امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(08-03-2026، 23:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 23:13)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یادم نمیمونه لایک کردنو((((= 
با پی سی میومدم یادم میموند ولی با گوشی همه چی چسبیده بهم سخته یادم میره .-. 

عخی گوگولی مگولی 
اشکال نداره چون تویی بوس بوسی .

(08-03-2026، 23:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خودم هم انتظار نداشتم. (((:
ولی حداقلش اینه که خودم اقرار کردم که درست نیست و بامزه نبود در وهله دوم. (((:

فدای سرت تو این شرایط همه چیز از همه کس انتظار میره.
بس که کلافه شدیم (((:

قربون شما ((:

شقایق برو جواب بده.
 سپاس شده توسط Faust ، Đęąđ.ğïřł
آگهی
(08-03-2026، 23:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 23:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تو v2r**ay نه تو v2t**un نه تو n*pv اد نمیشه .-.
بقیع تونستین ادش کنید؟ 

101247
پیست هاب

اومدش مرسی صبا 

(08-03-2026، 23:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 23:16)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی .____. Heart

چیکار میکنی این روزا؟
خیلی کلافه شدم من ):
بیرونم نمیشه رفت بارونه.

راستش منم خیلی کلافه شدم
همینطوریش بد بود، با دوستمم چند روز پیش ی بحثی کردیم ی حرفی زد که موندم اصلا، حتی بدتر هم شد .__. 
ولی سعی میکنم سرمو گرم کنم
۳ تا نقاشی کشیدم
با سودوکوی ریاضی آشنا شدم و خیلی باحاله تا لول حدودا ۵۰ فک کنم رفتم D: 
شطرنج که نمیشه بازی کرد با کامپیوتر دارم بازی میکنم .-. بالاخره تونستم لول پیشرفته رو ببرم البته کم هم نباختم بهش. ولی واقعا با آدم ی چیز دیگس. با کامپیوتره دست خودم نیست جدیش نمیگیرم یکمی الکی بازی میکنم ._. 
ی کتاب جدید شروع کردم. ترجمش جالب نیست ولی میفهمم چی میگه چون یکمی با مطالبش آشنایی دارم از قبل 
یکمی هم سریال میبینم .-. 
تو چی؟ 

(08-03-2026، 23:27)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امشب کلافه‌کننده ست.

چه فرقی با بقیه شب ها داره 
 سپاس شده توسط Faust ، فرنودِ بن گیومرث
(08-03-2026، 21:16)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 21:14)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشنای دوستم
۱۰ گیگ ۵۵۰۰
پنجاهو پنج هزار تومن؟crazy

ن ۵ هزارو پونصد((=
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(08-03-2026، 23:19)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 23:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تو v2r**ay نه تو v2t**un نه تو n*pv اد نمیشه .-.
بقیع تونستین ادش کنید؟ 

101247
پیست هاب

دمت گرم
چند ثانیه تونستم وصل شم 
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
امشب داریوش هستم
 سپاس شده توسط Faust
(08-03-2026، 23:31)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستش منم خیلی کلافه شدم
همینطوریش بد بود، با دوستمم چند روز پیش ی بحثی کردیم ی حرفی زد که موندم اصلا، حتی بدتر هم شد .__. 
ولی سعی میکنم سرمو گرم کنم
۳ تا نقاشی کشیدم
با سودوکوی ریاضی آشنا شدم و خیلی باحاله تا لول حدودا ۵۰ فک کنم رفتم D: 
شطرنج که نمیشه بازی کرد با کامپیوتر دارم بازی میکنم .-. بالاخره تونستم لول پیشرفته رو ببرم البته کم هم نباختم بهش. ولی واقعا با آدم ی چیز دیگس. با کامپیوتره دست خودم نیست جدیش نمیگیرم یکمی الکی بازی میکنم ._. 
ی کتاب جدید شروع کردم. ترجمش جالب نیست ولی میفهمم چی میگه چون یکمی با مطالبش آشنایی دارم از قبل 
یکمی هم سریال میبینم .-. 
تو چی؟ 
نمیدونم چه حرفی زده
ولی راستش بعد از این اتفاقات اخیر ، من هم روی واقعی یه سری اطرافیانم رو دیدم و برام خیلی عجیب بود چرا تاحالا اینطور نشناخته بودمشون؟!
یعنی بودن کسایی که چندین سال میشناختیم و در ارتباط بودیم
یهو دیدم برای یه مسائلی ناراحتن که ما خیلی خوشحالیم .. متوجه ای؟
خیلی برام عجیبه 
طرفداری از یه سری چیزا از نا آگاهی میاد ..
به قول گفتنی من به یک سری افراد حق میدم نفهمن ! چرا که ذهنشون بسته اس و جدا از اونم نه مطالعه داشتن و نه جز صداسیمای ایران منبعی داشتن و نه تو سوشال مدیا فعالیت داشتن .
ولی یسریای میبینی با وجود همه‌ی این ها بازم نمیفهمن .. اون دیگه میشه حکایت اینکه خودشونو به خواب زدن.
حالا دقیق نمیدونم منظورت از بحث با دوستت چی بود
ولی این چیزی بود که اخیراً منو در مورد اطرافیانم شوکه کرد.
عه ببینم نقاشیاتو؟ ^_^
وای ملیکا 
من عاشق شطرنجم و خیلییی دوست دارم که یاد بگیرم
چطور یاد گرفتی تو؟
کلاس رفتی براش؟
میتونی یه بازی آنلاین پیدا کنی باهم بازی کنیم که یاد بگیرم؟
منم گاهی چندصفحه کتاب میخونم ولی به زور .. زیاد حوصلم نمیکشه این روزا.
هوا خوب باشه بیرون میرم طبیعتی دریایی جایی.
و یه سری کارامم انجام میدم ._.
اما درکل به زور خودمو بلند میکنم که کار مفیدی انجام بدم ..
نمیدونم بقیه اینطوری ان یا فقط من
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
اصن چرا باید ب این نتیجه برسی ک ممکنه شقایق و حسام آره؟
@Mr.Robot
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(08-03-2026، 23:35)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 21:16)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پنجاهو پنج هزار تومن؟crazy

ن ۵ هزارو پونصد((=

خیلی گرون نداده ؟
دوستم ۵۰ گیگ دوکاربره گرفته ۷۰۰ ت
(08-03-2026، 23:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

- همه ادما زمین‌مردن و فقط تو حسام موندین . حاضری برای بقا باهاش جفت‌گیری کنی ؟ 

-حسام‌ باید چیکار کنه که باهاش بری تو رابطه ؟ 

-اگه تو رابطه حسام بهت خیانت کنه چیکار میکنی باهاش ؟ 

-به نظرت بچتون شبیه حسام میشه یا تو ؟

شرمنده دیگه باید یه کاری میکردم احساس شرم کنی 4xv

داداش دورت بگردم اینا چیه
من حتی به خودم اجازه نمیدم تصور کنم اینارو
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Faust ، Đęąđ.ğïřł
امیر بی‌رحمانه گایی.د

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان