(12-03-2026، 2:05)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها شما میدونید چه چیزی از قطعی اینترنت انقدر رو مختون میره؟
من حتی نمیدونم از چی دقیفا اذیتم و اگه باشه انقدر برام تفاوت ایجاد میکنه (جز بحث کاری)
یکی دو مورد هست که بهش نیاز اساسی دارم ولی وقتی بهش فکر میکنم میبینم این ۲ مورد چیزی نیست که قطعی نت باعثشده باشه بره رو روانم.
مثال بخوام بزنم مثلا شاید برای ی تحقیق دانشجویی نیاز داشته باشم به جی پی تی
ولی حتی الان اگه این مورد هم رفع بشه و ی هوش مصنوعی ایرانی خیلی قوی باشه بازم من این حس شخمیو دارم.
واقعا عجیبه اعتیاد به اینترنت. حتی نمیدونی به چی اعتیاد داری دقیقا
چنتا مثال برات میزنم
احساس امنیت
اینکه بتونم تو چت با رفیقام هرچی دلم میخواد بگم، هر عکس و فیلم خصوصی یا خانوادگی ای رو براحتی بفرستیم و بدونیم رمزنگاری میشه ک شخص سومی سین نمیزنه پیامامونو و همه اینا تو سریعترین و بهترین حالت و فرمت ممکن اتفاق میوفته و بابت send شدن یه پیامِ ساده یا آپلود یه فایل لازم نیس خودمونو جر بدیم @
BIG-DARK تو چت با من چقدر اذیت شدی؟
آزادی عمل
من چند سال پیش برای پایان نامم باید راجب یچیزی ک علمش تو ایران نبود یا خیلی کم و امنیتی بود تحقیق میکردم...
سایتای داخلی ک هیچی...
سایتای انگلیسی زبان هم هیچی...
به راحتی با کمک چارتا ترنسلیت و هوش مصنوعی و x و y تونستم مطالبی که بابتش برام سوال پیش اومده بود رو از یه منبع روسی پیدا کنم و بفهممشون.
ینی تبادل اطلاعات با دنیا، حرف زدن با جهان، به معنای واقعی ورد واید وب
من داداشم یه سری برنامه IC های ی سری بورد برای شرکتهای خاص داره که شغلش اینه ک اگ اون بوردها به مشکل خوردن باید میکروشونو پروگرم کنه با اون برنامه ها، این روند گاها بخاطر آگدیتهای شرکتها آنلاین انجام میشه و گاها بعضیاشون بخاطر بحث ایمنیش رو کلود ذخیره میشد که الان هیچ کلودی در دسترس نیست (: خیلی مثالِ مزخرف و غیر قابل لمسیه ولی بحث شغلِ یه آدمه!
ابزارها و اپلیکیشنِهای ایمن
بعنوان یکی ک هیچ اپی رو گوشیش نصب نمیشه مگ اینکه سپر امنیتی گوگل پروتکت تاییدش کرده باشه تا از گوگلپلی دانلودش کنه واضحه الان چ مشکلاتی دارم...
بعد اصلا اپهای ایرانی انگار مال همون زمانِ اوج فلشخور و انجمنها ان، انگار مال زمانی ان ک هنوز html5 وجود نداشت و همچی رو html4 بود
انگار دارم تو دورانِ ویندوز xp و جاوا سیمبین میچرخم
ی مثال خیلی مزخرف: من پریروز زدم ساعت ویندوز کامپیوترم سینک بشه، ارور ارتباط با سرور داد (:
ی مثال مزخرف دیگه: من ویجت هواشناسی موبایلم الان حدود پنج روزه ک آپدیت نشده (:
خب دیگه باید چه گندی بزنن تو زندگیمون که رو مخت بره سید؟
یدفه بیان ماشین و موتورارم جمع کنن با فانوس سوار اسب و خر و الاغ و قاطر بشیم دیگه نه؟