتونیم توش کشاورزی کنیم...
باید ولتون کنن بابا خیلی خیرناکه جنگ تن ب تن ک نیس یارو با موشک میزنه

هر روز تخلیه داریم خیلی رو مخه، شماخونه‌اید؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ 6
آگهی
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20260308_144706_rubika_px0k.jpg

جدی همه کارفرما ها اینطورین ؟ |:
 سپاس شده توسط Medusa ، ѕααяeη
(08-03-2026، 14:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در حال نوشیدن گل گاو زبان با لیوان شخصی ام هستم (البته بابام واسم خریده)

آیا روی شخصی بودنش تاکیدی داری
 سپاس شده توسط Mohlek
(08-03-2026، 14:21)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:20)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برات سوخت واقعا 
مارو ک شخم زدن
فقط ی زمین مونده نهایتا بتونیم توش کشاورزی کنیم...
باید ولتون کنن بابا خیلی خیرناکه جنگ تن ب تن ک نیس یارو با موشک میزنه

آره بچهای مارو فرستادن خونه (البته من از قبلش مرخصی بودم) و لوح نگهبانی جنگی چیدن
بعد با موشک شخم زدن پادگانو زیر و رو کردن
ابنام دیگ درو قفل کردن بستن گفتن تا اطلاع ثانوی تعطیل و نگهبانی ای هم وجود نداره. 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(08-03-2026، 14:21)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی نکن بچه.

چرا پس هرکی من میشناختم فرستادنش خونه؟
عجیبه 

اینجا همه هستیم بابا تو کل استان بجز یکی دوجا

واقعا چی بگم
باید میفرستادن خونه شمارو ..
تف بهشون.
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(08-03-2026، 14:23)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بچهای مارو فرستادن خونه (البته من از قبلش مرخصی بودم) و لوح نگهبانی جنگی چیدن
ابنام دیگ درو قفل کردن بستن گفتن تا اطلاع ثانوی تعطیل و نگهبانی ای هم وجود نداره. 

خوشبحالت (((:روزی ۴شیفت نگهبانی میدیم
ناشناس بگو (:

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ 6
 سپاس شده توسط امیر2
(08-03-2026، 14:22)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبال کارمند نیست آرمی سیکشو بزن 
 سپاس شده توسط Emmɑ
(08-03-2026، 14:24)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:23)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبحالت (((:روزی ۴شیفت نگهبانی میدیم

دو چهار خودش خیلی ستمه... 
چ برسه ب این شرایط و بدون استراحت شیفت پشت هم...
سه ماه و نیم دیگه تعطیل باشیم خدمت من تمومه... 
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(08-03-2026، 14:22)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرش .
هم از قیافه‌ی نکبتش مشخصه چیکارس هم از حرفاش و باقی چیزا !

اینا اینطوری زر میزنن تا بعد به عنوان همکار هزار سوءاستفاده ازت داشته باشن.
و تهشم بگه من که گفته بودم !!

جدا از اینم شرکتی که تو چت بخواد شرایطش رو توضیح بده مطمئن باش درپیته و دوهزارم نمی‌ارزه.

بعدشم کارش بازاریابیه اصلاً شغل مناسبی نیست.
دنبال یه کار درست درمون باش.
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Medusa
(08-03-2026، 14:25)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبال کارمند نیست آرمی سیکشو بزن 
خلاصه:
میخام درت بذارم و تو نباید مشکلی داشته باشی
از همین حالا میگم تا حرف و حدیثی بعدا پیش نیاد
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان