امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(11-03-2026، 0:04)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی می‌تونیم یه انجمن هم بنویسیم. ولی خب دو تا باگ بزرگ داره:
۱. فلشخور نیست و حافظه تاریخی اینجا رو نداره
۲. عمو صابر در راس قدرت نیست

متاسفانه کلا فکر نمی‌کنم انجمن به اون شکل جواب بده تو دنیای سریع امروز...
من اینجا رو دوست دارم ولی باید واقع‌بین هم بود. اگه بخاطر محدودیت این روزا نبود، الان اینجا نبودیم.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Berserk ، Faust
آگهی
(11-03-2026، 0:04)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملتفتشون کن فرنود 
من هی میگم فلشخور بدون صابر فلشخور نیست اینا هی بهم میخندن Telegh_22
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Faust
(11-03-2026، 0:07)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی می‌تونیم یه انجمن هم بنویسیم. ولی خب دو تا باگ بزرگ داره:
۱. فلشخور نیست و حافظه تاریخی اینجا رو نداره

متاسفانه کلا فکر نمی‌کنم انجمن به اون شکل جواب بده تو دنیای سریع امروز...
من اینجا رو دوست دارم ولی باید واقع‌بین هم بود. اگه بخاطر محدودیت این روزا نبود، الان اینجا نبودیم.

اگر محدودیت نبود به‌شخصه میومدم این‌جا.(البته که من اقلیتم)
ولی شاید بشه یه‌سری آپشن(مثل همین بلاگ) رو اضافه کرد و حفظش کرد.
یعنی ارزش افزوده چنین فضایی می‌تونه دقیقا همون چیزهایی باشه که دنیای سریع امروز نداره. یه عده شاید همچنان تمپوی پایین، متن‌های بلند و فضاهای متفاوت رو بپسندند در زمانه عشق ما توییتر. (شاید هم نه)

(11-03-2026، 0:08)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملتفتشون کن فرنود 

اصلا فلشخور با عمو صابر و با سپاس گره خورده.
 سپاس شده توسط Wanton ، saba 3
(11-03-2026، 0:09)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2026، 0:08)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملتفتشون کن فرنود 

++
))))))):

End of an era 

با شکوه بود 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(11-03-2026، 0:09)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی ارزش افزوده چنین فضایی می‌تونه دقیقا همون چیزهایی باشه که دنیای سریع امروز نداره. یه عده شاید همچنان تمپوی پایین، متن‌های بلند و فضاهای متفاوت رو بپسندند در زمانه عشق ما توییتر. (شاید هم نه)

می‌تونیم امتحان کنیم. شخصا عاشق آزمون و خطا و کارای اکسپریمنتالم.
اگه به اون نقطه رسیدیم پایه‌ام یه حرکتی بزنیم با هم.
(11-03-2026، 0:12)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می‌تونیم امتحان کنیم. شخصا عاشق آزمون و خطا و کارای اکسپریمنتالم.
اگه به اون نقطه رسیدیم پایه‌ام یه حرکتی بزنیم با هم.

پس از الان باید به فیچرهای بامزه فکر کنیم. (((:: ایول.
می‌تونم بپرسم با چه زبان‌هایی کار می‌کنی؟ یا عموما مشغول چه کاری هستی؟

(11-03-2026، 0:11)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

++
))))))):

End of an era 

با شکوه بود 

واقعا با شکوه بود!
 سپاس شده توسط Wanton ، Berserk
(11-03-2026، 0:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان UI/UX کار می‌کنم.
قبلا (حدودا ده سال پیش که بازار انجمنا داغ‌تر بود) با اسکریپت‌های انجمن‌ساز و... هم کار کردن.
(11-03-2026، 0:16)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2026، 0:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان UI/UX کار می‌کنم.
قبلا (حدودا ده سال پیش که بازار انجمنا داغ‌تر بود) با اسکریپت‌های انجمن‌ساز و... هم کار کردن.

خب خیلی عالی شد. چون من با اینکه از فرانت شروع کردم، خیلی سریع ازش گذشتم چون مهارتی در UI/UX ندارم.
خیلی هم مهمه. این روزها بک رو ai هم می‌زنه. همه دنبال فرانت‌اند کار خوب می‌گردند. ((:
 سپاس شده توسط Wanton
(10-03-2026، 23:56)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2026، 23:53)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر خورشید را در دست راستت و ماه را در دست چپ تو قرار دهند
تو  با شصت پات مسیر مورچه رو سد میکنی و گیرش میندازی  و راه‌هارو بر او مینندی تا هی این ور اون ور بره گیج گیجه بگیره (:

حداقل مثل بعضیا موشای آزمایشگاهو تو اسید غرق نمیکنم

جداً ذهن خلاقی داری محمد (:
طنز نویس خوبی میشی!
استعدادت حیفه
 سپاس شده توسط م‍حمّد
فقط من میدونم ممد کیه Telegh_40
 سپاس شده توسط saba 3

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان