امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(12-03-2026، 3:47)Azerbaycan_Marali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 3:44)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه، اونجارو چرا؟
کلانتری؟
نه طرفای اتوبان بود

اتوبان؟ کسایی؟ 
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

آگهی
ضصثقف
(12-03-2026، 3:59)Azerbaycan_Marali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 3:58)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتوبان؟ کسایی؟ 

بلی.
آرمیتا چرا پاسخ نمیدهد؟
اعصابم را تحت الشعاع قرار داده است.

@Emmɑ
آرمیتا پاسخگو باش
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(12-03-2026، 3:50)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 3:47)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سایه

<: 
ولی نگفتی کی هستی

شب حاضرین بخیر 
fol

@Medusa اگه فردا دیر آنلاین شدم نفر بعدی رو بزار من جمع بندیو وسطش میفرستم فوقش ._.
شبت بخیر
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
ضسیبغ
(09-03-2026، 3:31)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرین نسخشو دانلود کنین

بعد اول اینو باز کنین بعدش لانچر دانلود زولا رو وا کنید اوکی میشه

موقع ورود به بازی هم اول اینو باز کنید صفحه نام کاربری و پسورد اومد اینو ببندین بعدش ورودو بزنید

مشکل دیگه ای هم تو نصبش پیش امد بهم بگید شاید بتونم اوکی کنم براتون

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
م‍حمّد
@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SSR

درود
با این دیباگره هم تست کردم همچنان لانچر دانلود رو که باز میکنم بعد یه مدت کرش میکنه

تو نرم افزار هم دامین و url رو شناسایی نمیکنه
(راستی این دیباگره شبیه wireshark بود. همون کار رو میکنه؟)
(12-03-2026، 2:05)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها شما میدونید چه چیزی از قطعی اینترنت انقدر رو مختون میره؟

من حتی نمیدونم از چی دقیفا اذیتم و اگه باشه انقدر برام تفاوت ایجاد میکنه (جز بحث کاری)

یکی دو مورد هست که بهش نیاز اساسی دارم ولی وقتی بهش فکر میکنم میبینم این ۲ مورد چیزی نیست که قطعی نت باعث‌شده باشه بره رو روانم.

مثال بخوام بزنم مثلا شاید برای ی تحقیق دانشجویی نیاز داشته باشم به جی پی تی
ولی حتی الان اگه این مورد هم رفع بشه و ی هوش مصنوعی ایرانی خیلی قوی باشه بازم من این حس شخمیو دارم.

واقعا عجیبه اعتیاد به اینترنت. حتی نمیدونی به چی اعتیاد داری دقیقا

چنتا مثال برات میزنم

احساس امنیت
اینکه بتونم تو چت با رفیقام هرچی دلم میخواد بگم، هر عکس و فیلم خصوصی یا خانوادگی ای رو براحتی بفرستیم و بدونیم رمزنگاری میشه ک شخص سومی سین نمیزنه پیامامونو و همه اینا تو سریعترین و بهترین حالت و فرمت ممکن اتفاق میوفته و بابت send شدن یه پیامِ ساده یا آپلود یه فایل لازم نیس خودمونو جر بدیم @BIG-DARK تو چت با من چقدر اذیت شدی؟

آزادی عمل
من چند سال پیش برای پایان نامم باید راجب یچیزی ک علمش تو ایران نبود یا خیلی کم و امنیتی بود تحقیق میکردم... 
سایتای داخلی ک هیچی...
سایتای انگلیسی زبان هم هیچی...
به راحتی با کمک چارتا ترنسلیت و هوش مصنوعی و x و y تونستم مطالبی که بابتش برام سوال پیش اومده بود رو از یه منبع روسی پیدا کنم و بفهممشون.
ینی تبادل اطلاعات با دنیا، حرف زدن با جهان، به معنای واقعی ورد واید وب

من داداشم یه سری برنامه IC های ی سری بورد برای شرکتهای خاص داره که شغلش اینه ک اگ اون بوردها به مشکل خوردن باید میکروشونو پروگرم کنه با اون برنامه ها، این روند گاها بخاطر آگدیت‌های شرکت‌ها آنلاین انجام میشه و گاها بعضیاشون بخاطر بحث ایمنیش رو کلود ذخیره میشد که الان هیچ کلودی در دسترس نیست (: خیلی مثالِ مزخرف و غیر قابل لمسیه ولی بحث شغلِ یه آدمه! 

ابزارها و اپلیکیشنِ‌های ایمن
بعنوان یکی ک هیچ اپی رو گوشیش نصب نمیشه مگ اینکه سپر امنیتی گوگل پروتکت تاییدش کرده باشه تا از گوگل‌پلی دانلودش کنه واضحه الان چ مشکلاتی دارم... 

بعد اصلا اپهای ایرانی انگار مال همون زمانِ اوج فلشخور و انجمن‌ها ان، انگار مال زمانی ان ک هنوز html5 وجود نداشت و همچی رو html4 بود
انگار دارم تو دورانِ ویندوز xp و جاوا سیمبین میچرخم
ی مثال خیلی مزخرف: من پریروز زدم ساعت ویندوز کامپیوترم سینک بشه، ارور ارتباط با سرور داد (:
ی مثال مزخرف دیگه: من ویجت هواشناسی موبایلم الان حدود پنج روزه ک آپدیت نشده (:

خب دیگه باید چه گندی بزنن تو زندگیمون که رو مخت بره سید؟
یدفه بیان ماشین و موتورارم جمع کنن با فانوس سوار اسب و خر و الاغ و قاطر بشیم دیگه نه؟
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط هلی
(12-03-2026، 4:09)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-03-2026، 3:31)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرین نسخشو دانلود کنین

بعد اول اینو باز کنین بعدش لانچر دانلود زولا رو وا کنید اوکی میشه

موقع ورود به بازی هم اول اینو باز کنید صفحه نام کاربری و پسورد اومد اینو ببندین بعدش ورودو بزنید

مشکل دیگه ای هم تو نصبش پیش امد بهم بگید شاید بتونم اوکی کنم براتون

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
م‍حمّد
@
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SSR

درود
با این دیباگره هم تست کردم همچنان لانچر دانلود رو که باز میکنم بعد یه مدت کرش میکنه

درود
اره یچی مثل وایر شارکه ولی ساده تر و مخصوص http 

1_اول ببین فعال کردی دیباگرو؟ وقتی برای اولین بار بازش میکنی یچیز زرد اون بالاست پیامش یادم نیست ولی اجازه مشاهده و مدیریت شبکست اونو باید بزنی که کار کنه 

2_ اگه قبلا این کارو کردی و کار نمیکنه مشکل لانچره (لانچر سایت خود زولا بیشتر باگ داره نسبت به سایتای دیگه)
https://gameup.ir/game/zula/ اونو حذف کن از اینجا دانلودش کن و همون کارایی که گفتمو بکن
(12-03-2026، 4:29)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 4:09)SSR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

درود

1_اول ببین فعال کردی دیباگرو؟ وقتی برای اولین بار بازش میکنی یچیز زرد اون بالاست پیامش یادم نیست ولی اجازه مشاهده و مدیریت شبکست اونو باید بزنی که کار کنه 

2_ اگه قبلا این کارو کردی و کار نمیکنه مشکل لانچره (لانچر سایت خود زولا بیشتر باگ داره نسبت به سایتای دیگه)
https://gameup.ir/game/zula/ اونو حذف کن از اینجا دانلودش کن و همون کارایی که گفتمو بکن
دو روزه نصبش کردم ولی هنوز بازیش نه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(12-03-2026، 4:20)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 2:05)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها شما میدونید چه چیزی از قطعی اینترنت انقدر رو مختون میره؟

من حتی نمیدونم از چی دقیفا اذیتم و اگه باشه انقدر برام تفاوت ایجاد میکنه (جز بحث کاری)

یکی دو مورد هست که بهش نیاز اساسی دارم ولی وقتی بهش فکر میکنم میبینم این ۲ مورد چیزی نیست که قطعی نت باعث‌شده باشه بره رو روانم.

مثال بخوام بزنم مثلا شاید برای ی تحقیق دانشجویی نیاز داشته باشم به جی پی تی
ولی حتی الان اگه این مورد هم رفع بشه و ی هوش مصنوعی ایرانی خیلی قوی باشه بازم من این حس شخمیو دارم.

واقعا عجیبه اعتیاد به اینترنت. حتی نمیدونی به چی اعتیاد داری دقیقا

چنتا مثال برات میزنم

احساس امنیت
اینکه بتونم تو چت با رفیقام هرچی دلم میخواد بگم، هر عکس و فیلم خصوصی یا خانوادگی ای رو براحتی بفرستیم و بدونیم رمزنگاری میشه ک شخص سومی سین نمیزنه پیامامونو و همه اینا تو سریعترین و بهترین حالت و فرمت ممکن اتفاق میوفته و بابت send شدن یه پیامِ ساده یا آپلود یه فایل لازم نیس خودمونو جر بدیم @BIG-DARK تو چت با من چقدر اذیت شدی؟

آزادی عمل
من چند سال پیش برای پایان نامم باید راجب یچیزی ک علمش تو ایران نبود یا خیلی کم و امنیتی بود تحقیق میکردم... 
سایتای داخلی ک هیچی...
سایتای انگلیسی زبان هم هیچی...
به راحتی با کمک چارتا ترنسلیت و هوش مصنوعی و x و y تونستم مطالبی که بابتش برام سوال پیش اومده بود رو از یه منبع روسی پیدا کنم و بفهممشون.
ینی تبادل اطلاعات با دنیا، حرف زدن با جهان، به معنای واقعی ورد واید وب

من داداشم یه سری برنامه IC های ی سری بورد برای شرکتهای خاص داره که شغلش اینه ک اگ اون بوردها به مشکل خوردن باید میکروشونو پروگرم کنه با اون برنامه ها، این روند گاها بخاطر آگدیت‌های شرکت‌ها آنلاین انجام میشه و گاها بعضیاشون بخاطر بحث ایمنیش رو کلود ذخیره میشد که الان هیچ کلودی در دسترس نیست (: خیلی مثالِ مزخرف و غیر قابل لمسیه ولی بحث شغلِ یه آدمه! 

ابزارها و اپلیکیشنِ‌های ایمن
بعنوان یکی ک هیچ اپی رو گوشیش نصب نمیشه مگ اینکه سپر امنیتی گوگل پروتکت تاییدش کرده باشه تا از گوگل‌پلی دانلودش کنه واضحه الان چ مشکلاتی دارم... 

بعد اصلا اپهای ایرانی انگار مال همون زمانِ اوج فلشخور و انجمن‌ها ان، انگار مال زمانی ان ک هنوز html5 وجود نداشت و همچی رو html4 بود
انگار دارم تو دورانِ ویندوز xp و جاوا سیمبین میچرخم
ی مثال خیلی مزخرف: من پریروز زدم ساعت ویندوز کامپیوترم سینک بشه، ارور ارتباط با سرور داد (:
ی مثال مزخرف دیگه: من ویجت هواشناسی موبایلم الان حدود پنج روزه ک آپدیت نشده (:

خب دیگه باید چه گندی بزنن تو زندگیمون که رو مخت بره سید؟
یدفه بیان ماشین و موتورارم جمع کنن با فانوس سوار اسب و خر و الاغ و قاطر بشیم دیگه نه؟
تو کلا متوجه پیام من و سوال من نشدی ولی ۲۰ خط برام نوشتی 
دمت گرم :))

ولی کلا بحث و سوال چیز دیگه ای بود پیامای بچه ها هم بخونی متوجه میشی
بحث این نبود که اینترنت ملی چه معایبی داره و چه دسترسی هایی ازمون گرفته شده و ایا از بین رفتن این دسترسیا رو مخمون میره یا نه...

بحث سر چیز دیگه ای بود
ولی مرسی برای این همه وقتی که برای نوشتن گذاشتی

(12-03-2026، 4:33)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 4:29)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

دو روزه نصبش کردم ولی هنوز بازیش نه

فقط رفتی تو بازی یکی خواست باهات گرم بگیره محل نده

طرف ۳ ساعت وسط بازی سعی کرده باهام پلن رفاقت بریزه که بهم چیت بفروشه :))
محیطش عجیب شده چیزای پشم ریزونی میبینی
 سپاس شده توسط امیر2 ، م‍حمّد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان