(10-03-2026، 21:56)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-03-2026، 21:54)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به هر حال سعی کن یه ۱۰ تا ارسال داشته باشی
زیر پیامات گزینه "پاکسازی اسپمر" میادو مغزمو قلقلک میده که با انگشتم لمسش کنم
من که اوکیم باهاش
فقط یه سوالی ذهن منو درگیر کرده
تو چطور تونستی اینجا این همه سال موندگار بشی
من البته زیاد قدیمی نیستم، اکانتم فقط ۱۱ سالشه. کسایی هستن که از من فعالتر و قدیمیترن
ولی اینکه چطوری اینهمه مدت نتونستم فلشخورو فراموش کنم شاید بخاطر خاطراته. نه صرفا خاطراتی که تو فلشخور ایجاد شده، حتی خاطراتی که از دنیای واقعی واقعی دارم و فلشخور پلیه برای اتصالم به اون خاطرات. از این حیث که جفتشون تو یه زمان مشابهی رخ دادن.
مثلا یه رفیق داشتم تو بچگی به اسم حامد، یادمه یبار از طریق سایت بازی فلشخور یکی دو تا مطلب از انجمن دیدیم و خوندیم (اولین تجربم از انجمن فلشخور). گاهی تو قالب فلشخور بچگیامو میبینم، حامدو میبینم که تو کوچه باهاش بازی میکردم. پسرعممو میبینم که راجع به بازیای فلشخور باهم صحبت میکنیم، همکلاسیامو میبینم که تو راه مدرسه باهاشون راجع به فلشخور صحبت میکنم و..
(10-03-2026، 21:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-03-2026، 21:54)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با اینکه اواخر عمر فلشخوره
ولی جلوه خوبی نداره اینطوری
آ محمد!
جدی جدی اواخر عمر فلشخوره؟ 
متاسفانه
آقا صابر که خیلی جدیه. امیدوارم بعد جنگ نظرش عوض بشه